Buna merg in excursie in iunie la Pensiunea Cretu, cine a mai fost acolo o descriere ceva poze plz
Ce hoteluri din litoralul bulgaresc imi puteti recomanda? As vrea sa merg acolo, dar nu am mai fost niciodata...si nu as vrea sa iau vreo teapa(ca am auzit ca se mai intampla si chestii din astea)
As vrea sa imi dati niste unitati de cazare din Costinesti, aproape de mare, preferabil prin zona Tineretului sau a bazarului...prin centrul statiunii, ideea e sa nu fie foarte departe de ...? (mai mult)
Ce imi recomandati sa vizitez, excursie, Ce locuri frumoase stiti. AStept raspunsuri P.s dau fundita + vot Inteligent
La aeroport te cantareste? Daca da, atunci care este baremul de greutate incepanad de la 13 ani? Scuzati categoria dar am nevoie de raspuns urgent!
Buna TPU cine imi face si mie traseul Galati- Maramures cu toate obiectivele turisticesi orase, localitati sau sate intalnite pe drum si distanta, mai bine zis cati km avem de pargurs imi trebuie urgent!...? (mai mult)
Salut,a fost cineva in Bulgaria hotelul 'Geolog'. daca da atunci opinii, cum e si toate astea...
Parcul Zoo din Braila este deschis numai vara? Asa am gasit programul pe internet dar vreau sa stiu sigur.Multumesc.
Cam cat dureaza sa Mergi la Manastirile : Ciorogarla si Comana + Biserica Draganescu din Bucuresti? Asta punand la socoteala si poate un mic popas si statu sa vizitam sau cumparam suveniruri?
Care e parerea voastra despre Delta Dunarii?;;) ( de curiozitate )
Ce loc din Romania vi se pare foarte interesant? adica el ca peisaj? dar un loc cu o poveste foarte interesanta? detalii va rog sustin ca si tara noastra are locuri incarcate de povesti...? (mai mult)
Spune-ti va rog niste hoteluri in Paris cu conditsii cit de cit bunishoare maximum la 50 euro pe noapte
Care e cel mai mare oras din lume?
Cat costa un bilet de la Atlasib din Romania-Germania? Ms mult dau FUNDA!
am o problema, prietenii mei vor anul acesta o vacanta pe litoralul romanesc, as vrea sa imi statiunea cu cea mai frumoasa plaja, hotel bun, si turistic, ati putea sa imi povestiti, o vacanta...? (mai mult)
Buna, nu stiti daca este permisa circulatia TIR-urilor in Romania si Bulgaria in perioada Pascala FUNDA!
Unde ati vrea sa traiti in Canada, SUA sau Anglia? Si de ce? Unde credeti ca este mai bine dintre cele trei?
Salut.cine stie cand se deschide circulatiei transfagarasan si transalpina? multumesc
Hey, TPU!:* Vreau sa merg la vara intr- o tabara! Sa fie fain sa vad chestii noi sa fie si multe activitati, sporturi extreme si chestii:)) Da sa fie preturi accesibile ma refer ca n- am de gand sa dau...? (mai mult)
Merge cineva in tabara la Poiana Zanelor ( Bistrita ) in vara acestui an? ( 3 iulie ). Cei ce ati mai fost, cum vi s-a parut?
Cum pot da report pe Blogger.com?
Buna as dori sa stiu si eu cat ajunge un bilet de tren Bacau-Constanta. Multumesc
Cum se numeste procesul de stramutare a oilor de la deal la munte si invers am un lapsus de 2 ore :((.
Imi puteti recomanda cateva unitati de cazare in Muntii Apuseni?
Pe 1.05. 2013 La Strandul Cara este intrarea gratis
Ce este Cobia rau sau parau?
Vreau sa ies cu bicicleta maine.Stau in Brasov, Stiti niste locuri frumoase pe care le-as putea vizita intr-o plimbare de o zi cu bicicleta in jurul Brasovului. P.S. Fara urcari pe munte.
Funda! Ce autobuz pot sa iau de la Universitate ca sa ajung la Conservator (Universitatea de Muzica din Bucuresti)? Sau de la Piata Romana la Conservator? Multumesc anticipat?
Salut, cum fac o rezervare pentru un prieten pe wizzair, din contul meu?, explicatim cum?
O sa merg 10 zile in august in Japonia, avand masa si transportul asigurate. Cam cati bani ar trebui sa imi mai iau la mine pentru alte cheltuieli, gen suveniruri, taxa de intrare la muzee etc? ...? (mai mult)
Stie cineva ce salarii sunt la Hotel Ramada, de preferat in Pitesti daca stie cineva
Ce imi recomandati pentru promovarea unui site de turism ce are legatura cu promovarea turismului din Romania? m- ar interesa reclame gratis cat si ceva cu bani dar sa fie bune si sa- si merite banii. ...? (mai mult)
Buna Unde e mia furmos de 1 mai sa merg cu cortu, am optat la trei ape sau la Valiug unde e mai frumos. Locuiesc in Timisaora. Multumesc
Ce chestii interesante stiti despre Mexico City? Fara wikipedia sau search pe google, va rog!
Cine stie ce trebuie sa contina fisa de cont de la finalul unui sejour?
Salutare la toata lumea! Saptamana viitoare voi vizita Muzeul Aurului din Brad, despre care am citit un articol tare aici: http://climbforyou.com/muzeul- aurului- din- brad- un- loc- unde- te- poti- imbogati/ ...? (mai mult)
Ce locuri de munca se pot gasi pe litoral, pentru adolescenti de 16 ani?
Buna TPU va rog cineva sa ma ajute repede cum pot sami opresc microfonul la sambroadcaster si sa fac ca ascultatorii sami auda muzica mai tare? Miam creat un radio. Va rog raspuns cat mai rapid primeste...? (mai mult)
Servus! Vreau sa plec marti din Cluj- Napoca la Piatra neamt cu masina. Fiind incepatoare as vrea sa evit zona Cheile Bicazului. Stie careva, pe traseul Borsec- Bicaz e tot asa dificil traseul? Ca si ...? (mai mult)
Cum se spune la seif in engleza? -seif este substantiv la genul neutru, se desparte in silabe "se-if" iar accentul cade pe "if"-
Vreau sa va intreb care este cea mai scurta cale pana la Arad? Pe drum national sau european (sunt din Arges)
Nepotul meu pleaca luna viitoare in Turcia cu clasa.A platit pentru pasaport dar ii trebuie procura de la mama sa(sora mea), care se afla in Italia.Ce acte ii trebuie surorii mele pentru a face...? (mai mult)
Ce hotel recomandati in mamaia pentru 2 nopti?
Prin iunie vom merge vreo 16 pers in Valea Doftanei. Mergem cu trenul din Ploiesti pana in Comarnic, dar din Comarnic pana in Valea Doftanei care sunt caile de acces? Adica stiu ca sunt ~15 ...? (mai mult)
deci vara asta in august merg in Bahamas si am gasit un hotel in atlantis va dau site- ul si- mi ziceti parerea.Noi suntem in total 4, 2 adulti, 2copii, iar copiii sub 12 ani stau gratis.si...? (mai mult)
Are cineva numarul de telefon de la tabara Oglinzi? Funda :).
Sall inca o data TPU! de stiti cumva daca in Costinesti sunt oferte ieftine la pensiuni? adica ma refer ca pretul / noapte sa fie undeva la 25-40 lei?
Buna imi dati cateva link-uri cu hotele din Mamaia pana in 3 stele cu preturi bune pentru 4 persoane, apartament. FUNDA :-*
Care din cele 7 minuni ale lumii le- ai vizita? : Marele zid chinezesc, Oraselul Petra din Iordania, Statuia lui Christos din Rio de Janero, Machu Picchu din Peru, Marea Piramida al porului mayas din...? (mai mult)
O alta persoana poate folosi tichetele de reducere ale unui pensionar pentru a calatori cu trenul? Adica de exemplu un barbat de 20-30 de ani poate calatori cu tichete de reducere ale pensionarilor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?