Cei mai activi useri din categoria Turism pe 11 Februarie 2025 sunt:
vreau sa plec in Bulgaria intr-o scurta vacanta(4 zile). Ceva pareri despre Hotel Kavkaz Golden Dune (Sunny beach)?
Salut, vreau sa aflu cateava pareri despre statiunea neptun am auzit ca este foarte frumos dar vreau sa mai stiu cateve ceva despre hotelul in care merg hotelul se numeste Caleatis Multam!
Hello Wold! Care este cel mai bun loc din Bucuresti pe care il poti vizita si de unde de asemenea poti cumpara si suveniruri? Merci! (sper ca aceate este categoria corecta pentru asfel de intrebari)...? (mai mult)
Salut cine poate sa-mi spuna cum mai arata gradina botanica din cluj
Stie cineva un loc de cazare in Navodari cu baie in camera? Dar pretul sa fie mic, cam pana in 70 lei pe noapte!
Salutare As vrea sa plec pana la constanta o zi...Si nu stiu cum sa cumpar biletele de tren...Este pentru prima data cand merg cu trenul la constanta.si pentru prima oara cand cumpar bilete. Puteti sa...? (mai mult)
Cine stie cum se poate ajunge de la Timisoara la Bicaz cu trenul? In ce oras trebuie sa schimbi?
A mers careva cu wizz air pana acum?
as vrea si eu totu despre un hotel oarecare pentru un proiect si nu prea gasesc indeajuns cat sa-mi trebuiasca.
Am primit doua oferte de vacanta intre care sa aleg, voi ce ziceti Baile Felix Oradea sau la mare in Eforie Nord?
Ce parere aveti despre vila Flavia din Costinesti? Cam cati lei trebuie sa iei intr- o saptamana? P.S. - > Eu nu am fost niciodata in Costinesti, si merg vinearea aceasta. Cea mai buna explicatie...? (mai mult)
mi- am rezervat cateva nopti la Hotel Tismana in Jupiter... http://hoteltismana.ro/ as vrea sa stiu cat este de departe de plaja, daca ati fost cum vi s- au parut conditiile si in Jupiter? Aglomeratie?...? (mai mult)
Cum se ajunge la plaja 3 papuci Constanta?
Ce limba se vorbeste in brazilia?
Hey, am o intrebare mai complicata. Vreau sa merg cu mama mea in Italia si am ales un traseu, intr- un fel. Vrem sa mergem la Venetia- Florenta- Perugia- Roma- Napoli. Avem rude in Perugia si Roma deci...? (mai mult)
Buna ziua TPU. as dori sa aflu (daca stie cineva) daca este tren care sa plece din deva si sa mearga in Grecia (atena) si daca stie cineva si preturi. sau firme de trenuri de genu. Romania- Grecia....? (mai mult)
Hei. Am si eu o intrebare : Daca am cumparat un bilet la un hotel si sunt incluse mesele, te auto-servesti sau iti aduc ei ce au in meniul zilei respective?
Salut,sunt noua in Bucuresti si nu stiu unde este casa de Cultura, ma puteti ajuta? Va rogDar. Sper ca e in Bucuresti Casa de Cultura
As vrea sa ma ajutati cu o problema si sper sa nu va plictisesc. Vara aceasta voi pleca pe 28 iulie la mamaia hotel florida si as vrea sa imi spuneti cum este acolo si transportul din zalau...? (mai mult)
Hotel ieftin si bun in Amsterdam. de la 3 stele in sus. Stie cineva?
Tata mi- a promis ca vara aceasta mergem in vacanta unde vreau eu.(Europa+ Africa de Nord+ Orientul Mijlociu). Nu stiu ce sa aleg! Puteti sa imi dati niste idei? (Chiar nu stiu ce destinatie ...? (mai mult)
la sfarsitul lunii iulie voi merge in Oradea, un weekend. Voi avea timp sa ma si plimb, ce ar trebui sa vizitez? Pareri? Multumesc anticipat :)
vara asta merg in Spania prin barcelone si orasele apropiate.imi puteti spune ce ar fi frumos sa vizitez? day fundita
Salutare TPU am o intrebare: in Italia, mai exact in Torino este un parc in care se afla o biserica veche peste care s- a prabusin un avion ce transporta o echipa de footbal si au murit toti... nu stiti...? (mai mult)
De la ce varsta pot calatori singura cu trenul in tara?
Sallut sunt in Anglia de 3 ani si am pasaportul expirat si vreau sa va intreb daca pot sa ma intorc pentru o mini vacanta cu pasaportul expirat si ce acte mai intrebuie. Dau funda :)
Salutare. cine stie de unde se poate vedea brasovul de undeva de sus, si cum se ajunge acolo? stiu ca se urca multe trepte.
Un loc mai romantic prin Suceava, pot gasi si eu?
Bunà ziua, , , , , , cum este drumul dintre gheorgheni- bicaz? peste càteva zile plec din Italia...m- ai sunt cratere pe acolo, , acum 5 ani mi- am muscat limba de vreo 2 ori pe acolo, , , , nu e ...? (mai mult)
Unde mi-as putea petrece vacanta la munte? Fundita! :)
Unde as putea sa ma duc in vacanta la munte? :) Frunditaa! :3
Luna aceasta vreau sa merg la Baile Daco-Romane din Geoagiu si as vrea sa stiu daca, poti iesi afara din strand si sa intri din nou fara sa mai platesti alt bilet. DAU FUNDA!
a fost cineva cazat la pensiunea Oltour din Caciulata? as vrea sa merg in concediu, prezentarea lor este frumoasa dar nu am gasit nici un review, nici pozitiv nici negativ si nu stiu ce sa cred....? (mai mult)
:D Deci am sa plec in Turcia, si, fara alte introduceri, as vrea sa ma ajutati: 1. Ce sa imi iau la mine? (In afara de chestiile personale, doar cele pentru drum) Adica in afara de o sticla...? (mai mult)
Imi puteti da, va rog, un site sigur si bun pentru cumpararea unor bilete de avion dar si de autocar? Cat mai multe daca puteti!
Cat ar costa o zi in Mamaia? (cu mancare si un pic de distractie, excluzand pretul hotelurilor sau al pensiunilor) As vrea sa petrec o saptamana acolo, insa nu stiu cati bani ar trebui sa am la mine....? (mai mult)
As vrea si eu sa stii ce ti-ar trebui pentru. a face o scoala de Steward si cam cat ar costa. Si examenul final in ce ar consta?
Care este cel mai frumos judet din Moldova? Suceava
Saptamana viitoare o sa plec miercuri la mare in Bulgaria Kavarna, ati putea sa imi spuneti cum o sa fie vremea dar sigur ca am vazut pe net ca temperatura variaza de la site la site :)). Stie cineva ...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie ce alegere sa fac vara aceasta, adica in ce statiune romaneasca sa merg? M'am gandit la Eforie Nord, plaja Belona. Dar nu sunt foarte convinsa. As vrea sa va intreb cum vi se...? (mai mult)
Stiti cumva care este numarul de telefon de la hotelul Madara din statiunea nisipurile de aur ( cel de pe site este gresit ), dau funda.
Cine stie sa-mi spuna ce se intampla in cladirea in care acum functioneaza JW Mariott Grand Hotel din Bucuresti inainte de a fi hotel?
Stie cineva ce acte imi trebuie pentru a putea pleca in de ex in Norvegia? P.S.: Sunt minor.
Ce hoteluri sau pensiuni IEFTINE de langa Aquapark, Nyiregyhaza recomandati? vreau sa ma duc si am nevoie de informatii, nu caut cazare cu pretentii. multumesc.:)
as dori sa va intreb daca stiti referitor la circulatia turistica. cum se calculeaza numarul mediu de turisti, durata medie a sejurului densitatea circulatiei turistice. Formulele le stiu, dar...? (mai mult)
A urcat cineva la Babele din Bucegi pe jos? Daca da, pe unde, cât timp ați făcut și cam câți km sunt?
imi puteti spune si mie daca se poate campa la cort la Balea Lac?
Cine stie cand se va desfasura Festivalul Callatis la Mangalia 2013?
A calatorit cineva de curand prin Olanda, Belgia, Luxemburg? Cum sunt oamenii pe acolo? Vreau sa merg prin Couchsurfing, sa- mi gasesc o gazda acolo, calatoresc singur si m- ar interesa la ce...? (mai mult)
Peste cateva saptamani plec in vacanta pentru o saptamana la Felix. As vrea sa imi dati sugestii in legatura cu ce as putea sa imi pun in bagaj. P.S. Sunt fata si am parul lung Multumesc! ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!