cat costa cel mai ieftin bilet Cluj Napoca-Bucuresti imi dati un link?
Buna ziua m-ar interesa un pret la biletul de tren ruta Iasi - Cluj Napoca dus intors :)
stie cineva un autocar, microbuz cu plecare din Italia Taranto catre Romania, saptamana aceasta?
stie cineva vreo cursa de plecare Italia, taranto spre Romania saptamana asta?
Buna TPU.Am o intrebare legata de Terra Park! Imi puteti spune si mie cum se procedeaza,cate puncte se cheltuie sunt la fiecare masinarie, daca stiti.Si care este cel mai costisitor!
eu impreuna cu clasa mea dorim sa facem o excursie la capitala..ma poate ajuta cineva cu niste locuri de cazare la preturi rezonabile si niste puncte turistice?
As vrea sa gasesc o cazare avantajoasa pentru un grup mai mare (aprximativ 30 de persoane) la Piatra Neamt, Bicaz sau Lacu Rosu pentru o noapte (preferabil 4-5 aprilie)! FUNDA
Heyy. Deci stiti vreun loc in care sa facem niste excursii eu si colegii mei in apropriere de Ramnicu Valcea. Cine imi da cele mai multe raspunsuri primeste FUNDITA. App e valabila intrebarea pana la 29...? (mai mult)
Care-i faza cu agentiile de mediu. Am nevoie pentru un proiect si nu stiu in care agentie de mediu de incadreaza Sinaia. FUNDA!(Scuzati categoria)
FUNDA! Stie cineva cat este ora acum in Atlanta, Georgia? Macar aproximativ.Sunt in urma fata de noi? Multumesc frumos!
Ma intereseaza cazare in Sibiu pentru 1 luna, are cineva idee unde pot gasi ceva mai ieftin?
Buna cine ma ajuta si pe mine sa fac rezervare la baile herculane cu, cupoane de pensie dau ceva mersi
Imi poate da cineva un link catre o firma de transport international de persoane? M-ar interesa un autocar cu plecarea sambata 16 Martie din Bruxel cu destinatia Tg Mures. Multumesc!
Cum ajung de la obor la Unirii cu metroul? Adica unde shimb...
Cat ne-am lua de persoana la 20-25 de elevi transportu´ din Hunedoara pana in Oradea-Baile Felix? Multumesc!
Imi poate recomanda cineva niste hoteluri cat de cat ieftine la Costa Brava?
Ajutor TPU! In curand voi pleca in China si vreau sa stiu cateva cuvinte sau litere. Va rog sa ma ajutati sau sa-mi dati site-uri cu pronuntie. va rrroogg
Cam cat ar costa o vacanta in afara? Preferabil Italia :) De la pretul cazarii pana la pretul mancarii(stiti la ce ma refer).FUNDA.Multumesc anticipat!
Buna TPU. Am si eu o intrebare legata de limba chineza. As vrea sa invat cateva dintre cuvinte sau litere din aceasta limba, dar fara profesor sau fara cursuri, deoarece voi pleca alatrui de familia ...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care au calatorit cu avionul. In bagajul de mana stiu ca nu ai voie cu lichide, dar in bagajul mare, exista vreo restrictie cu privire la asa ceva? In aprilie plec in ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati peste putin timp trebuie sa prezint un proiect la scoala impreuna cu inca 4 colege. Proiectul trebuie sa fie despre Londra. Pana acum am desenat pe un carton mare steagul(si a iesit...? (mai mult)
Pentru cei care ati fost in Istanbul, ce este frumos de vizitat? Si as dori muuulte informatii care ar trebui sa le stiu despre ce se intampla pe acolo.Cum sta treaba cu preturile, mancarea, populatia,...? (mai mult)
Am vazut si eu la o pensiune ca are "posibilitate suplimentare pat în cameră ". Ce inseamna?
Cum se poate ajunge de la aeroportul charles de gaulle Paris la hotelul dream castle si apoi la disneyland Paris? cu mijloc de transpport in comun, direct si nu prea scump
Hey tpu.ma ajutati sa aleg unde sa merg in vacanta? la mare. vreau sa fie si cazarile mai ieftine..adica prin ieftine ma refer maxim 80- 100 lei.si plaja sa fie frumoasa si curata.mamaia, costinesti, eforie...? (mai mult)
cine a fost in Dubai? Sa- mi povesteasca si mie cum sta treaba cu shopping- ul acolo. In afara ca este orasul luxului si gasesti orice magazin de lux, ma intereseaza in special preturile. ...? (mai mult)
Vara asta doresc sa merg in vizita la niste rude in Germania. In Speyer mai exact. Ss vrea sa stau cam 4- 5 zile in Germania. Speyer fiind o localitate mica s- ar putea sa ne cam plictisim, deci...? (mai mult)
Heii, puti sa imi ziceti un hotel in statiunea Mamaia aproape de Cazino si Telegondola, sar noaptea sa nu fie zgomot. Fara mic dejun.Pentru 3 persoane si 2 persoane si preturi daca se poate. *Puteti ...? (mai mult)
La ca restaurant imi recomandati sa mananc in Busteni?
Buna,dau funda:D, imi puteti spune va rog cat costa o viza canadiana si pentru cat timp este valabila? chestiile importante... multumesc
Hei TPU Imi puteti da si mie niste idei pentru excursii,adica locatii, ce as putea sa vizitez? :)
Cum e vremea la Piatra Neamt acum in perioada 7- 8 martie? Intreb pentru ca am olimpiada acolo. Si nu veniti cu intrebari gen "cauta pe google" pentru ca sunt multe minciuni acolo. Vreau doar daca ati...? (mai mult)
Care sunt orasele tale preferate si pe care visezi sa le vizitezi? Ale mele sunt Rio de Janeiro, Sao Paulo, New York, Paris, Dortmund, Galati(orasul meu natal si in care locuiesc si Valencia.De- a lungul...? (mai mult)
Http://travel.descopera.ro/6067508- Cele- mai- populate- 10- orase- ale- planetei Cum pot oamenii astia sa traiasca atatia intr- un singur oras? Apropo, in care oras din cele 10 ati vrea sa mergeti?...? (mai mult)
Nu sunt sigur ca postez unde trebuie. Care decizie e mai buna: 1.Sa merg in tabara cu colegii la munte: Straja, sa vizitez multe locuri, doar intr- o saptamana (include multe chestii si de...? (mai mult)
Salut, anul acesta de craciun si de revelion vreau sa plec sa vizites Australia si noua zeelanda. As vrea sa stiu ca atuci cind o sa fiu in Australia sau noua zeelanda cu viza de vizitator si daca atunci...? (mai mult)
Cine stie un site de unde pot downloada hata unei strazi ( Strada Odobesti )? Mersi si dau funda :*
Hey, cei care sunt/au fost la profilul turism si alimenatie...imi puteti da id'ul vostru sa va intreb cateva despre profil..va rog?:o3
Salut trebuie sa mergem in excursie cu clasa si cu inca o clasa(50 oameni in total). Si ca utam cazare in imprejurimile clujului undeva la 50 lei camera. Urgent
Care ar fi cea mai buna excursie in vara(de 7 zile) pana in 1500e.Va rog dati-mi detalii(hotel-tara-transport etc). Multumesc
Spuneti-mi si mie un loc de vacanta pentru 2013 dar sa fie la mare?
Imi dati si mie va rog o idee de un loc frumos de vacanta(daca se poate la mare)in strainatate, sa imi dati si detalii despre acel loc.Mersi
Buna unde v-ar placea sa mergeti sau sa stati daca ar fi, in Miami sau in Los Angeles?
Salut.Am o problema la vara unde sa merg la Paris, Roma, China, Dubai?
funda :D. care sunt criteriile ce diferentiaza un hotel de 2 stele si unul incadrat la o stea? daca se poate sa fie cu exemple va rog :o3. multimesc >:D
Hei! Vreau si eu sa stiu cate ore faci cu avionul din Rio de Janeiro, Brazilia pana in Düsseldorf, Germania. Daca nu stiti sigur cate ore macar aproximativ! Dau funda! :)
Salut Sora mea mi- a cumparat un bilet pe numele meu, Bucuresti- Bruxelles- Bucuresti cu Tarom, dar nu mai pot calatori in perioada rezervata si nici nu stiu cand pot. Ea a platit biletul in Bruxeles...? (mai mult)
As dori sa stiu cum va fi aproximativ in dubai in vacanta de primavara
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!