Stie cineva unde gasesc preturi pentru mersul trenurilor? Sau macar aproximativ cat e de la Botosani la Borsa/Sighet.
Ce imi puteti spune despre Soke din Kusadasi? O sa plec la vara si vreau sa stiu ce firme (de haine) sunt acolo.
Ce imi puteti spune despre hotelul Flora suite din Kusadasi?
V-a placut in excursie la targu-mures? de ce?
Salut doresc sa stiu si eu cine a fost pe unde poti sa te distrezi in istanbul? si preturile! Dar la haine!?
Stie cineva pe ce data se deschide aqua magic si cate zile intrarea e gratis? Funda*
As vrea sa imi dati niste unitati de cazare din Costinesti, aproape de mare, preferabil prin zona Tineretului sau a bazarului...prin centrul statiunii, ideea e sa nu fie foarte departe de ...? (mai mult)
Pentru cei din zona Arad - Oradea: cum credeti ca va fi de 1 mai la Padis? lume multa, petreceri etc... stiu ca vara de obicei e plin? dar in perioda asta a mai fost careva?
Salut, daca vreau sa iau avionul spre orice destinatie din lume si zbor pentru prima data, ce taxe trebuie sa platesc? Am inteles ca ar fi o taxa de aeroport si daca da imi puteti spune de ce mai am ...? (mai mult)
Cum ajung la Abrud din Cluj-Napoca? A mai fost cineva? Stiti vreun autobuz care merge incolo? Stiu ca tren nu exista care sa mearga.
^^ am nevoie de un piculet de ajutor!:) Cine stie care a fost regiunea [din lume] in care s- au inregistrat cele mai mici precipitatii si cele mai mari precipitatii?^^ Si cat?:D Ofer fundita!^^...? (mai mult)
Cate ore faci cu avionul de la Bucuresti la Los Angeles?
Hey stie cineva cum este in tabara la oglinzi? Caci anul acesta vreau si eu sa merg si nu stiu cum e acolo. Daca are cineva un site cu poze sau informatii despre va rog lasatile intr- un mesaj aici.Este...? (mai mult)
Salut, cu ce imi recomandati sa merg din Bucuresti la covasna (adica sa plec cu masina mea sau sa dau banii pe bilet de tren?) cu care platesc mai putin? dau funda si lasati un pret sa- mi fac o idee ...? (mai mult)
Cat timp as face daca plec cu bicicleta din Aninoasa spre Targu Jiu
Heeii:D Caut o firma de autocare/microbuze ieftine care sa aiba curse Timisoara-Bucuresti, dus-intors, si sa plece seara, nu dimineata sau la pranz.:) Funda!:*
Ce fel de dificultăți se pot întâlni atunci când călătoresti?
Sall! spuneti-mi si mie cum se poate ajunge in piata sudului, plecand de la capatul masinilor 173, 385 si 368, 105 etc. Statia novaci! DAu fundita celui cemi raspunde!
Cum ajung de la Baba-Novac ( de la rond ) la Sala Palatului, am nevoie de un raspuns rapid :(((, multumesc! Funda ♥
Va rog spuneti- mi si mie cum ajung de la Baba- Novac, de la rondu` de acolo, la Sala Palatului? Cu 92 sau cu ce, si cam cate statii? Sau cum se numeste statia unde trebuie sa cobor? Raspuns URGENT,...? (mai mult)
Hei TPU, vreau si eu sa merg la Sala Palatului. Am vazut pe net ca pot merge cu 92, dar. statia unde ar trebui sa cobor cum se numeste?. Multumesc de raspuns, dau Funda.
Saptamana viitoare plec in America la niste rude ( cu avionul) si vreau sa imi iau si catelusa este de talie mica, vaccinata si are toate actele pentru plecare, dar acum o luna prietena mea ...? (mai mult)
Ati fost cu agentia de turism Mareea? Eu vreau sa merg in Turcia, la Belek, la hotel Papillon Ayscha. Vreau sa stiu daca sunt de incredere si care dintre companiile aeriene Sky Airlines sau Pegasus...? (mai mult)
Cum se ajunge la arenele romane cu mijloc de transport in comun din zona unirii sau universitate?
Care vrea ca la vara sa vizitam Europa prin metoda couchsurfingului? Cu experienta sau nu o sa fie mai fain daca suntem 2- 3, decat unul singur + ca daca are experienta e cu atat mai bine(eu fiind un...? (mai mult)
In avion pot duce orice produse? Si ce nu pot transporta?
As dori sa stiu unde as putea gasi cateva poze cu parcul tabacarie inainte de constructia mall-ului si cum era intrare unde este el amplasat acum
As dori sa ma informez daca drumul cel mai bun pana in Piatra Neamt si Roman de la Oradea este cel mai ok ca si distanta km in felul urmator Oradea- Cluj- Apahida- Reghin- Toplita- Gheorgheni- Cheile...? (mai mult)
.care stie cum pot face checkin online la blue air? pe ce site trebuie sa intru?
Stie cineva cat costa o calatorie dus-intors de la Bucuresti la Lubeck( Hamburg, Dortmound sau Berlin) cu trenul? Daca nu stiti, macar puneti un site! Dau funda! Multumesc anticipat!
Ce ar trebui sa facem ca Bucurestiul sa devina la fel de faimos ca Parisul?
Cati km sunt din CLuj-Napoca - Pana la mare la Jesolo? funda... Vreau nr exact!
Buna am si eu o intrebare pentru cine este din busteni vreau sa-mi gasesc sa stau in gazda daca stiti cumva pe cineva si cam cat costa pe luna
Cati Km sunt de la Venezia pana la Roma.As vrea vrea sa stiu nr exact! Cat d erepe de este posibil! 1 FUNDA
A fost careva la hotelul Cota 1400 din Sinaia? Cum a fost? Vroiam sa stiu pentru ca ma duc in excursie cu scoala acolo;)Multumesc!
Salut cine stie sa imi faca un traseu de excursie pe 3 zile prin Romania vizitand obiective turistice. Cazare pe 2 nopti. Pretul nu conteaza, persoane 40. Punctul de plecare Suceava. Funada. Multumesc....? (mai mult)
Puteti sa-mi dati niste obiective turistice ce se pot vizita pe durata de 2 zile (introducand si durata drumului - eu sunt din judetul Neamt)?
Cat costa un bilet de tren pe traseul Ploiesti-bratislava sau Ploiesti-viena?
Poate cineva sa-mi spuna cat costa intrarea la Arsenal Park din Orastie - Hunedoara si alte tarife, cazare.... Multumesc!
Cum as putea sa ajung, in sectorul 1 pe bulevardu/strada Radu Bolangiu nr 8. Pucte de reper intre piata 1 mai si Turda.? Cu ce mijloc de transport avand in vedere ca vin din militari / cora ...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase orase din Franta?
Stie cineva de ce nu mai se gasesc pe site-urile specializate zboruri low cost din aeroportul baneasa? Toate sunt in otopeni acum, de ce?
Buna TPU. :) Ce acte sunt necesare pentru Visa Americana daca am 16 ani? Este necesara prezenta unuia dintre parinti la interviu?
Care sunt regulile, tarifele, acte de calatorie pentru bagaje de cala si mana la Olympic Air pentru Atena? Ce alte taxe trebuiesc platite in aeroport (taxa tranzactie, sanatate) sunt oblgatorii? Cate...? (mai mult)
puteti sa imi spuneti cati km sunt intre Bulgaria-Romania. va rooogg Urgent! Funda. :* [Scuzati categoria;))]
Buna TPU am si eu o intrebare, locuiesc in Belgia si in aceasta vara as vrea sa merg la bunica mea in Spania cu autocarul sau cu avionul, dar as vrea sa stiu daca pot merge neisotita pentru ca sunt minora...? (mai mult)
Salut c-am in jur de cati dolari americani ar costa un zbor din Bucuresti pana in Floriada ( Orlando oriunde in florida )? Dau funta!
Recomadari pentru cluburi cafenele in SIBIU? M- ar interesa o cladire de unde as putea vedea panorama orasului noaptea! Astept propuneri pentru locuri interesante restaurante etc...lucurile mai putin...? (mai mult)
Gandul de a merge in Japonia cand vei fi mare ar putea deveni realitate? Mereu mi- as fi dorit sa merg acolo dar nu stiu ce ma voi face. Incerc sa invat limba cat de cat si sunt la filo. Ce viitor pot...? (mai mult)
Daca vreau sa plec in Germania am nevoie de pasaport?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?