Cei mai activi useri din categoria Turism pe 11 Februarie 2025 sunt:
Credeti ca radu mazare ar fi bun de ministru al turismului
Ce locuri/regiuni/zone ale tarii ati vizitat si le recomandati si celorlalti?
Hey! Pe 9 august plec in Albena pana pe 15, prima data in Bulgaria. Cum este mancarea? Plaja? Oamenii? Am auzit ca pe acolo multi vorbesc si romana, e adevarat? Macar engleza vorbesc pe la terase,...? (mai mult)
Salut as vrea sa ma duc in Romania cu autocarul faur dar vreau sa- mi iau catelul vreau sa stiu daca se poate... as vrea sa iau si soricei mei micutsi de 3 luni... drum:is la torino si vreau sa ajung...? (mai mult)
Vreau sa aflu daca exista cluburi, discoteci sau alte atractii pentru adolescenti in Eforie Nord. Mersi.
Stie cineva cu ce maxi-taxi sau autocar pot ajunge de la gara din Brasov pana in bran?
? unde e pista de karting in Costinesti? mamaia? eforie nord
cum pot ajunge din Poarta 6 la Cazinou? Pot lua autobuzul 2? Daca da unde cobor? Multumesc
Vreau sa merg la mare in Mamaia si ma decid greu. Ce hotel imi puteti recomanda? Puteti sa puneti informatii despre diferite locuri de cazare in care ati fost si de ce mi ati recomanda o vacanta...? (mai mult)
Ce trasee se pot face dupa ce ajung pe platoul bucegi? in afara de vf. omu si crucea caraiman
Salut, in MAMAIA la mare :)), la parcul "LUNA PARK" intotdeauna VARA asta este amplasata pista de karting? FUNDA!
Vreau sa ma duc in august la mare... recomandati vreo statiune cu cazare ieftina si aproape de plaja?
Hey ..hey ..hey. o intrebare pentru cei din RM. stie cineva daca Piscina Aqua Park Flamingo din Chisinau anul asta mai lucreaza... si ce preturi sunt anul asta. fundita!
A fost cineva in tabara la balvanyos? cum e?
..Cine stie o pensiune\complex\hotel\gazda cu cazare ieftina in Costinesti sau in Mamaia?
TPU! :) Care dintre voi ati fost la Praid? V-a placut, si daca da ce anume v-a placut la acest loc?
Buna, vreau sa ma duc cu familia in august in Kemer Turcia. Pina acuma am fost de vreo 4 ori la Akka antedon.insa deoarace vrem si la iarna sa plecam la mare dorim sa economisim.Ce hotele imi...? (mai mult)
Am 17 ani, si doresc sa merg in alta tara timp de 7 zile cu alte persoane, fara parinti. Imi trebuie procura? daca da, persoana pe numele careia o fac cati ani trebuie sa aiba minim? Daca nu imi trebuie...? (mai mult)
as avea nevoie de parerile celor care au fost cazati la Hotel Midia, Mamaia...referitor la conditiile acestuia. Multumesc!
Buna! Peste 2 saptamini plec in Bulgaria la odihna... Puteti va rog sa-mi faceti o lista cu ce ar trebui sa-mi iau/cumpar ca sa fiu sigura ca voi avea tot ce-i necesar, Multumesc!
Recomandati- mi si mie unde as putea merge cu prietena pentru 2 seri la munte sau undeva in tara pentru ca gasca noastra s- a razgandit si nu mai vrea la munte....noi suntem din Constanta deci ne- am saturat...? (mai mult)
Ce locuri din judetul Prahova sunt cele mai frumoase si merita vizitate?
In data de 15.02. 2013 am achitat integral un concediu in Albena/Bulgaria pentru 5 persoane - 3900 lei.Am cumparat biletele de la agentia SC DIANA TRAVEL&STYLE STUDIO AG din Bucuresti, cu sediul in Sos...? (mai mult)
Salut TPU, urmez sa plec in strainatate la un prieten de alta nationalitate, ce cadou cu specific romanesc i- as putea lua? Locuiesc intr- un oras micut, 20.000 locuitori deci nu cred ca pot gasi foarte...? (mai mult)
Oferte de cazare pentru Ocna Sibiului cu piscina interioara stie cineva? Vreau sa merg in august pentru 3 zile. Multumesc!
Am cumparat un bilet dus- intors de la o companie low- cost ungara(pentru a nu- i face reclama), insa nu am putut folosi biletul dus din cauza unor probleme. As dori sa stiu daca il pot folosi pe cel ...? (mai mult)
Buna ziua! In luna februarie am achitat un sejur de 5 zile in Bulgaria de la agentia de turism "Travel&Style" iar inainte cu 10 zile de plecare urma sa ma duc sa- mi iau voucherele. Astazi m- am dus ...? (mai mult)
Care este cel mai frumos oras din tara noastra? Pentru mine nu este altul mai frumos decat Bucurestiul fiindca am cele mai frumoase amintiri, cu toate acestea sunt din Constanta :) Astept parerile...? (mai mult)
cum ajung din obor pana pe calea victoriei sau mai bine pana pe ion campineanu ce mijolace de transport trebuie sa iau
In bagajul de mana la BlueAir pot pune sampon,parfum, demachiant in flacoane de plastic sau sticla de 50 sau 100 ml? Multumesc!
O sa plec in cateva saptamani in Costinesti pentru cateva zile si as avea nevoie de niste sfaturi: Care ar fi zonele cele mai convenabile unde sa ma cazez (tinand cont ca ma duc pentru distractie...nu...? (mai mult)
Stie cineva cum arata compartimentele de la InterRegio Clasa I spre Costinesti? Daca se pot pune si niste fotografii ar fi perfect.Multumesc!
Buna! vreau sa plec cu cortul la mare, in ce statiune e mai fain si ma lasa sa instalez un cort pe plaja? Multumesc P.S dati si un link cu poze ceva va rog
La ce hotel din statiunea mamaia v-ati cazat cu cainele? Imi puteti spune astfel de hoteluri mai ieftine? Dau funda :**
cam cat m-ar costa un sejur de 5-7 zile in Turcia gen masa inclusa, transport...all inclusive (vreau sa imi fac o parere) daca se poate sa puneti si stie..Multumesc
Va rog recomandati- mi un loc unde sa ma duc in vacanta Am urmatoarele cerinte: 1) Cazarea nu ma intereseaza aproape deloc in privinta luxului 2) Sa fie un loc unde se poate pescui 3) De preferinta...? (mai mult)
Buna,am 17 ani. Pe 3 august vreau sa plec in Anglia la un unchi,neinsotita, cu procura de la notar.Cu ce companie pot zbura? La WizzAir am vorbit si nu pot sa ies din tara neinsotita.Multumesc!
As dori sa stiu de la ce varsta pot pleca singur in vacante in alte tari.
Are cineva numarul de telefon de la "Vila Mihalcea" din Eforie Nord? Daca il aveti sau il puteti afla cumva va rog sa ma ajutati cu un comentariu. L- am pierdut recent si am mare nevoie de el. Dau fundita...? (mai mult)
imi ziceti si mie in ce statiuni din Romania sunt locuri de instalat corturi? Vreau sa ma duc la mare cu cortu si vreau sa stiu in ce statiuni este loc de corturi... multumesc frumos si ar...? (mai mult)
A fost cineva cazat la pensiunea Casa Nico, din Râșnov? Dacă da, cum vi s-au părut condițiile?
Nu stiti o pensiune draguta si ieftina in Satu Mare? Dar in Cluj Napoca?
Care este diferenta de la aerul de munte si cel de la tara! funda pentru cel mai bun raspuns!
cat dureaza un drum din Romania pana in Italia?
Hey :D peste 3 saptamani o sa am parte de primul zbor cu avionul, plec in Paris! Ati fost vreodata cu avionul? cum este? ce senzatie ai?
....Nu stiti, costa sa stai cu cortul pe plaja din vama veche? Si daca da ...cat?
Buna tuturor! Cat costa trei bilete (2 adulti, un copil 13/14 ani ) din Filiasi, Dolj pana in Eforie Nord? Daca puteti stii si in functie de clasa? Funda + vot!
Stie cineva cazare in Baile Felix pana in 100 de lei camera tripla, cu baie proprie si frigider? Am uitat sa mentionez sa fie in aporpiere de strandul Apollo. Dau funda :D
Care este tara ta preferata? Ce obiectiv turistic iti place cel mai mult din ea?
Buna, TPU! As vrea sa va intreb, cine a fost cazat la hotelul " Delfin " din statiunea Navodari din Constanta? Ce parere aveti despre acest hotel? Adica, este un hotel curat, serviciile sunt pe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!