Cei mai activi useri din categoria Turism pe 10 Februarie 2025 sunt:
Hello! As avea si eu o intrebare: De ce meseria de stewardesă este vazuta prost? Adica de ce este considerata ca fiind o meserie proasta si unele persoane nici nu o pot considera o meserie? Astept parerea...? (mai mult)
Salut Lume... vreau niste hotele din Bulgaria sau Romania aproape de litoral(3 km max.) cu tematica istorica!
Care e cea mai ieftina pensiune sau hotel din Oradea? si sa fie aproape de centru. funda. :")
Este de incredere siteul direct booking, pentru rezervari holteluri online?
Am nevoie de un raspuns urgent, pentru a calatori in Bulgaria, iti trebuie pasaport sau merge doar cu buletinul, vreau sa plec la mare acolo maine.
Hey,intrebarea este pentru cei care ati fost in Londra si ati fost sa vizitati Muzeul de ceara Madame Tussauds. Se poate face poze cu figurile de ceara? Merci!
Vreau sa plec cateva zile la o vacanta undeva la munte de preferabil. Vreau sa nu ma plictisesc deloc, adrenalina si chestii asemanatoare. Intrebarea mea este, ce locuri merita intr.adevar de vizitat...? (mai mult)
luna asta vroiam sa vizitez o tara impreuna cu familia. ce tari imi recomandati in europa?
Salut sunt din Bucuresti! Maine e vineri si plec cu autocarul de la filaret la tara. Mentionez Bucuresti- Nehoiu. Imi puteti zice daca e aglomerat sa ma duc direct la auutogara sau la sf gheroghe. funda...? (mai mult)
am si eu o intrebare.As avea nevoie de imputernicire daca vreau sa merg cu avionul din Spania in Romania? Am avut imputernicire cand am venit din Romania in Spania cu autocarul.
dupa un sejur la mare as dorii sa petrec 2 zile cu cortul la munte! ma puteti ajuta cu niste locuri frumose de camping unde ai ce vedea, nu foarte departe :)
Salut, stiti cumva daca exista locuri de camping cu cortul in Slanic Prahova sau locuri unde se poate sta in gazda.Mi- as dori emor ca eu cu familia mea anul acesta sa vizitam Slanic Prahova, dar bugetul...? (mai mult)
Am o intrebare: cat costa o umbrela cu doua sezlonguri in Mamaia, in zona hotelului Golden Tulip, in aceasta perioada(5- 12 august, mai exact)? Dau o funda mare cat Casa Poporului:))))!
Va salut pe toti membrii acestui site extraordinar in care poti afla pareri diverse, oameni extraordinari cu minti stralucite.Ok sa trecem la treaba. Ce vreau eu, peste 2- 3 ani vreau sa imi organizez...? (mai mult)
vreau sa fac un Transfer Bancar online la Posta Romana si nu stiu trebuie sa pun IBAN si numele sau CUM?
A fost cineva în tabăra "Trecătoarea Cerbilor", Păltiniș (Sibiu)? Știți ce condiții sunt acolo? Mulțumesc!
am si eu o rugaminte la voi daca imi puteti spune ce as putea vizita/obiective turistice intre Constanta si Doroho.Ce pot vizita in timp ce ma duc spre Dorohoi? FUNDITA PENTRU RASPUNSUL CEL MAI ...? (mai mult)
Salut, imi puteti si mie cum pot ajunge la strandul fara fund de la ocnele mari va rog? un traseu ceva....pe google maps. uitati asta e un site cu strandul http://adevarul.ro/locale/ramnicu- valcea/Strandul-...? (mai mult)
La ce ora circula microbuzele/autocarele din Galati spre Tecuci?
New york, los angeles, Londra sau Paris? Unde este mai bine pentru a trai?
New York sau Los Angeles?
In acest weekend plec in Grecia, nu am mai fost acolo. Vreau sa stiu de la cei care ati fost, cam ce preturi sunt la haine, mancare? Cateva exemple..in special la haine ma intereseaza:d. Ofer funda!
O intrebare pentru cei din Bucuresti sau cei care s- au cazat in Bucuresti: cunoaste cineva o pensiune sau un hotel, hostel sau ce- o fi unde cazarea sa fie sub 20 de euro pe noapte in sectorul 2 sau ...? (mai mult)
Cat costa o calatorie in franta la Paris
Salut, TPU! Va rog daca puteti sa ma ajutati am nevoie de o arta rutiera de la Targu-Jiu la Slatina, va rog daca puteti sa ma ajutati!
O intrebare. Sper ca am nimerit categoria. Pana in ce moment te incadrezi la "elevi" in ce priveste biletul la tren? Pana in ce luna e valabil carnetul de note. Pana in momentul cand dai bac- ul? Multumesc...? (mai mult)
Salut as vrea sa ma duc la mare si va rog sa imi dati siteuri cu hoteluri de 4 * in Bulgaria dar sa fie la preturi mici nu chiar mari perioada de la 15 august pina la 22 adica 7 nopti! Va rog imi trebuie...? (mai mult)
As vrea sa vizitez niste orase in apropierea mea, dar cate unul la 2 saptamani. Sa ma duc dimineata sa merg pe jos si sa fac poze toata ziua iar apoi sa ma intorc acasa. Ce credeti ca ar trebui...? (mai mult)
Locuri smechere de vazut in muntii Bucegi?
Imi puteti da si mie saitul a mai multor pensiuni, ce au cazarea intre 100-110 lei. Dar sa fie acompaniate de un peisaj superb. Pensiunea sa fie in zona Bran.
am sa merg in istanbul(orasui vechi )si as vrea sa- mi spuneti pana in data de15.08.2013 un magazin de suveniruri sau sfaturi care sunt bine de urmat in afara hotelului.va rog sa- mi dati numele ...? (mai mult)
Salutare TPU, maine trebuie sa ajung intr- o alta localitate cam 210KM de mers cu masina. Recent am avut un accident mai grav(nu eram eu la volan) si cand ma gandesc ca maine plec la drum am o teama ...? (mai mult)
Hey, guys! (: Ce statiuni montane(din Romania) imi recomandati pentru concediul din acesta vara? As vrea sa fie locuri ceva mai racoroase. Am fost in zona Apuseni, Piatra Neamt, Brasov...
Hey TPU. Poate sa- mi spuna cineva ce s- a intamplat cu ospatarii de la hotelul Flora din Mamaia? Ma refer la cei de la Casa Flora. Ii cunosc de foarte multi ani, iar anul asta nu am mai regasit pe niciunul....? (mai mult)
Cine stie o cazare in Mamaia\Costinesti, cat de cat ok, nici prea scumpa pentru 4 persoane? Si daca puteti sa imi spuneti si pretul. Multumesc.
as vrea sa merg cu prietenii la munte( dar nu Predeal- Sinaia- Busteni) pentru 4 zile si nu prea stiu unde. As vrea sa facem niste drumetii usurele si poate sa vizitam niste castele- ruine. Aveti...? (mai mult)
Cat dureaza sa ajunga un pachet din Spania pana in Romania? ...si e trimis tocmai de pe 19 (vineri) si nici acum nu a ajuns...
Ce faceti voi in vacata? Pe unde calatoriti? Eu merg in Orsova si in Londra. O zi buna! :)
Ziua buna, TPU! Cine stie de unde pleaca microbuze spre Eforie Sud? Presupun ca de la gara:)), dar unde ma exact? Da, da, dau si fundoi, normal. Thank youuu! :)
Sinaia sau Bran pentru o mini-vacanta de 6 zile?
:)! Imi puteti spune daca exista un strand in Orsova? Daca da, spuneti-mi pe ce strada. Multumesc! P.S : Funda
Spuneti-mi si mie niste pareri despre vila SunFlower din Venus. Vi s-a intamplat ceva ciudat acolo?
Hey! Peste cateva zile voi merge la munte.Ma gandesc intre Sinaia sau Bran.In Sinaia am mai fost si este superb.Stiti cumva cum este la Bran? Sunt magazine? In afara de castel mai e ceva de vizitat? E ...? (mai mult)
Cum poti sa te distrezi in avion timp de vreo 3 ore? Vreau minim 6 sau 10 sugestii de la fiecare persoana! Cel mai bun raspuns primeste funda.
In avion ai voie in bagajul de mana cu cabluri gen incarcator laptop sau casti? Dar cu mancare infoliata, gen sandwich-uri?
As vrea sa ma duc pe la mijlocu' lui august la mare in Costinesti pentru vreo 3, 4 zile si nu stiu la ce hotel sa imi fac rezervare, sa nu fie nici prea departe de plaja si destul de convenabil...? (mai mult)
Buna prieteni! Astazi ma duc la mare din Timisoara, si ma duc cu trenul CFR de dormit clasa intai.Nu am mai fost nici o data cu trenul acesta doar cu cuseta. Imi poate explica si mie cineva cum este...? (mai mult)
Unde imi pot lasa obiectele de valoare cand ma duc in Costinesti in vacanta? (exemplu laptop, tableta)?
Cine merge weekend-ul viitor la munte? Busteni-Jepii Mici-Caraiman-Crucea Eroilor-Babele-Vf.Omu-Valea Cerbului, ar fi traseul din prima zi, pentru. a doua zi ramane sa hotaram impreuna.
Credeti ca radu mazare ar fi bun de ministru al turismului
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.