Cei mai activi useri din categoria Turism pe 11 Februarie 2025 sunt:
Cum pot invata greaca?
Este transmisibil voucherul primit la programul rabla dupa ce dai o masina? Raspuns urgent!
Cate ore faci din Bucuresti pana in tenerife?
Cu ce a intervenit omul in Tundra? Dau funda.
Sall TPU, nimeni nu poate explica mai bine ce se petrece in Romania decat acest video http://www.primatv.ro/stiri- focus/baile- pierdute.html, la care am si 4 mici intrebari : 1. Cine este devina ...? (mai mult)
Va salut, cine ma lamureste si pe mine? ca si ghid de turism incepator, si dupa ce iti iei licentele si atestat, sau ce se mai da ca sa fi in regula, cum atragi turisti staini in cazul in care decizi...? (mai mult)
Cat km sunt de la Suceava pana la pensiunea Seki din Maramures? Dau Funda!
:D O sa merg cu clasa in excursie vinerea viitoare la Ocnele Mari-Salina. Vreau si eu sa stiu daca sarea aia din salina aluneca ca pe gheata sau e ca un nisip tare? :-?
Hey TPU! Unde putem merge la o pensiune mai modesta pe la Rasinari Spuneti si pareri sau preturi.
Am auzit ca soferii autobuzelor ETA in Ramnicu Valcea fac greva si s-ar putea sa nu circule cateva zile este adevarat?
Salut as vrea sa stiu care este cel mai aproape liceu de nicolae grigorescu si cum ajung acolo...
Am o intrebare pentru cei care au fost in Bulgaria, in statiunea Duni. Sunt multi pescarusi? poate suna ciudat intrebarea, dar imi este frica de pasari. multumesc!
Am o intrebare pentru cei care locuiesc in statiunea Praid sau au fost acolo de curand, strandul e renovat?
TPU! puteti sa-mi spuneti va rog in ce statiune a litoralului romanesc este mai bine si de ce; si ce cazare ar trebui sa aleg?
Cine imi zice si mie un sait in care gasesc bilete pentru Italia (Bucuresti. Otopeni-Italia Ciampino) ieftine data de 10 iulie pana pe 17 iulie...dus intors?
Japonezi și chinezi chiar au sânii mici și mă refer la cei cum ar veni get pe get nu „ corcituri ".
Cine stie in ce an, si la ce editura a aparut cartea "Economia Turismului - Teorie si Practica" de Puiu Nistoreanu? Am cautat pe Google dar nu am gasit nimic
Imi puteti da un site cu pensiuni sau cabane la tara, undeva langa munte sa fie frumos si in ardeal. mai mult as vrea o cabana...adica ceva gen sa fie o familie care sa aiba o camera libera.....nu stiu...? (mai mult)
Japonezii au ochii mari sau mici așa ca și chinezi ( adică alungiți )?
Hi there! Care sunt preturile pentru un bilet de tren? Vreau sa ajung la Constanta, pe plaja dintre Saturn si Venus. FUNDAAA!
Stie cineva de unde vine numele de "frumoasa" a sitului natural "frumoasa"?
In vara, as dori sa merg la Disneyland, si daca puteti as vrea sa imi spuneti Tot ce tine de parc, adica pret bilete, ce mai este de vizitat in Paris- (preturi si la astea), cazari, daca sunt...? (mai mult)
In aceasta vara plec in paralia cu niste prieteni si stam 7 zile. as vrea sa stiu cam de cati bani am avea nevoie la noi ca se ne putem distra:D. Mersi
Ce stiti despre tabara Altair din Grecia?
Imi poate spune cineva care este cea mai apropiata statie a masinii 137 care (Sa fie aproape de piata de flori George Cosbuc) si a cata statie e statia Scoala 309..Am maine proba de baraj...? (mai mult)
Vreau si eu un site unde pot gasi totul despre Crestinism, islam si budism.Cat mai repede. Multumesc
Imi dati si mie un site de tabere la mare?
daca cineva a fost la tabara Altair din Grecia imi puteti spune cu ce pareri v-ati intors? E un program fix? Daca da ce faceati acolo? Funda pentru primul raspuns.
Buna, vacanta aceasta as vrea sa plec in excursie in Italia Viterbo, as vrea sa imi spuneti cite ceva despre acest orasel, gen; daca sint mall- uri; locuri pe care ar trebui sa le vizitez; si chestii...? (mai mult)
Hello TPU, daca vreau sa inchiriez o camera la un hotel si sa mai stau cu o persoana mai platesc si pentru acea persoana sau doar pretul camerei/noapte?
am nevoie de ajutor. Vacanta asta de vara m- am facut cu o excursie gratuita. Sponsor : o matusa. insa eu trebuie sa aleg destinatia si sa ma incadrez intr- o suma medie, pana in vreo 300 de...? (mai mult)
Buna! A fost cineva la hotelul Aphrodita din Nisipurile de aur ( Bulgaria )? As vrea sa merg acolo, intr.o mica vacanta, si parerile sunt impartite. O mica opinie de la voi, m.ar ajuta. Multumesc!
Salut tuturor, am o intrebare...in vara asta vreau sa ma duc in Sinaia cu trenul..si as vrea sa imi iau si bicicleta...pot sa o iau? (in tren!)
Ce agentii touroperatoare serioase si cu oferte bune cunoasteti? Vreau sa merg in Turcia sau Grecia in vara aceasta.
Cum credeti la care mare e mai bine sa pleci: Marea Neagra sau Marea Rosie. nu pot alege si gata, am aceste doua oferte.
Imi puteti da va rog frumos cateva informatii despre Ibiza? Adica daca sunt discoteci pe plaja, daca e ceva de vizitat..cu alte cuvinte daca este frumos acolo :) As vrea sa merg acolo de ...? (mai mult)
Buna TPU cine a fost la hotelul marina din Bulgaria nisipurile de aur
Iniţial am decis cu soţia să mergem împreună cu fetiţa la Buşteni dar nu suntem 100% decişi pentru această locaţie. Deaceea, î i rog pe cei care s- au plimbat mai mult prin ţară să...? (mai mult)
Bunaaa. Anul acesta merg la saturn si imi puteti spune ce locuri turistice, distractie sunt?
Vrem să mergem, eu soţia si fetiţa de 9 ani la Buşteni. Vă rog pe cei care aţi fost recent pe acolo să ne spuneţi ce putem face la Buşteni, unde să ne cazăm, dacă putem urca cu maşina...? (mai mult)
Buna TPU. in iulie plec la mare in tabara si nu stiu ce bagaje sa imi iau, haine, machiaje, ......etc CEA MAI COMPLETA LISTA SI MAI LUNGA PRIMESTE FUNDA X
Salut ...As vrea sa aflu parerea voastra despre tabara de odihna miorita si daca stiti de pe ce data se incepe turul 2 la tabara?
Imi spuneti si mie cateva atractii turistice din Paris?
As vrea sa stiu niste comentari, cei care ati fost la Hotel Elitsa 3* Bulgaria, cum sunt locurile, paturile, mancarea.S- ar putea (daca iau niste note bune in teze) sa plec acolo si as vrea...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa aflu si eu daca exista vreun transport direct Baia Mare - Tg Jiu [ sau alte metode ] pana in maxim 90-100 de lei Dau funda :o3
Buna TPU. Pe 27 iuline plec in tabara pana pe 1 iulie si nu stiu ce sa imi iau la bagaj. Cel mai ajutator raspuns primeste FUNDA! :*
Cum sa-ti impaturesti hainele pentru geamantan ca sa nu se sifoneze? Am auzit de o metoda prin care rulezi hainele dar... am nevoie de detalii.
(FUNDITA) As vrea si eu cateva site-uri cu zboruri cu avionul Anglia
Neatza.Stie cineva cum o sa fie vremea pe 8 iunie in Bucuresti.Merg in excursie cu clasa. Daca nu stiti e ok.Multumesc anticipat.
Neatza.Stie cineva cum o sa fie vremea pe 8 iunie in Bucuresti.Merg in excursie cu clasa. Daca nu stiti e ok.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!