Cei mai activi useri din categoria Turism pe 12 Februarie 2025 sunt:
Stie cineva cam cat ar trebui sa ma coste, sa merg cu un taxi de la gara de Nord pana la Aeroport Otopeni?!
Ati fost vreodata in Grecia? Daca da, in ce zona?
Am o intrebare mai ciudata:)). Vreau sa stiu daca pot sa rezerv o camera la pensiune pentru 2 persoane si daca sunt minor. Am 16 ani si am nevoie de o camera pentru o noapte si ma gandeam sa rezerv la ...? (mai mult)
Cu ce sa plec din Pitesti pe 11.01 astfel incat sa fiu la Ramnicu Valcea la ora 08:30 fix(sau mai devreme)? Dau funda...:)
Spuneți-mi stațiuni montane(pentru schi, săniuș) mai aproape de Craiova(exclus Rânca) - sall
Vreau sa merg la istambul.imi trebuie pasaport? am pasaport cu numele sotului si e valabil pana in2018.pot sa calatoresc cu el daca am divortat?
Hey :) A fost cineva in America prin programul Work&Travel? Daca da, ce parere aveti? Vi- a placut? A meritat experienta? Ati venit cu ceva bani de acolo? Eu vreau sa merg in aceasta vara insa as dori...? (mai mult)
va rog sa imi spune-ti daca in jud Bihor exista, balta sau lac pentru pescuit. Funda
Cum as putea ajunge de la gara Bucuresti Nord la Prosper Plaza(in sectorul 5)? ce troleibuze pot lua?:D va rog sa ma ajutati :* multumesc anticipat!;)
As vrea si eu sa stiu cam care ar fi preturile de inchiriere a unui snowboard+ clapari+ ochelari si ce ar mai fi nevoie, si unde. Si daca ati putea sa imi recomandati o locatie unde sa nu fie exagerat...? (mai mult)
Buna! As avea si eu nevoie de ajutor. Am 14 ani, si fratele meu locuiesti in Coreea de Sud. As vrea sa ma duc si eu in vacanta de vara acolo 1- 2 saptamani, insa este vreun mod sa ma duc singur? Cu ...? (mai mult)
Vara asta vreau sa plec impreuna cu versorul meu si cu parintii acestuia la Londra.Nu am buletin, nici pasaport si nu am nici 18 ani...Pot parintii sa imi faca o cerere?...? (mai mult)
Unde ar fi locul ideal pentru a merge cu familia in vacanta de vara?
Vreau si eu niste motive pentru care vrei sa traiesti visul american. Ex: casele americane fara gard sau cu gard insa mic si vopsit in alb pur, deserturile, hambarele specifice Americii
Vreau sa fac o excursie cu bicicleta in vara. Vreo 600 de km de- a lungul tarii. Si acum va intreb: 1. Sunt minora, dar asta nu ar trebui sa constituie o problema, nu? :- / Doar eu si bicicleta. 2....? (mai mult)
la vara o sa plec in Spania in orasul Ametlla de Mar la un prieten si o sa stau o luna cam cati bani o sa imi trebuiasca pentru avion dus- intors sau este mai bine sama duc cu autocarul cu care...? (mai mult)
Imi place Romania, cum este de a trai in Romania? Buna! sunt brazilian, si eu as vreau sa stiu cum este de a trai in Romania. cred ca Romania este un tara cu frumoasa cultura, si istoria foarte ...? (mai mult)
Ce sunt cele mai bune orase de a trai in Romania in opinia dumnevoastra, si de ce?
Cum este Lituania fata de Romania? Ca si economie, nivel de trai etc... Mai dezvoltata? Stiu ca as putea cauta pe intrenet, dar voiam sa va intreb pe voi, poate sunt unii aici care au fost acolo....? (mai mult)
Care este cel mai frumos oras din Japonia? Care merita si vazut.
Cine imi zice cum imi fac viata cea rosie sa fie mai lunga la gta san andreas fara parole.
Hei! La multi ani! Stie cineva cat faci de la Aiud(sau Tg. Mures) la Bucuresti? Multumesc, rapid...va rog!
Sall! cine stie de unde pot lua o harta pentru Republica Moldova pentru i-GO... dau funda :)
O magistrala de metrou, cum poate fi sapata prin apa? (adica cum poate fi construita sub un rau?)
Stie cineva o pensiune/ vila din Vatra Dornei ( dar care a stat acolo)dar sa nu aiba preturi foarte mari..sa'mi spuneti cum sunt proprietarii?
Cine poate sa- mi spuna unde este locul ideal sa mergi in vacanta de vara? Eu vream sa- mi iau bilete in Turcia dar mi- a zis o prietena ca nu e prea frumos acolo.atunci unde sa ma duc? astept raspunsul...? (mai mult)
am si eu o intrebare. Stiti cand e expo de agentii de turism la iulius mall din Timisoara? merci :*
Am fost la Sfinx in Bucegi si am simtit acolo o energie pozitiva deosebita. Ce credeti mi s-a parut mie sau a-ti mai experimentat si voi asa ceva?
Imi puteti spune de la cel mai mic pana la cele mai mare continent? Un fel de top! Pe primul loc sa fie cel mai mic si in ordine crescatoare! Funda si va multumesc!
In vacanta asta unde sa merg intr-o tara straina sau intr-un oras din Romania?
Imi zice cineva prin ce orase trec cand merg din Targu Mures catre Vintu de Jos(Alba Iulia)?
A- s vrea si eu sa stiu care este tara in care se gasesc usor locuri de munca, si unde se castiga destul de bine (undeva peste 1500 euro)Pentru ca imediat fac 18 ani si trebuie sa- mi gasesc...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Breaza (oras din judetul Prahova si statiune balneoclimaterica)? Imi puteti da niste informatii despre turism si agroturism? Multumesc
Buna- salut..doresc sa ma ajutati si pe mine cu niste site- uri cu firme de curierat rapid din PLOIESTI serioase. vreau site cu programul lor si adresa.sau orice altceva ce m- ar putea ajuta.dau fundita...? (mai mult)
A facut cineva de aici o procura in Spania pentru Romania? Si cat e pretu.
Imi puteti spune si mie niste locatii unde pot petrece revelionul alaturi de familie.
Cine a fost la Barcelona si imi poate sugera niste hoteluri frumoase si luxoase, dar la pret rezonabil?
Ce tara din Europa este mai deosebita si are preturi mai ieftine decat in Romania? Funda.:)
Hello! Ce faceti? Deci...o sa plec in Spania la vara cu corul nu stiu exact unde :- ? la Barcelona sau Madrid cred :- ? cat timp faci cu autocarul din Romania mai precis judetul Hunedoara orasul...? (mai mult)
Astazi am facut check- in online la Wizz (este pentru prima oara) si am ales alt document in care am completat CNP- ul, dupa aceea am vazut pe un forum ca trebuia sa scriu seria si numarul de buletin.Pentru...? (mai mult)
Cine imi recomanda ceva cluburi dragute in Brasov? Multumesc
As vrea sa merg pe Semenic dar nu stiu cum e zapada in aceasta perioada, daca e cineva din zona sau care a fost acum cateva zile si-mi poate spune ar fi perfect.
Spune-ti-mi va rog niste scoli din Londra.Imi trebuie pentru o carte.
puteti sa imi spuneti cele mai frumoase orase din Koreea de Sud :o3. Multumesc frumos :*
Unde se afla trezoreria sectorului 4? Pe strada Pieptanari sau pe Bd-ul. Constantin Brancoveanu?
In cate minute parcurge trenul un kilometru? Ma gandesc sa merg cu trenul 441 kilometri. din Cluj pana in Buzau. si vreau sa stiu.
Cand vreau sa adaug un loc nou pe facebook imi zice acolo unde trebuie sa bag adresa: Unable to confirm address
Hey as vrea sa merg la disneyland Paris si nu gasesc pe nicaieri care sunt preturile de la intrare stie vreunul din voi care a fost?
Cam cat mi-ar lua un taxiu de la Piata Unirii pana la Spitalul universitar?
Ma poate ajuta cineva care a fost in Barcelona cu cateva poze cu Sagrada Familia? Adica nu poze luate de pe net, ci poze facute la fata locului.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)