Cei mai activi useri din categoria Turism pe 11 Februarie 2025 sunt:
Hello everybudy :D cam care este diferenta de pret intre tren, avion si autocar intr-un tur al Europei
Hey,Tpu.Am o intrebare cam stupida. Orasul Silent Hill chiar exista? Si daca da, unde este? :)
Unde gasesc terenuri de fotbal in Bulgaria mai specific la nisipurile de aur?
...Funda! cum sa fac sa stau in cabina pilotilor pe timpul unui zbor, Wizzair?
Heei :) In august as vrea sa ma duc cu prietenii la mare, insa nu stim sigur unde. Vrem undeva unde e mai mult tineret, multe cluburi si parcuri de distractii cu chestii mari gen ciocan sau mai multe!...? (mai mult)
Buna TPU. Ajutati- ma repede va rog! Funda celui mai bun raspuns. Doresc sa imi cumpar doua bilete de avion de la Timisoara la Roma cu Wizz Air. Plecarea este in 2 iulie. Din cate am vazut bagajul de...? (mai mult)
Heii :* Nu stiti cumva daca se poate circula cu trenul daca esti minor si nu esti insotit de un adult? Fundaa :*
Cat e intrarea la AQUA PARK BALADA (saturn)? (tarife si program) Funda:*
Sallut, am și eu o întrebare. Am un colet de pus prin poșta română. Eu sunt în năvodari dar coletul vreau să îl trimit prin postadin constanța. ( mă deplasez până acolo ) Dar eu pe...? (mai mult)
azi am vrut sa fac check in online la Wizz Air, am scris numarul de confirmare, numele meu. si dupa am dat pe check in, m- a pus sa confirm ceva si gata, acum imi scrie check in efectuat,...? (mai mult)
Am buletinul si pasaportul expirate. Am bilet de avion peste 3 zile ce pot sa fac fara sa decalez zborul?
Funda! cum sa fac sa stau in cabina pilotilor pe timpul unui zbor, Wizzair?
Anul acesta merg la mare in Jupiter, pentru ca nu am mai fost niciodata in jupiter, as vrea sa vad cateva pareri despre aceasta statiune, daca v-a placut si cum este plaja.
Cum as putea face un cort improvizat? Saptamana viitoare merg intr- o "excursie" cu niste prieteni si trebuie sa improvizez un cort, unul nou nu se merita sa cumpar. Un video sau un ghid m- ar ajuta foarte...? (mai mult)
Imi puteti zice va rog cat mai repede pensiuni in praid pentru 4 persoane si cel mai important sa fie acceptate animale. Am cautat o gramada pensiuni cu accesul animalelor permis dar nu am gasit...? (mai mult)
Buna TPU. fac dansuri si pe 4 iulie avem concurs la focsani si in urmatoarea zi avem tabara tot la focsani cu trupele da dans. imi poate spune cineva care a mai fost in acea tabara, cum e?
Salllut tpu.Cat timp faci de la Tulcea la Ostrov cu masina?
As vrea sa-mi spuna si mie cei care au fost in Thassos, Grecia ce cluburi exista pe acolo.As vrea sa merg in Thassos pentru apa curata, dar ma intereseaza si viata de noapte.
Oradea - Suceava cu masina pe timp de zi cat timp faci?
Vara aceasta vreau sa merg in vacanta cu parintii in Italia. Puteti sa imi spuneti ce as putea vizita? Apropo merg in Torino.
Constanta sau Costinesti? De ce?
Exista o varianta de transport Galati-lepsa?
:* As dori sa merg cu parintii si cu niste prieteni de familie la mare in Italia la Benione si as avea nevoie de niste site-uri bune cu oferte :D
Spuneti-mi va rog frumos daca sunteti dintre dumneavoasta care stiti rute de autobuze intre care sa treaca prin Jidvei?
Cazare Costinesti la vila, apa calda non stop internet, tv frigider in camera.bai proprii. loc pentru gratar in curte. etc. puteti cazi pe facebook search. casa lazar. https://www.facebook.com/pages/Casa-...? (mai mult)
Cand mergi cu avionul stiu ca nu ai voie sa transporti spray-uri in cantitati mai mult de 100ml, dar daca e 150ml are ceva? Te lasa oare sa intri sau il confisca?
Cam cat timp fac de la Iasi pana la Bucuresti?
Salutare, as vrea sa plec weekend- ul asta intr- o mica vacanta, eu stau in Iasi, si as dori undeva aproape, la munte, la maxim 300 km, daca imi puteti recomanda un loc de cazare, de preferat la...? (mai mult)
Drum Italia ( Torino ) - Romania ( Suceava ) cu masina. Conduc eu si tatal meu. Drumul e lung si am nevoie de niste sugestii din partea voastra... Eu o iau prin Slovenia - Ungaria si in Romania intru...? (mai mult)
In luna iulie plec la mare, si nu prea am idee ce sa- mi pun in bagaj. adica, as vrea o lista de la voi, una completa, nu gen : o fusta, un pantalon si un tricou. Cea mai completa lista primeste...? (mai mult)
cine a stat la pensiunea YZAdin eforie nord cum i s- a parut? cum e camera 14(daca stiti). voiam sa imi formez cateva pareri despre camera unde probabil voi sta.sau...stiti pensiuni in eforie, mamaia...? (mai mult)
Funda! Imi puteti da niste informatii in legatura ca hoteleurile Brandusa si Lidia din statiunea venus, mai ales locatia si pretul pe o noapte, dar va rog nu de pe diferite site- uri de pe...? (mai mult)
Vreau sa fac checkin online la Wizzair si voi calatori doar cu buletinul. Ce selectez la Tipul documentului? "Numar de identificare national" sau "Alt document"? Am gasit raspunsuri impartite pe...? (mai mult)
Imi spuneti va rog ce este Biletul de odihna si tratament(BOT-ul)?
Am o intrebare:Azi, in cateva ore plec la mare.Ce imi pot lua in vacanta? Raspuns Rapid!
Ce pisicne din Craiova vi se par cele mai frumoase? Cat costa intrarea? FUNDA!
Buna! Cum pot sa ajung de la Izvor in parcul Herastrau ( ce masini circula, metrou )?
Buna Tpu..stiti cumva daca s-a deschis piscina "Golden Stone" din Iasi?
Vara asta as vrea sa merg la un parc acvatic si am 2 posibilitati: Water park București sau Aqua park Brașov. Eu locuiesc cam la jumătatea distantei si as vrea niște păreri din partea celor ...? (mai mult)
La toamna plec in Bulgaria. Imi trebuie pasaport sau ma pot folosi doar de buletin?
O recomandare pentru o destinatie de vacanta relativ aproape, pret bun si vremea sa fie favorabila pentru plaja? Mersi!
Buna ziua vreau sa stiu daca imi pot folosi internetul de pe cartela cosmote in Turcia plec in vacanta si nu stiu daca am wirelles acolo
Salutere plec luni in Italia si vreau sa stiu daca pot lua unitatea de calculator in bagajul de cala ca nu vreau sa ma trezesc la aeroport ca nu o pot lua
Cat costa biletele la piscina Zaragoza din Sercaia?
Merita incercate excursiile cu grupul de turisti chiar daca nu cunosti pe nimeni de acolo? Iti faci usor prieteni?
Dati-mi idei... plec cu prietena la mare, la constanta, avem 16-17 ani, ce am putea face interesant? Dati-mi idei cit mai originale va rog?
Ca sa merg in portugalia iti mai trebuie pasaport?
BUNA ZIUA TPU, imi puteti spune ce este POPESTI LEORDENI? este foarte departe de sectorul 4 din Bucuresti?
Hey TPU!:) Stie cineva cum e la Neptun? Ma refer si la apa(cam cat de adanca e) dar si la statiune. Dau funda:>.
cate zile faci din Austria pana in Romania(Bucuresti)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!