Plec în vacanță în Israel, ce este mai convenabil, cartela telefon de la ei sau roming?
Bună! În vara aceasta aș vrea să merg cu prietenii la Untold. Eu și încă câteva prietene vrem să luăm un Uber până acolo, însă nu suntem sigure cât ne- ar ajunge tariful cursei. Traseul...? (mai mult)
Salut! O intrebare pentru cei din Suceava, ce as putea face prin Iulius mall si de unde as putea manca niste paste, tot din Iulius mall? Multumesc anticipat!
Bună ziua, Dacă un voucher de vacanță expiră la 26 aprilie 2023, el mai poate fi utilizat cu o zi înainte, pentru noaptea de cazare 25-26 aprilie?
La calatoria cu trenul în trafic internațional de exemplu București-Budapesta studenții beneficiază de reducere?
Bună seara, Cu voucherele/cardurile de vacanță se pot achita și produsele din minibar ( minibarul din camera de hotel, evident, acolo unde există minibar)?
Bună ziua, Cum se utilizează o cartelă de acces cameră hotel? Toti pașii de utilizare a acesteia, dacă se poate.
Stiti cumva o aplicatie sau un site unde sunt cazari si locuri de vizitat la un pret destul de decent? La fel ca Airbnb.
Stie cineva unde poti sta gratuit la mare cu cortul? Funda!
Buna TPU, pot sa vizitez pe cineva la un hotel daca nu sunt pe lista de la hotel ca si invitata? Doar el este cazat la hotel.
Bună ziua. Oare cu ce ai putea sa ajungi în Regiunea Magadan Rusia și în orașul Anadîr Districtul Autonom Ciukotka? Este foarte departe de România, este pe continentul Asiatic, am văzut pe...? (mai mult)
Cum imi gasesc locul in avion? Cum pot face sa gasesc loc langa sot?
Ce metode folosesc Travel- vloggerii pentru a călători low- cost în țări exotice? - Aici nu mă refer la țări din EU sau din apropriere. Mă refer la țări departe de România și de multe ori...? (mai mult)
Salut baieti, daca eu la vara o sa am 15 ani, pot sa stau cu prietenii mei la un hotel/cabana care ei au 18 ani ambii?
Buna! Știe cineva de ce tip de pașaport as avea nevoie pentru a face o călătorie scurta in Scotia? Pentru a face programarea online imi arata mai multe variante si nu stiu care ar fi ideal.
Cum poti evita sa te ineci in Marea Neagra daca nu stii sa inoti? Gen daca stai aproape de mal poti fi tras in larg de curenti?
Buna! Vara asta voi merge cu un program work and travel in state, singura problema este că angajatorul nu oferă cazare. Știți ceva site- uri unde pot găsi cazare relativ ieftina, la un preț accesibil...? (mai mult)
Ce pareri aveti despre Italia? E o tara de viitor sau lasa de dorit? Dau funda
Salutare la toata lumea! Eu cu prietena mea vrem sa plecam intr-o tara cateva nopti (3-4). Ce ati recomanda ca o prima iesire serioasa din tara? Buget mediu 3.000 lei pers. Multumesc anticipat!
Bună seara! Ce hoteluri sunt în Murflatar?
Buna! Imi poate spune si mie cineva cum se procedeaza cu ticketele de vacanta/card Sodexo pe Booking? Doresc sa inchiriez un apartament pe perioada verii, dar din nu stiu care motiv persoana care va mai...? (mai mult)
Salut, trebuie sa am pasaport cu CIP pentru a face viza pentru SUA? Multumesc!
As vrea sa merg in perioada 19- 27 martie in alicante din Cluj Napoca cu Wizz - air Am observat ca pretul biletului este de 399 lei / sens. Mai sunt si alte costuri? Cum ar fi locurile trebuiesc...? (mai mult)
Idei de lucruri de facut in Bucuresti? Dau funda. VIOLETTA, TU NU AI DREPTUL SA RASPUNZI!
Dacă munții Alpi sunt ca un simbol al Elveției, care este simbolul de mare importanță al Germaniei? Nu neapărat geografic (totuși ar putea fi inclus), dar și altceva înafară de mașini și/sau...? (mai mult)
Vara aceasta vreau sa merg cu trenul la Constanța, dar nu știu unde as putea dormi ( eu fiind minor). Exista vreo soluție?
Salut celor mai maturi! Parintii mei au auzit la o barfa cu cei de varsta lor ca in Ungaria cei de peste 65 de ani, membri ai CE pot calatori gratis cu trenul, tramvaiele, troleibusele, etc. Tot ce...? (mai mult)
Salutare, am nevoie de un exemplu de atestat pentru rețeta de chifteluțe speciale (alimentație publică)Sau măcar un site cu altă rețetă dar cu atestatul, că nu găsesc nicăieri Mulțumesc...? (mai mult)
Buna ziua! Am nevoie de o geanta de voiaj încăpătoare. Ideea e sa- mi încapă 3- 4 perechi de blugi, 3- 4 bluze și 2 pulovere. Deodorant, machiaje, parfum, crema de corp și o pereche de adidasi....? (mai mult)
Vreau sa cumpar bilete de avion dar nu stiu ce site- uri sa folosesc si ce site- uri sa evit. Imi puteti da sfaturi va rog? Ce altceva ar mai trebui sa am in vedere? Am nevoie de bilete dus- intors Timisoara-...? (mai mult)
Salut, mingi de fotbal! Stiti unde pot sa gasesc un siti breyk in Ohio (statul Americii) ieftin si scump? DAU FUNDA!
Salut TPU. Doresc sa cumpar bilet de avion cu un pasaport care expira in curand. La data plecarii mai este valabil, expira in timpul sejurului. Pâna la data plecarii am posibilitatea sa fac alt pasaport,...? (mai mult)
Buna! Ce părere aveți despre facultatea de geografie din Bucuresti? După multe luni in care am tot căutat ce facultate sa aleg, am decis sa merg pe aceasta. Planul meu este sa merg mai departe la...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare urgentă. Plănuiesc sa călătoresc neînsoțită (am 17 ani). Am și pașaport finlandez și românesc… dacă arat pașaportul finlandez credeți ca as putea trece? Am și hârtie...? (mai mult)
Salut, am un site de oferte pentru turism gratuite https://cazare-info.ro Ma puteti ajuta ca rog cu idei / sugestii pentru imbunatatire? Multumesc anticipat!
Salut, Ce tari recomandati sa vizitez in luna octombrie pentru 10-15 zile? De preferat in Asia sau Africa
Daca am vorbit cu cineva pe apel care este plecat in Abu Dhabi, iar eu sunt in România, și persoana nu avea roamingul activat, trebuie sa plătească doar el taxa sau trebuie sa plătesc și eu?
Bună seara! Am plecat recent în Anglia și mi- a pus două ștampile pe pașaport, o stampilă că am intrat și încă o ștampilă de interzicere cu timp limitat pana la data de 3.03. 2023, are ceva...? (mai mult)
Buna. Urmează sa călătoresc cu avionul in viitorul apropiat. E posibil sa fie vreo problema la securitate având o brățara(aur), inelul(aur) și un Apple watch la mâna?
Cum se intra in Solventul Timisoara
Bună. În luna august 2023, voi merge în vacanță în Turcia. Contractul s- a încheiat cu agenția de turism, fără polița de asigurare de sănătate. Însă acum, ma gândesc că ar fi mult...? (mai mult)
Buna! Mi- am luat un bilet de avion(Bucuresti- Luton) și tocmai cu o seara înainte de plecare am observat ca mi s- a greșit numele de familie(s- a greșit o litera din nume). Știți dacă este vreo...? (mai mult)
Buna! Este prima data când călătoresc cu aplicația kiwi. Recenzie aplicație. Zboruri sigure?
Buna! As vrea sa aplic pentru o companie aeriana ca insotitor de bord, insa am un tatuaj destul de mic la vedere, in zona incheieturii. Credeti ca daca il acopar cu fond de ten( se acopera impecabil)...? (mai mult)
1. Cum fac să aflu dacă la pensiune/hotel au camere ascunse în cameră? 2. A pățit cineva ceva de genul? :) 3. Cum fac să îmi păstrez intimitatea în locuri străine, în caz de există ...? (mai mult)
Buna seara, am facut si eu checkin si nu imi da voie sa bag documentele, ce as putea face?
Unde se dau cele mai tari petreceri in aer liber? In Navodari sau in Mangalia dintre astea 2 pe care sa le aleg la vara? Ofer funda
Heiii! Voi v- ati mai duce in vacanta in Istanbul in vara (mai exact iunie), avand in vedere ce se intampla acum (cu cutremurul), credeti ca ati fi in siguranta? V- ar mai trage inima sa plecati? Este...? (mai mult)
Buna ziua! In caz ca am pierdut buletinul pot calatori in U.E. cu pasaportul? Doar cu pasaportul fara buletin? Mentionez ca tarile sunt Austria, Slovenia, Ungaria. Un zbor 2 autocare si un tren
Buna! Plec cu avionul și am doar bagaj priority(adică ghiozdan și geamantan mic) știți dacă prezervativele sunt permise in bagajul de mana sau in geamantan?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!