Cei mai activi useri din categoria Turism pe 12 Februarie 2025 sunt:
De ce am nevoie intro calatorie cu familia?
Ce parere aveti despre Austria, localitatea SPITAL?
am o prietena vietnameza si vreau sa o aduc in Romania.care sunt pasii care trebuie sa ii urmez? trebuie sa i platesc viza,eu vreau pe termen nelimitat,deci nu viza turistica, multumesc!
Hey! Stiti vreo statiune la mare din Anglia? In apropierea Londrei?
Hey TPU.E urgent.Clasa mea impreuna cu dirigintele vom merge intr- o saptamana la Paltinis in excursie la Arena Platos si vom sta 2 zile, Intrebarea este: Cine imi poate zice numele cabanei /pensiunii ...? (mai mult)
Cum fac cont pe drakensang
Salut.Sunt la internatul spitalului de langa Hotelul Marion din Bucuresti, si cred ca joi voi fi externat.Am vorbit cu taximetristul si de aici la gara imi cere 10 lei, dar pana la Constanta ce ar fi ...? (mai mult)
Vreau sa vizitez cat mai multe locuri frumoase di tara, astept sugestii si indrumari! multumesc!
E de incredere direct booking?
imi doresc foarte mult sa ma mut in Los Angeles, stiu ca este greu si ca trebuie sa ai o masina ca sa existi acolo, si ai nevoie de multi bani de chirie si sa nu mai vorbim de viza cu care sa ajungi...? (mai mult)
1Hey...eu si prietena mea avem de gand sa plecam in japonia.ea vrea sa mergem cu masina deoarece biletele de avion sunt extra scumpe.Stiti cumva ce vise near trebui, si cam cat ar costra vizele si cat...? (mai mult)
Hei,salut TPU! Am o intrebare! CE obiective turistice pot vizita in Spania? Cine imi spune cele mai multe primeste funda!
E adevarat ca o fata pe nume Ioana ingrijeste tot Bucurestiul? Asa am auzit pe o revista de clasa 1. Daca e adevarat e harnica + ecologica, nu e asa?
am nevoie de cateva informatii. Am 16 ani, si vreau sa ies din tara (impreuna cu mama) in Ungaria. Parintii mei sunt divortati and stuff, si nu am mai tinut legatura cu tata. si am auzit ...? (mai mult)
Ceva preturi de la Vatra Dornei (fara pret de cazare )?
Care sunt cele mai bune (si de incredere) agentii de turism (din Bucuresti)?
Cu ce autobuz din gara ajung la showroomul eMAG din Brasov maine? funda
Cum se pot procura bilete ieftine pentru statiunea Herculane?
Hey buna. care e pasionat de munte? haide.ti in vara sa ne strangem sa facem o plimbare prin muntii fagarasului. cabanele sunt superbe. iar pentru cei ce nu au experienta facem trasee mai usoare. ce ziceti?...? (mai mult)
Ce parare ai despre Romania?
In ce an a aparut UE funda!
Stie cineva vre`un link unde pot vedea tarile in care se poate calatori fara viza? fundita
Pentru cine a mai rezervat bilete de avion. se poate sa imi iau un bilet de avion dus intors insa cu data de intoarcere flexibila? de ex plec pe 20 ianuarie si ma intorc in maxim 5 saptamani insa nu ...? (mai mult)
SCUZE DE CATEGORIE, Salut TPU, de ceva timp as vrea sa merg la lacul Bolboci iar apoi spre pestera tot cu masina..Am vazut ca multi se plang ca nu este drumul bun si ca este foarte stricat..Pai intrebarea...? (mai mult)
1.Ca se merg in Los Angels imi trebuie viza? 2.Prin ce pot trimite bani din amerika in europa si asia in europa? 3.Ca sa merg in Japonia trebuie viza?
Ce va place la Turnul Londrei? eventual, ce nu va place la el? Ce parere aveti despe el? Merita vizitat? Funda:*
Buna care este cea mai frumoasa locatie din Romania pentru 2 in toamna ...cam asa
am facut o rezervare la wizz air si m-ar interesa ce trebuie trecut la tipul documentului si la numarul lui?
Unde pot gasi oferte pentru cazare la hoteluri pe litoral(2-3 setele) pentru iulie 2013? Un site ceva... funda
Buna TPU.In curand prietena mea din Asia o sa vina in vizita la mine.Ma intereseaza ceva obiective turistice sau locuri dragute unde am putea merge in Sibiu.Astept ideeeeeei! ^.^
Cum pot ajunge din judetul ilfov comuna branesti la spitalul sanador din calea victoriei si ce mijloace de transport in comun? funda.
Cum pot ajunge din judetul ilfov comuna branesti la spitalul sanador din calea victoriei si ce mijloace de transport in comun?
La turism ce materii se va da la bac?
Buna As dori sa stiu daca a fost cineva in vacanta in Turcia sau Bulgaria :D sau oricare alte tari daca da as dori sa lasati mesaj as dori sa aflu mai multe amanunte...? (mai mult)
Care este cel mai ieftin bilet dus /intors cluj- napoca - - Londra, cu plecare in perioada 11 - 17 ianuarie si intoarcere in perioada 1- 4 februarie, indiferent de mijlocul de transport sau...? (mai mult)
Cat costa sa primesti un pachet printr-un curier, Bucuresti-Bacau?
Germanwings este companie low cost?
Caut si eu o tabara in Statele Unite, sau Londra cu insotitor si transport inclus pentru vara anului 2013. Stie cineva unde pot gasi informatii totale despre aceste tabere(pret/cazare/masa)? Multumesc...? (mai mult)
as vrea sa stiu cum pot ajunge din Baneasa in Bulevardul Metalurgiei din sectorul 4, adica ce mijloc de transport trebuie sa folosesc?
Care este diferenta dintre all inclusiv,ultimate all inclusiv,maxx all inclusiv,fame style all inclusiv,ultra all inclusiv, ce inseamna fiecare in parte?
Vreau sa fac o excursie la vara de 2 zile. Sunt din Gorj unde as putea sa merg?
As dori sa merg intr-o tabara in Londra.Ce imi puteti recomanda, dar sa fie ieftin(max 800$)?
Heey all, in ce judet se afla partia de ski pe care o tot arata la televizor? Am vazut ca se dadeau cu colace in loc de sanii ..Multumesc anticipat ~!
Hey Tpu.........care este cea mai frumoasa statiune din Grecia?
unde gasesc si eu o harta pentru gps ceva mai noua... a Europei sau a lumii?! :-*
Care este cea mai frumoasa tara din UE?
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste informatii in legatura cu obiceiurile nuntilor in Sebes, Alba-Iulia? In special ce obiceiuri trebuie sa respecte nasii? Multumesc anticipat
as vrea sa merg cu parintii mei saptamana vitoare 2- 3 zile intr- o mica excursie nu departe, eu stau in Resita judetul Caras- Severin. ce imi recomandati? Adica voi pe unde ati fost si v- ...? (mai mult)
Stiti preturi de la vatra dornei? Cat mai recente?
Daca am bilet dus intors si am facut check in tara la plecare unde am avut un bagaj de cala si unul de mana mai trebuie sa platesc si la intoarcere daca vin cu acelasi tip de bagaj? va multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului