Cant ar costa sa ma duc la Marea Neagra in Mamaia? Si cat ar costa in Costinesti? Este cand in mamaia vin si cantareti?
Caut un site cu harti (gen googple maps) dar care afiseaza numarul fiecarei cladiri. Am avut siteul respectiv dar nu-mi mai amintesc adresa lui. Ma poate cineva ajuta?
Eu ma voi duce la Marea Neagra si nu stiu unde e mai frumos! Unde in Mamaia sau Costinesti?
AM NEVOIE URGENT DE UN RASP!:*:* Din Varna (Bulgaria) si Malaga (Spania) cati kilometri sunt? Stai lin. nu e tema)
Am nevoie urgent de un raspuns:*:* Din Varna (Bulgaria) pana in Malaga (Spania) cati Km sunt? (Nu e tema! Stati linistiti):))
Cati kilometri sunt de la Craiova la Pitesti? Dar din Craiova pana la Sibiu?
Cate tuneluri sunt in Austria?
Ati vizitat statiunea Nessebar din Bulgaria? Cum vi s-a parut? Astept cat mai multe pareri. Multumesc anticipat.
Salut TPU. Daca imi cumpar bilet pe ruta Cluj-Paris(dus-intors) de la Wizzair ce taxe sunt incluse in pretul biletului de avion si ce taxe trebuie sa mai platesc pe langa? Va multumesc.
Dacă ați fost vreodată în Turcia pe litoral, cu ce agenție ați rezervat?
Videopad a expirat si nu stiu ce sa fac?! Ma ajutati?
Reducerea de 50% pe liniile CFR pentru studenti are aplicabilitate doar pe cursele interne ale CFR- ului? Daca as vrea sa iau trenul Bucuresti- Viena as primi reducere de 50% pentru toata ruta sau doar...? (mai mult)
Pe site- ul asta http://english.11st.co.kr/en/browsing/EventPromotion.tmall?method=getEventPromotion&dispObjNo=7600806 poti beneficia de o calatorie gratuita in coreea? Explicati- mi si mie care stiti...? (mai mult)
Stie careva o modalitate de transport din Romania in odesaa(ucraina)? va rog sa ma ajutati.va multumesc
Imi puteti spune tabere de creatie pentru saptamana altfel 2013! dau funda...
Trecerea peste granita fara viza, este posibila?
Cam cât ar costa un bilet până la Londra?
Cati kilometri sunt de la Cairo la Adabiya?
Cate kilograme ai voie sa ai in bagajul de mana la Blue Air?
Cate kilograme are balena?
TPU cine imi poate spune cati km sunt din Romania pana in Germania?
Care stie programul de ratp 1D din Ploiesti?
Cate saline sunt in Romania
Descrieti- mi un loc vizitat de voi. Multumesc! :) Vreau sa merg in excursie la vara si nu stiu unde, si as vrea sa stiu mai in detaliu, locurile frumoase pe care le- ati vizitat, din Romania....? (mai mult)
Ce destinatii de vacanta din Romania imi recomandati pentru anotimpul primavara?
De ce densitatea populatiei este mica in bazinul fluviului Congo si in Estul Africii?
cum ajung si eu din rahova Bucuresti in titan Bucuresti(auchan)? si cat fac pana acolo? mersi frumos:)
Buna TPU as vrea sa stiu daca exista cabane pe care le poti inchiria pentru un weekend in zona branului sau partiile Azuga, Prahova, Clabuget etc.In orice caz sa fie o zona de munte si sa aiba un pret...? (mai mult)
As dori si eu sa imi raspundeti la o intrebare daca se poate.Am cautat pe Google si nu am gasit cat costa un bilet de ferry din Valencia catre Ibiza (Eivissa). Daca ma puteti ajuta... Multumesc mult!
Stie cineva un numar de taxi din sinaia si ce tarif practica? Dau funda :P
In ce regiune e botosani? Bucovina sau moldova?
Inca o intrebare ce nu are legatura cu categoria, care- s cele mai tari tari (dar ieftine) si calde, dar si cu plaja in care sa te duci in vacanta de vara, sa cautati site- uri si cine zice mai multe...? (mai mult)
Cat costa un bilet V.I.P la Believe Tour (Concert Justin Bieber)? Helpppp mee! Dau Fundita
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns? eu o sa ma cazez la pensiunea panorama pietrei craiului din plaiul foii cu inca un grup de 20 de persoane.noi am vrea ca de la pensiunea sa ajungem ...? (mai mult)
Luna asta plec in Italia pentru ceva timp! Sunt fumator as dori sa imi iau tigari de aici deoarece am inteles ca sunt ieftine! Cat costa un pachet de tigari acolo? Cate cartuse de tigari pot sa imi iau...? (mai mult)
Pelesul e mai frumos ca Branul? alegeti!
Cat este tariful pe km la taxi in Sinaia?
Neata TPU, puteti sa ma ajutati cu cateva obiective turistice din Cheia/Brasov/Sighisoara sau undeva prin apropiere de acestea.Clasa mea face o excursie de 2- 3zile si caut niste oferte de cazare... sper...? (mai mult)
Buna seara TPU,ma puteti ajuta cu niste puncte turistice? Cam pe la Cheia,Brasov,Sighisoara, cam pe aici cunoasteti niste puncte turistice interesante? Va multumesc
Dati-mi si mie niste idei pentru o carte postala trimisa de la mare! funda+vot!
Vreau sa ma duc cu prietena 2 nopti pe la munte la o cabana in care sa nu ma trezesc cu zgomot de masini. Problema este ca nu am masina si as vrea ceva mai direct de la statia de tren (gen sa nu merg pe...? (mai mult)
Buna ziua stiti cumva pozele aqua parkului din sunny beach si tarifele lui? Caci cand caut imi dau poze din nessebar/...
Cine poate da un like de pe care sa pot sa trimit melodii... de pe pc pe telefon? Cu bluetoot! Fara cablu de date.Am Samsung star3
O intrebare pentru cei ce au vizitat Zaragoza, Spania: Meritita sa merg in vacanta de vara acolo? Ce pot vizita? Va multumesc!
In cat timp se ajunge in Portugalia cu autocarul? Din Suceava mai exact. a plecat miercuri la amiaza si stiu doar ca a iesit din Romania pe la 1 noaptea.
Ce imi puteti spune interesant despre Byblos? funda.
Dacă termin o facultate și vreau să mă stabilesc în SUA, L.A. să zicem, îmi va fi greu? Să găsesc loc de muncă +unde să locuiesc etc.?
Sal TPU dau FUNDA, o sa am o excursie in Centrul de vacanta Sovata 2, am cautat pe google dar im ida prea multe rezultate..este cineva care a mers? si imi poate zice chesti despre vila si imagini cu...? (mai mult)
Buna,spuneti-mi va rog daca pot ajunge in America,dar peste ceva timp nu acum, deoarece as vrea sa ma duc cu un prieten.Ms.Funda!
Unde se tine olimpiada de geografie etapa internationala? cumva in Tokio?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!