Cam cat costa un bilet dus-intors pana in Londra?
Cam cate ore as face din Timisoara pana in targu mures?
Ce distanta e dela Timisoara pana la targu mures? dar dela Timisoara pana la semlac?
Care oras din Romania merita vizitat si de ce? vreau sa merg un tur al Romaniei si sa stiu, multumesc
ce imi puteti spune despre statiunea Olanesti? Este frumos locul, liniste? Daca ati putea sa- mi recomandati un hotel anume poate si sa- mi spuneti daca exista bai cu apa termala in statiune...? (mai mult)
Cat costa un bilet tur-retur Bucuresti-Dortmund, plecarea de pe Otopeni?
Ce pizzarie imi recomandati in Busteni, tinand cont ca vreau o pizza ieftina si buna.
A mai rezervat cineva de pe Sea Line Travel? http://www.sealinetravel.ro/Home_continut-5-0.html E de incredere? Stie cineva ceva?
Stie careva unde pot sa gasesc niste pelerinaje cu plecari din bacau ori din piatra-neamt?
SALUTARE! Cine a fost in Bulgaria la hotelul Forum 4*? Ce impresii aveti despre acest hotel?
Saltare TPU as vrea sa va intreb daca puteti sa imi dati detalii concrete espre europa parca din Germania pentru ca vreau sa merg fara sa ratacesc de colo colo unde vad cu ochii(adica ce e mai fain pe ...? (mai mult)
Locuiesc in Anglia iar vara asta voi merge in vacanta in Franta la prietenul meu pentru o saptamana. As vrea sa calatoresc cu avionul, dar nu stiu daca imi trebuie procura de la ambii parinti....? (mai mult)
...veau si eu niste informatii (poate daca ati fost, cu atat mai bine), despre PENSIUNEA DRACULA- AFERU. Am o tabara acolo si vreau sa stiu daca se merita sa dau banii. Poate si ceva obiective...? (mai mult)
Daca am 12 imi trebuie pasaport sau ceva pentru a pleca in Austria? :) Astept un raspuns rapid! :) Primul raspuns corect primeste FUNDA si VOT!
Care este primul oras/sat din Bulgaria(cu intrare prin Vama Veche) care are un Bancomat Bancpost?
Imi poate da cineva un sfat? Ce sa aleg intre Italia si Viena in vacanta de vara? Eu nu pot sa ma hotarasc. Multumesc! :*
Stie careva unde gasesc niste pelerinaje cu plecari din bacau ori din piatra-neamt?
Stie cineva cum pot ajunge in Irlanda? Exista vreo ruta directa Romania-Irlanda?:D
Saltare TPU! voiam sa merg maine in Europa Park cel din Germania side aceea as dori informati de exemplu cel mai rapid carusel, cel mai inalt, cel mai lungetc. De asemenea daca a fost cineva vreau si...? (mai mult)
As dori sa imi spuneti niste joburi in care prin intermediul acestora sa pot vedea lumea. Funda
Stie cineva unde slujeste preotul Marius Ciprian Pop?
Am de mers vreo 100 km cu trenul si nu imi gasesc carnetul, ca sa am reducere. Oare daca il folosesc pe cel din generala cu o poza mai recenta si datele anilor schimbate e vreo problema? Isi va...? (mai mult)
Imi puteti spune top 20 cele mai inalte cladiri din New York in anul 2013?
Buna TPU...am nevoie de ajutor,caut un hotel cu tratament fizioterapeutic in Mangalia sau Eforie Sud, am nevoie de numarul de telefon al unui asemenea hotel. Va rog mult, dau funda! :*
Buna puteti sa imi spuneti cum e in hotelul Astoria de 3* din Sunny Beach? Daca e bine acolo sau daca se hraneste bine, cum e in camera etc. Daca cineva a fostva rog sa lasati un raspuns.E foarte important...? (mai mult)
doresc sa merg intr- o locatie sa aiba hotel cu apa termala in interior sau exterior, si sa pot sa stau in ea cand doresc fara trimitere de la doctor sau cost suplimentar. Am fost la Herculane...? (mai mult)
trebuie sa merg in hunedoara, eu sunt din Suceava, in schimb nu stiu cat ma costa transportu dus si intors cu masina, si nici cu trenu. trebuie sa iau un catel din hunedoara. ma ajutati va rog,...? (mai mult)
Unde imi recomandati sa merg impreuna cu iubitul meu vara aceasta?! Unde ati fost voi si v-a placut... Va rog frumos sa imi dati si cateva detalii despre locatia respectiva.
Daca ati merge cu prietenii pe litoral, unde ati merge? Adica in ce statiune?
In seara asta plec cu trenul si mi- am luat bilet la cuseta, faza e ca o sa iau cu mine un motanel, credeti ca o sa am probleme? Sper ca nu e interzis cu animale la cuseta - doar e un motan, nu caine...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie un loc unde sa merg in excursie cu colegii mei? Sunt in clasa a 5-a.
Pe unde este scoala nr. 4 din Calarasi?
Am de facut un drum la Bucuresti cu nepotelul. Are 6 ani, va trebui sa plateasca si el maxi-taxi?
Tgv-ul are cumva rut Paris - Londra? Daca da, cat costa?
Cum e cu taxiurile in Bucuresti? Saptamana viitoare voi pleca mai tarziu de la facultate si singura cale sa nu pierd masina spre casa e sa iau un taxi de la Muzeul de Istorie la Piata Presei. Cineva mi-...? (mai mult)
Vreau si eu sa ajung din Bucuresti pana la Snagov langa lac, unde se poate face gratar, pescuit etc...dar am o problema, nu am masina si nici permis ca sa ma pot duce "singur" acolo. Intrebarea ...? (mai mult)
Tgv-ul are cumva ruta Paris - Londra? Daca da, cat costa?
Fiti atenti :( Vreau sa ajung in Paris si sa plec cu avionul din Bacau.Cat costa dus intors pentru un copil? Am vazut undeva un zbor costa 3000 de euro! Sper sa nu ma dezamagiti.Nu voi avea niciodata ocazia...? (mai mult)
Daca plec cu metroul de la Obor spre Republica, mai trebuie cumva sa schimb la Dristor? FUNDA
Ati fost la Sol Nessebar palace din nessebar? Daca da, cum e? Nu vreau site-uri, vreau parerea voastra.
Imi puteti spune cat mai multe destinatii turistice sau locuri cu foarte multe obiective turistice, deoarece eu si familia mea vrem sa mergem intro vacanta de o saptamana in care sa vizitam multe...? (mai mult)
As avea si eu o rugaminte: As dori sa merg in vara la Geneva si nu dispun de foarte multi bani... Daca ati fost acolo sau in imprejurimi, ajutati- ma va rog cu un sfat, unde as putea sa...? (mai mult)
Care este cea mai frumoasa zona de munte din Romania?
Cat fac cu trenul de la Buzau la Sinaia? Si cat costa? Multumesc.
Cei care locuiţi sau cunoaşteţi oraşul Făgăraş, care sunt cele mai importante atracţii turistice? M- ar ajuta foarte mult să ştiu şi preţul şi, eventual, dacă există anumite restricţii...? (mai mult)
Nu stiti pe unde as putea gasi niste chirii mai ieftine? Pana in 300 lei, ca mai mult nu-mi permit.
Problema legata de un hotel:M- am cazat la ora 6 dimineata, pe motiv ca ora hoteliera este la orele 12, mi s- a comunicat ca trebuie sa parasesc camera, este corect ce mi s- a intamplat? Inchiriasem...? (mai mult)
Stie cineva un site unde pot vedea toate partiile din Romania?
Hey,TPU! Din curiozitate intreb cu cati km /h merg mountain rousse-urile din Disneyland? Multumesc anticipat:*
Salut.Trebuie sa facem o excursie si ne-a dat sa alegem doua locuri:Cheile Bicazului (cu tot cu lacul rosu, baraj) sau Sighisoara.Voi unde credeti ca este mai frumos? Astept pareri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?