Din Gara de Nord din Bucuresti doresc sa ajung cu trenul in Pitesti.Intrebarea mea e urmatoarea:seara, doresc sa ma intorc acasa insa cu autobuzul, nu tot cu trenul.Din gara de unde ma lasa dimineata,...? (mai mult)
Vreau sa merg undeva cu trenul. Unde pot sa vad "programul" sau cum ii zice al trenurilor? (Stau in Bucuresti daca conteaza)
Heii! Saptamana viitoare voi pleca intr- o alta tara si voi calatori cu avionul. Intrebarea mea este urmatoarea: Sunt anumite restrictii, adica sa nu am lichide cu mine, de exemplu, sampon sau apa?...? (mai mult)
Neata, TPU! O intrebare pentru Sibieni: exista prin Sibiu locuri de unde as putea cumpara muzica pe CD/vinil gen un record shop/anticariat/Carturesti? Mersi anticipat!
Ce oras din Romania este numit Perla Transilvanie.
cum sa fac la geografie o tara care sa atraga cat mai multi turisti. trebuie sa alegem o tara dintre:Germania; Ungaria; Romania; Italia; Spania; Grecia
Maine dupa amiaza vin din Craiova spre Oradea pe la Filiasi Tg Jiu Ptrosani Deva Brad... daca doreste careva sa vina cu mine 0745941069 2 locuri! nu trimiteti raspuns aici ca nu o sa il vad pana...? (mai mult)
Am si eu o problema cu un zbor WizzAir Bucuresti - Londra Luton. Cand vreau sa fac check in online pentru zborul de intoarcere (LTN- OTP) imi spune, , nu este disponibil check in online pentru...? (mai mult)
As dori sa pestrec vacanta la strandul termal Madaras din Jud bihor, dar nu stiu daca este deschis in aceasta perioada, as dori mai multe informatii eoarece pe net nu prea gasesc...
Care este diferenta intre Turism Rural, Agroturism, si turism ECO?
Vreau sa calatoresc cu trenul de la Brasov la Campulung si n- am mai facut niciodata asta. Problema e ca nu exista traseu direct, ci va trebui sa merg din Brasov in Ploiesti, apoi la Bucuresti, de aici...? (mai mult)
Care stie cati km sunt de la Timisoara pana la Arieseni ( Alba )? si cam cate ore as face pana acolo?
.cand se poate face check-in online...cu cat timp inainte de zbor?
As vrea sa imi dati niste unitati de cazare din Costinesti, aproape de mare, preferabil prin zona Tineretului sau a bazarului... Pe unde ati fost cazati, si ati fost multumiti de calitate,...? (mai mult)
Buna ziua! Imi puteti spune va rog care este cel mai ieftin mijloc de a transporta un catelus in alta tara si de ca acte am nevoie? Va multumesc...? (mai mult)
Peste cateva zile va trebui sa plec cu avionul pana undeva. Ceea ce nu pricep este cam ce am voie si ce nu am voie sa imi iau in bagajul pe care il iau cu mine in avion. Poate sa ma lamureasca...? (mai mult)
Cand incepe sezonul motociclistilor anul acesta?
Va rog sa imi raspundeti cat se poate de repede:Cum a fost vremea azi la Tusnad- Lacul Sfanta Ana?(opt:cum va fi maine?)- - - Va rog sa imi raspundeti in grade celsius. Funda mare mare!(trebuie...? (mai mult)
Cat ar costa un zbor de la Bucuresti spre Dusseldorf dus-intors in iunie? Si daca se poate spuneti-mi si firma.
Se poate ajunge la pestera Ialomicioara cu masina mica 4x2?
Stie cineva unde e locul acesta? http://neshtoto.com/wp-content/uploads/2009/10/1228928583bmKtvxS.jpg
Daca ar fi sa vizitati o tara, pe care ati alege-o? :)
Buna as dori sa imi dati obiective turistice din Brasov, din jurul brasovului gen :Peles, bran, biserica neagra, cascada urlatoarea, pe acestea le- am vazut deja ...? (mai mult)
Cat timp faci cu vaporul de la Tulcea la Sulina?
Buna TPU.As dori sa imi spuneti cam cat costa un bilet de tren pe ruta Drobeta Turnu Severin-Bucuresti si Bucuresti-Constanta.Va multumesc anticipat si dau fundita :o3
Stiti unde in Cluj as putea sa obtin o cazare foarte ieftina? Suntem un grup de aproximativ 17 persoane si vrem sa ramane o noapte in Cluj. Unde ne- am putea caza ieftin? Ceva pensiune, internat sau camin....? (mai mult)
A fost cineva cazat la pensiunea "Casa Ober"din Brasov? cum e? sunt conditii ok?
Pe 4 aprilie voi avea o excursie la Busteni si as vrea sa stiu: - Cati KM imi iau din Bucuresti, sec 4 pana acolo? Cate ore fac? - Cu ce as putea sa ma distrez pe drum? Excursia e de o zi si ...? (mai mult)
Cam Cat m-ar costa un bilet la cea mai nasoala clasa de tren? Brasov-Petrosani FUNDA
in saptamana alfel o sa mergem la Trei Brazi vreau si eu niste informati [unde se afla, cum e vremea, cat cost cu telescaunul si asa mai departe] funda pentru cel care imi spune cele mai multe...? (mai mult)
Hei as vrea sa stiu cati km sunt de la darmanesti jud Bacau pana la Savarsin jud. Arad. multumesc anticipat.
Hello! Stie cineva un hotel/pensiune cu piscina acoperita si terenuri ( de fotbal, volei, badminton, etc.) in apropiere de Cluj, (maxim 4 ore cu autocarul), mi- ar placea sa vad parerile voastre, ...? (mai mult)
A fost cineva in Turcia? Ma voi duce in 19, si vreau sa stiu daca a fost frumos, v-a placut? *Daca ati fost*. Dau si funda.
A fost cineva la pensiunea Liliana si Goergel - Moeciu de Sus? Daca da, imi puteti spune cum a fost, si daca exista camere de 3? Noi vom merge in excursie cu scoala si vreau sa stiu care sunt conditiile....? (mai mult)
Hey, salut people de pe TPU. O intrebare pentru cei care au fost in India, ce vaccinuri sunt obligatorii si cam cat costa? Cum a fost calatoria? Ce ati vizitat?
Care sunt cele mai importante aeroporturi nationale si internationale din Romania?
In care oras se merita sa locuiesti? Ca si locuri de vizitat, oameni, locuri de munca... dintre Brasov, Sibiu, Timisoara, Cluj Napoca, Constanta - care spuneti ca ar fi mai ok?
Buna TPU dati-m va rog niste site-uri cu oferte de zboruri internationale de avion...(mai ieftine daca se poate)
Cum pot sa ajung de la Timisoara la fetesti? raspunsuri serioase va rog.
Ce zone din Romania sunt frumoase de vizitat?
Ce atractii sunt la Bran si cat costa o excursie de-un weekend (aproximativ, sa zicem asa, grosso modo)?
Vreau si eu niste link-uri cu vacante ieftine in Grecia, Turcia sau Dubai.Cu cat mai ieftin ecu atat mai bine, dar nici chiar pe plaja.:))
Am o intrebare destul de grea:Cam in 10- 12 ani as vrea sa merg intr- o excursie in Pripiat- Ucraina. Dupa explozia Centralei Atomoelectrice este un dezastru desi orasul se pastreaza asa cum e acum,...? (mai mult)
Ce capitale europene/mari orase, sunt situate pe fluvii importante/rauri importante?
Heey..deci urmeaza sa ma duc in praga saptamana viitoare in praga si o sa fim cazati pe langa invalidovna (sper ca am scris corect); stiti careva ceva localuri si puburi ca lumea pe acolo? daca da scrieti...? (mai mult)
Peste o saptamana o sa zbor pentru prima oara cu avionul cu wizzair mai preci, puteti sa mi dati si mie sfaturi? ( 1 cum e, 2 ce trebuie sa fac, sa nu fac, 3 am inteles ca am voie bagaj de mana de ...? (mai mult)
Vreau sa achizitionez pentru cineva bilete de avion de la blueair si vreau sa stiu ce completez in campul denumit:"adresa destinatie"Biletele sunt Londra- Bucuresti intors Bucuresti- Londra iar ...? (mai mult)
Cine imi da linkul de unde se descarca(downaldeaza) photoshop sau mai multe aplicati?
As dori sa stiu si eu cam cati bani iti trebuie pentru o excursie de 6-7 zile la Roma :). Multumesc
Buna Tpu.La sfarsitul scolii altfel(vineri) voi merge in Viena. Vreau sa trec pentru prima oara prin prater, abia astept.Toate videourile de pe youtube sunt facute vara si unele din activitati functioneaza...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?