Stie cineva un transport cu masina spre BACAU? Tot traseul? cu toate opririle? vreau sa ajung pana la podul turcului, din barlad.
Cat e un bilet Bucurest-Pitesti, tren personal, pentru un elev?
Cat costa un bilet de tren Arad-Medias?
Unde as putea gasi si eu cazare ieftina in Suceava pentru un grup de liceeni ce vor sa stea doar 3 zile?
Buna cu ce mijloace de transport se ajunge la biserica Gradina Icoanei?
Vreau sa ma plimb cu trenul pe o ruta frumoasa. Ce imi recomandati? Cea mai frumoasa ruta primeste Funda, normal.
Se poate face o rezervare la pensiune daca ai 17 ani? sau de la 18? chiar nu stiu :P Multumesc de ajutor
Cum se face naveta Braila-Galati?
Ati calatorit international cu autocarul? Ce firma/agentie sustinand argumente este mai serioasa? Am calatorit pana acum cu Atlassib si Saiz- Tour dar fiecare au avut lipsuri mari! Dau funda...? (mai mult)
Pe 5-6-7 aprilie plec intr-o excursie la Sinaia.Imi puteti da liste cu ce-mi trebuie....adica gen de haine ...si alte lcruri va rog :o3Dau fundita!
Hei,buna TPU :)! Stie cineva cat este un bilet cu acceleratul de la Galati la Busteni? Si la ce ora este plecarea? Multumesc :).
Hello TPU Imi puteti spune niste lucruri interesante despre: Tamisa, Rin, Ronul, Tibru, Sena, Volga, Gange, Eufrat, Fluviul Galben, Amazon, Missippi, Orange, Congo, Murray, Darling... Maine am un simpozion...? (mai mult)
Stiti cumva cum pot sa ajung din Colentina in Voluntari un mijloc de transport in comun ceva? Mai exact pe Strada Revolutiei este in celalalt capat al Voluntariului. Funda! Multumesc...? (mai mult)
imi poate spune si mie cineva va rog cum circula maxi- taxi sambata si duminica pe ruta Bucuresti - Balotesti? stiu ca duminica circula maxi 550, 451 si 448 din ora in ora dar mai precis cand?...? (mai mult)
Stiti cam cat costa un traseu Bucuresti Iasi cu autocarul? as dori cel mai mic pret posibil daca se poate. Va multumesc anticipat!
Daca inchiriez o camera la hotel, imi trebuie buletinul?
De curand ma gandesc sa plec in august intr- o vacanta strang de ceva vreme bani si as dori sa plec in una din destinatiole urmatoare. Japonia > Tokyo Australlia > Canberra > Sydney Sua...? (mai mult)
Funda : cate ore faci din Suceava pana in viena(Austria)? cu masina?
Vreau sa fac o excursie de 3 zile la Newcastle upon Tyne Anglia, am nevoie de un bilet de avion (site), cazare (site), si un bilet la concert la 1D din data de (Monday, April 08) P.S. excursia...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie 10 exemple de sate turistice din Romania!
Spuneti- mi si mie niste destinatii care merita vizitate in Catalunya, din cate ati auzit sau daca ati vizitat, urmeaza in vara asta 2 luni de concediu acolo si as fi recunoscator, sau daca...? (mai mult)
Cati km sunt de la Bucuresti pana la Iaşi?:D
Cat costa chiria in San Francesco, Las vegas, Boston, New Tork sau Chicago?
Buna TPU va spun dinstart am 14 ani si la toaman implinesc 15, au in agust vreau sa plec in America mai concret in Washngton unde sunt verii mei matusa si unchiul, vreau sa plec acolo pentru sa ma ...? (mai mult)
Care sunt avantajele de a te odihni la vila, si nu la hotel?
Sal TPU, Stie careva daca traficul de camioane pe teritoriul ungariei este deschis?
Care stiti firme serioase care sa ofere contracte de munca in diferite tari pe diferite domenii?
Hey salut! ce cunoasteti despre vile?(in afara ca sunt structuri de primire, definitia) am nevoie mai amanuntit, dar nu gasesc pe net niimic
Deci:cine stie, sa ma ajute si pe mine cu lucru asta, rog frumos. Daca vreau sa plec in Anglia si sa ma si angajez, stiu ca trebuie sa ma lase statul mai intai, ca sa fie legal. Cum se procedeaza? ...? (mai mult)
Cat timp faci cu autorcarul de la Buzau pana la Braila? Dar de la Buzau pana la Galati?
:) Cate ore faci cu avionul din Romania pana in Suedia? Dar pana in Spania? Multumesc!:*
Voi pleca 10 zile in Turcia si am cateva intrebari pentru voi:Cum vi se pare in Turcia? A fost cineva? Ce impresii aveti despre tara si orase(Israel, Ankara)? Mancarea de acolo este buna? Hainele sunt...? (mai mult)
sunt din oradea si trebuie sa ajung in Bucuresti in sectorul 2.imi poate spune ceva in ce gara trebuie sa cobor si cu ce mijloc de transport pot sa ajung pe strada dragos voda? multumesc.
Cati metri are turnul Efel?
Buna TPU. Vreau sa plec la Busteni cu trenul de 1 mai si m- ar interesa sa stiu daca pot ajunge la sfinx si la babe pe jos. Daca da cam ce distanta ar fi(minute)? Si ce ar mai fi de vizitat in Busteni?...? (mai mult)
Buna ziua as vrea sa merg la mare cu CFR Calatori si as dori sa stiu daca este permis cu bicicleta in tren?
Salut.La inceputul lunii aprilie am de gand sa plec in Polonia sa vizitez lagarul de exterminare Auschwitz si alte obiective turistice.Cum este vremea acolo in acea perioada?
Mi-ar ajunge 345 eu in Italia pentru 7 zile? Plus transport? Cu masina?:))Stiu ca este un numar mic de bani, dar va rog ajutati-ma si pe mine! Pentru 3 persoane!
În ce locuri fascinante din România imi recomandați sa merg. Imi place aventura și sa merg mult pe jos. Nu dispun de un anume buget.
Sall all! am si eu nev de un site de unde pot lua o harta oarba a tarilor francophone
Salut, trebuie sa fac o agentie de exercitiu si imi trebuie o stema va rog daca ma puteti ajuta.Se cheama Aurora Travel Si sa aiba ca mascota un autobuz si un avion ceva, si ca logo Cu Noi Peste Tot ...? (mai mult)
Care sunt cele mai importante orase din centrul, sudul si vestul Africii?
Cum sa imi fac bagajul pentru o excursie cu autocarul in care trecem prin : praga, viena, berlin si stam o saptamana? cam cati bani sa imi iau?
am nevoie de o organigrama cat mai completa si detaliata (piramida) a unui hotel de 5 stele. FUNDA CLAR. Va multumesc :*
Ce as putea vizita in Londra, obiective turistice si care sunt preturile biletelor de intrare...ce mi- ati sugera in legatura cu Londra, unde pot gasi un ghid turistic.un mod prin care sa nu ma pierd...? (mai mult)
Care sunt diferentele dintre accentul Moldovenesc din regiunea Moldova si accentul moldovenesc din Rep. Moldova?
A fost careva cu agentia Christian Tour in Israel? Daca da, cum vi s- a parut? a fost ok, ati fost multumiti de sejurul oferit de acestia? Sau daca nu, din ce puncte de vedere? ...? (mai mult)
Care este cel mai frumos oras din Romania? as vrea sa vizitez ceva, dar nu stiu ce :)sa die mai multe de vizitat
Bucurestenilor, am nevoie de putin ajutor. La sfarsitul lunii voi face o escapada de weekend cu ocazia evenimentului ComicCon si trebuie sa gasesc o varianta cat mai convenabila de cazare pentru 2 nopti...? (mai mult)
A mai fost cineva cu Christian Tour in circuitul Elvetia-Bavaria-Coasta de Azur? Daca da, as vrea cateva pareri, FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.