Cei mai activi useri din categoria Turism pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU. Vreau si eu sa trimit un colet din Austria in Romania. Vreau sa stiu prin ce modalitate il pot trimite sa stiu ca ajunge in siguranță si la un pret bun.
Salut TPU. Poate nu am ales categoria corecta. Am 14 ani, nu am mers niciodată singur cu trenul, dar am aflat multe chestii care trebuie stiute, de la tata. Dar o singura chestie nu știu, și dacă...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa ajung in Anglia? (doar pentru o vacanta) Imi explica cineva va rog pas cu pas ce trebuie sa fac? (dau funda)
Bună tuturor. Intenționez să merg într- o călătorie din Timișoara până în Veneto, Italia și să parcurg un traseu total nou, acela fiind România- Serbia- Croația- Slovenia- Italia – aș...? (mai mult)
Rămâne Roma cel mai frumos oraș al Europei?
Buna ziua! As dori sa tranzitez Huelva-Romania cu mașina personală, menționez benzina, știe cineva cat te costa taxele?
Buna TPU, am o intrebare la care vreau sa primesc raspuns adevarat. Daca vine vacanta de vara si vreau sa imi prelungesc abonamentul Publitrans 2000 de elev in vacanta de vara mai merge? Ca spunea pe...? (mai mult)
Care litoral vi se pare cel mai frumos? Fără răspunsuri la prosteală
Știe cineva dacă exista Aqua Park interior in Constanta sau un fel de Therme?
Buna ziua, se poate sa trec granita catre Bulgaria cu un autoturism ce nu este pe numele meu sau inca este nevoie de procura de la proprietar? Multumesc in avans!
Este frumoasă, Malta? Îmi recomandați să vizitez această țară?
Buna seara! Ce trebuie să facem ca sa nu ne fie frică de avion?
De ce exista hoteluri de 1 stea? Ati fost vreodata? Daca sunt asa proaste de ce nu se inchid?
Care este cea mai sigura companie aeriană din lume?
Buna, as vrea sa stiu cat costa o viza pentru a mă muta de tot in New York? Și ce ar trebui sa fac sa ma pot muta, in afara de a primi viza sau sa îmi cumpar apartament sau sa imi gasesc loc de munca...? (mai mult)
Hey,e obligatoriu daca vreau sa ma mut in SUA de tot sa am rude acolo?
Buna,ce as putea face sa ma mut in New York câți bani mi-ar trebui să pot să mă mut in New York?
Buna TPU! Cine imi poate explica ce metode folosesc HaiHui in doi pentru a calatori? Ma refer, in special, de unde atatia bani?
Bună ziua! Cunoaște cineva un complex cu apartamente la Mamaia (in afara de Alezzi) care accepta card de vacanța? Cu piscina și sa fie un preț moderat va rog!
Ați vizitat Mexicul? Este frumos acolo?
Tailanda viză turistică pentru 15 zile, cine știe sau cine din voi a stat mai mult de 15 zile în tailanda? Dacă voi depăși termenul de 15 zile voi plăti doar amenda 500 bat pe zi? Nu voi avea ...? (mai mult)
Hello, am voie sa trec din Romania in Serbia cu 2 arme de tip airsoft care nu depasesc viteza de 220 m/s deci care se considera arme neletale?
Cate ore a fost cea mai lunga călătorie cu trenul ce ați făcut-o vreodată? Și pe ce rută?
Salut. As vrea sa merg cu bunicii la mare in Turcia dar părinții nu îmi dau voie. Ce as putea sa fac? Că eu și frații mei ne dorim tare mult sa mergem dar ei nu ne lasă. Astăzi data 25.04. 2023...? (mai mult)
Exista hoteluri in Bulgaria la Nisipurile de Aur care accepta vouchere de vacanța?
Buna ziua! Care sunt cherhanalele cele mai bune din Constanta sau zonele limitrofe?
O firma buna de curierat international România-europa?
Daca vrei să călătorești într- o țară îndepărtată, gen America de Nord, California, Los Angeles, și nu știi lb. engleză la nivel experimentat și nici cu dolarii americanii nu te descurci,...? (mai mult)
Buna! As dori ca la vara sa plec in afara cu munca însă am un perus pe care as vrea sa îl iau cu mine. Ce trebuie sa știu? Are nevoie de certificat, carnet de sănătate, vaccinuri?
Ce parere aveti despre o vacanta in SUA, mai exact California, Nevada, Florida si Washington DC? Care ar fi punctele pe care ar trebui sa le iau in calcul?
Bună ziua! Ajutați- mă cu un mic sfat, vă rog. Exceptând pontonul/pasarela din Mamaia (care se află în stare de degradare și ciontat) ce alte construcții asemanatoare se mai pot găsi la malul...? (mai mult)
Buna TPU, am nevoie de un site unde poti veriifca daca zona e inundabilă, aveam un site dar am pierdut legatura care puneai zona si iti arata cat la.suta e expus la inundatii free
Unde mergem de 1 Mai?
Tichetuul de imbarcare si biletul de avion trebuie scoase la xerox? Mai am nevoie de altceva in afara de acestea doua, check-in-ul il face firma online.
Buna, stie careva daca e deschis maine la casa de bilete la cfr?
Salut Pentru cei ce calatoresc cu avionul, de unde va cumparati bilete? Bilete online de pe ce site- uri va luați? Daca cumparati online cum faceti dovada la aeroport ca ati plătit? Bilete fizice ...? (mai mult)
Salut TPU! Diseara ma intorc acasa cu avionul din Germania ( cu Wizz Air ) si m- am gandit sa nu ma intorc cu mana goala la neamuri. Faza e ca as vrea sa aduc o punga vidata de cafea ( 500 grame ) si o...? (mai mult)
Ca bagaj de cala pot lua o geanta din aceea sport?
Salut, ma duc in vacanta in Slovenia pentru o saptamana, stie cineva ce documente trebuie sa am asupra mea? Am cautat pe net dar am gasit doar raspunsuri contradictorii. Am nevoie de altceva in afara...? (mai mult)
Urmeaza sa calatoresc cu Tarom. As vrea sa stiu in cazul in care am ca bagaj de mana un troler si in regulament mi se zice ca am dreptul si la un obiect personal, pot sa am si un ghiozdan?
Care sunteti din zona, sau cunoasteti ca ati calatorit prin Pitesti, stiti o cazare decenta? Calduroasa si linistita. Dar nu la Ramada. Toate cate le gasesc eu au pre multe recenzii negative.
Salut! Eu urmează să merg in Sibiu îmi puteți recomanda niste locuri de vizitat și niște restaurante cu mâncare bună?(de preferat pizza)
Buna seara, as dori sa știu dacă exista acte necesare pentru minori străini (Belgian) pentru trecerea frontierei singur. Va multumesc anticipat
Cu primul meu bilet de vacanta am decis impreuna cu iubitul meu sa mergem la un hotel cu spa si sa petrecem cateva zile de relaxare. Problema este ca niciunul dintre noi nu a mai fost pana acum intr- un...? (mai mult)
Salut TPU! In perioada 10- 14 aprilie voi fi plecat la Berlin in scop turistic, si uitandu- ma putin pe harta Germaniei, am vazut ca pot ajunge intr- una din aceste zile la Hamburg, care este la 2 ...? (mai mult)
Ce e recomandat sa vizitezi in Rep Moldova - Chișinău? Și ce merita sa achiziționezi? Mulțumesc!
Buna ziua, Imi puteti spune unde este cel mai ieftin campingul cu cortul la mare in Romania oriunde? Multumesc. Funda!
A trait cineva prin Goettingen, Germania, și poate să spună cum este viața acolo? Ce costuri sunt? Ce job- uri sunt? Ce servicii medicale sunt (bune sau rele)? Se poate compara cu un oraş din...? (mai mult)
Buna! In bagajul de cala am voie sa imi pun cureaua? Peste 2 zile o sa am primul meu zbor cu avionul si îmi este puțin frica ca o sa declanseze alarma.
Anul acesta, 2023, se vor mai acorda vouchere de vacanță în sistemul bugetar (angajaților din sistemul bugetar)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!