Cei mai activi useri din categoria Turism pe 11 Februarie 2025 sunt:
Autocare/microbuze din Onesti catre Constanta exista? Pe net nu am gasit nimic, dar stiu ca erau in urma cu vreun an, doi... Imi puteti lasa un nr de telefon sau numele firmei care stiti ca face curse...? (mai mult)
Exista vreun mijloc de transport din Eforie Nord in Neptun si invers? Daca da, ar fi bun si un program.
Cand vom traii linistiti in Romania?
Funda. La strandul Geoagiu Bai, lunia se golesc bazinele si se umplu la loc?
As vrea sa ajung pe la jumatatea lui septembrie in Brasov cu prietena pentru un sejur de 5- 6 zile si m- ar interesa un hotel/motel/pensiune de la care sa pot ajunge usor si repede ( aici termenul...? (mai mult)
CATI KM sunt de la SIBIU pana in UNGARIA TPU?
Cine stie pe transfagarasan o pensiune sau ceva unde poti dormi.
Imi puteti spune dupa parerea voastra care sunt cele mai frumoase locuri montane din Romania care contin cazare in natura?
Sunt din Timisoara si vreau sa plec in concediu prin apropriere. Din pacate nu conduc, deci as vrea niste sugestii pentru o destinatie frumoasa in care pot ajunge cu trenul. Am cautat foarte mult...? (mai mult)
As vrea sa stiu care este pretul unui bilet Fany din Cluj-Napoca pana la Cojocna. Mersi!
vreau sa merg la mare cu trenul.plecarea din sighisoara. daca trenul este inter-regio beneficiez de reducerea de 50% acum in timpul vacantei? astept raspunsuri.multumesc anticipat
In special pentru cei din Iasi, stiti care este pretul la Ciric pentru zona de campare sau la casutele cu 2 paturi? Multumesc!
Cine stie un nr de telefon de la strandul geoagiu bai?
Acum vreo 2- 3 ani am fost in Bulgaria la Golden Sands, iar singurul lucru care nu mi- a placut a fost marea deoarece faceai cativa pasi si dintr- odata apa devenea foarte adanca si valurile erau...? (mai mult)
stiti cat costa o calatorie cu trenul de la Pitesti pana la Constanta dus-intors?(trebuie sa schimb trenul la Bucuresti Nord) Un bilet pentru un adult si un elev. Funda
Ce stațiune de pe litoralul românesc preferați?
E bine sa locuesti in husi? cum e orasul? face sa te stabilesti in el? (scuzati de categorie)
Salut, stiti cumva cum arata plaja si marea in statiunea Cap Aurora? Nu am fost niciodata acolo si nici n-am auzit pe cineva sa se fi dus, dar chiar as vrea sa trec macar juma de zi la plaja.
Am si eu cateva intrebari legate de trenuri si mersul lor. 1 ) InterCity(IC) este "Sageata Albastra"? 2 ) Cat costa un bilet cu Sageata Albastra din Bucuresti pana la Roman sau Pascani sau Iasi(Clasa...? (mai mult)
Daca esti cu masina si pleci de la New York catre San Francisco, cate state traversezi? Si cati km sunt in total?
:) Daca as merge la Baile Felix, trebuie neaparat sa fiu cazata ca sa pot merge la strand? :/ Eu stau destul de departe si parintii nu ar mai avea bani si de cazare acolo... Daca merg de exemplu...? (mai mult)
As dori niste pareri despre Hotelul Midia din Mamaia? Va multumesc!
Spuneti-mi va rog ce pot face in timpu liber ceva ce sa ma preocupe mult. Dau funda la raspunsul cel mai bun
Cum se ajunge din Bucuresti in Odessa?
As vrea sa va rog sa imi spuneti si mie ce statiune de pe litoralul romanesc v- a placut cel mai mult, si de ce.Si daca puteti sa imi spuneti hotelul/pensiunea in care ati stat+ pretul, eventual...? (mai mult)
As avea o intrepare :) Daca merg cu masina din Bucuresti pana in New Jersey cat timp as face, stiind ca din Bucuresti pana in New Jersey sunt 4.764 de mile.HELP ME Please ^:)^ Funda!
Stie careva un site de incredere care ofera un program work&travel in Spania pentru studentii la turism?
Daca mi-am facut rezervare la avion si nu mi-am trect ambele prenume, pot avea probleme? precizez ca este trecuta seria si numarul buletinului.
Preţul la telescaun în Bucegi este dus-întors sau doar dus?
Unde credeţi că ar fi mai frumos să merg în vacanţa aceasta? În Italia sau în Belgia? Nu ştiu ce să aleg.
Am o intrebare.As vrea sa plec la mare la Mangalia, dar nu am fost niciodata, voi care ati fost, ce parere aveti? Adica sunt terase, restaurante pe plaja, magazine, plaja e curata si destul de...? (mai mult)
Dau fundita celui care-mi zice cel mai bun slogan pentru o statiune de bai temale. Sloganul nu trebuie sa fie lung si sa aiba in compozitie oaza, liniste, se poate si apa.
Funda! Deci eu am bilet la avion de la aeroportul Otopeni spre Valencia (Spania) avionul este la 18.25 pana la 21( si ceva minute). Am si bilet retur pe 26 septembrie, dar atunci ajung in Bucuresti la...? (mai mult)
In ce tara e mai bine sa traiesc Romania sau moldova?
Stiti cat este intrarea la Lacul Sarat, Braila?
Hei! Vreau sa ajung in Suedia si am zbor pana in Norvegia, iar de acolo cu autobuzul. Intrebarea mea este: am nevoie de pasaport sau pot sa ma duc cu buletinul? Este urgent!
Ce e interesant in Turcia?
Cum vi se pare Turcia? Vreau raspuns sincer, fiindca mama mea vrea sa merg si eu in Turcia, dar dupa parerea mea cred ca este o tara de tot rasul! :D
Imi puteti spune niste locuri frumoase pe care le-as putea vizita in Grecia (Gerakini din Halkidiki)? Dau FNDA!
Sunt din Baia Mare si as vrea sa merg la Brasov iar pe drum sa ma opresc cateva zile la un strand sau ceva bai... imi puteti da ceva idei si spuneti-mi cam in ce zona se afla...
As vrea sa merg la mare cu cortu nu am fost niciodata cu cortu vreau sa vad cum e. Unde as putea gasi un camping sau ceva de amplasat cortu. Ma poate ajuta si pe mine cineva. Multumesc
Cine stie daca exista vreo statie de microbuz de la Bicaz pana la lacul Bicaz si unde pot gasi o statiune unde sa ma plimb cu vaporul si cu hidrobicicleta?
Buna,puteti sssa imi dati nissste locuri de vizitat in Romania, la vreo 200-300 de km de timisssoara? locuri de explorat!
Anul acesta ati fost vreunul la mare? Daca da, cum a fost vremea? In comparatie cu anul trecut, sunt mai multi turisti? Preturile in Mamaia sunt mai costisitoare? Eu intreb deoarece vreau sa plec...? (mai mult)
Buna Stiti daca pe insula Thassos sunt locuri unde sa- ti faci tatuaje delea negre care dureaza cam 10- 15- 20zile? Si daca da unde? Eu acum doi ani am fost in Turcia si am mers la un de asta si mi-...? (mai mult)
As dori si eu sa stiu... va rog frumos daca cunoasteti un aqua parck in Romania ( la mare ) si unde? in ce statiune? sau oras... funda. :)
Cum vi se pare statiunea Neptun, din punct de vedere al asezarii, curateniei..etc....Astept pareri. Multumesc!
Am nevoie foarte rapid sa aflu parola la acest link http://cleanfiles.net/? 7sBnAxt, acesta este un link la care daca completez survey list imi da parola si nu stiu sa o completez. Daca stiti...? (mai mult)
Cati kg sunt din Arad pana la vama la Ungaria
La WizzAir, pe langa bagajul de mana am voie sa iau si geanta cu laptopul sau trebuie sa bag laptopul in bagajul de mana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.