Cei mai activi useri din categoria Turism pe 12 Februarie 2025 sunt:
Stiti unde pot sa inchiriez si eu un apartament in Bucuresti de revelion? 31-1? am nevoie urgent!
Aţi putea să-mi spuneţi cum aş putea face să treaca timpul mai repede mina marţi deoarece vine o prietena pe care nu am văyuto de 4 ani! Vă rog sfaturi :)
Cati km sunt de la tg frumos jud Iasi pana la roman repede dau funda scuze de categorie vreau repede raspunsul
Vreau si eu o lista de site`uri pentru promovarea gratuita a unei unitati de cazare, multumesc!
Pentru minori: ați trecut vreodată granița fără procură?! Vă rog, spuneți-mi!
Bună. Ştiţi cumva cât costă un bilet de tren Focşani - Constanţa dus-întors? Mulţumesc.
Buna,as vrea sa stiu daca din Gara Predeal se poate ajunge la Vila Fox Valley cu un transport in comun sau orice de genul, sau singurul mod este efectiv mersul pe jos?
Buna TPU am o urgenta sa zicem:-? puteti sa-mi ziceti si mie daca autostrada Soarelui este inchisa?
.. Unde este cel mai bun loc sa stai la tara sau la oras?
Deci...trebuie sa merg in Spania! Unde sa stau? La vila vu TV in spaniola sau la bloc unde am laptop, parc, TV in romana si prieteni su sunt mai aproape de mare? Deci va rooog frumos ajutati-ma!
Bună ziua, TPU! Tatăl meu ar fi trebuit să se întoarcă de la Botoșani cu un tren, în seara aceasta, la ora 8. Am încercat să îl sunăm, dar spune că "Abonatul Vodafone nu poate fi contactat.)....? (mai mult)
Cine a fost in Tabara la Albesti in 2012?
Spuneti-mi si mie toate companiile aeriene care zboara din Bologna la pret low-cost. Sau ziceti-mi macar pe acele pe care le stiti. FUNDIȚA!
Cine imi poate spune cum pot ajunge din bruxelles in Paris? (as prefera cea mai ieftina varianta. avionul se exclude pentru ca sunt preturi mari)
Spuneti-mi va rog o insula denumita sub numele de "catalina"
Sa merg intr-o excursie de 3 zile la bran la hotel sau sa primesc cadou de Craciun?
Cate statii sunt cu trenu de la Bucuresti la Craiova?
Salut,am si eu o intrebare la voi; in cateva zile v-a trebuii sa plec in strainatate (Italia) si vreau sa imi iau si pc'ul cu mine Trebuie sa platesc vreo taxa sau sa ambalez pc'ul inainte?
SAL TPU... Care stie un loc de camping in Romania.(in afara de Valea Cerbului
A-ti vazut vreodata un asiatic ( chinez, japonez, coreean) blond cu ochii albastri?
Bunaa! Imi puteti spune si mie niste traditii si obiceiuri de craciun, in Turcia? FUNDA
Am vazut ca e o,,competitie" destul de mare dintre Brasov si Sibiu, adica care e cel mai frumos oras.Voi dintre Sibiu si Brasov care credeti ca este cel mai frumos? :)
Heii.Imi trebuie capitalele urmatoarelor tarii:Bhutan,Nepal, Sri Lanka, Maldive..PLzzzzzz repede un site sau sa mi le spune ti orice ajutor e bine primit. Funda+Vot!
Imi spuneti si mie niste cabane/pensiuni din Bistrita care sa nu fie ocupate de Revelion!
. Vreau sa stiu si eu care e cel mai tare loc de vizitat in Romania(in afara de Busteni, Brasov, Sinaia si Balea Lac)?
Hei, ma puteti ajuta si pe mine cu informati despre Desrtul Gobi VA ROG! Dau Funda si Vot!
trebuie sa primesc un pachet din Spania prin agentia Saiz tour. agentia mi- a spus ca nu au voie sa ia bani in pachete, . aveti idee daca pot detecta banii daca ii pun in pachet? este vorba ...? (mai mult)
Cat ar costa un drum din Romania la Helsinki(finlanda)? am tot cautat dar nu gasesc...
BUNA TPU! cine poate sa-mi spuna cat e de greu interviul pentru viza J1 ..cam ce intrebari si cam cat de complicat la ambasada..viza e pentru work and travel usa...
Urgent! A trebuit sa fac check- in ul pentru 3 persoane. Si imi aparuse tip de document, cum cartea de identitate nu era, am selectat "alt tip de document", dedesup imi scria numarul documentului,...? (mai mult)
Buna ziua TPU! ma poate ajuta cineva cu un referat la geografie titlus este. "turismul europei" cine ma ajuta pls dau funda.
cine stie care sunt cele mai frumoase monumente/locuri de vizitat din Paris?
Sal all, in 29 decembrie vreau sa ma duc acasa in ROMANIA! (Turda Jud. Cluj) pe ce ruta imi recomandati sa ma duc in tara pe Arad sau pe Oradea am permisul de 3 ani si nu ma prea dau in vant la condus...? (mai mult)
Caut Vila in Bucuresti de inchiriat pentru a petrece revelionul 2013. Maxim 20- 30 de persoane, depinde si de vila cate camere are si unde se afla. Lasati aici detalii poate si un site unde putem vedea...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie populatia statului Sri Lanka?
Imi puteti recomanda niste restaurante elegante, ceva mai clasice pentru o cina romantica, spre exemplu, in Targu Mures?
Cine stie sigur cat ajunge un bilet de avion din Bucuresti pana in Dallas, Texas(stiu ca tot trebuie schimbate avioanele.dar adunate si tot tot..cat costa un bilet complet dus- intors pana in dallas america...? (mai mult)
Cum gasesc poze cu TECNA si AXEL BLAZE?
Hello TPU! vreau sa inchiriez o cabana in Brasov pentru 10 persoane...un pret puteti sa imi dati? pentru 2 zile.Va multumesc:*
Nu-mi spune cineva cum pot sa ajung de la Zalau la Arieseni cel mai rapid, cu transport in comun? Sau ruta cea mai scurta, tot cu transport in comun?
eu deocamdata am 12 ani sunt eleva in Cluj, inca nu m- am decis ce ma voi face cand voi fi mare, dar dupa cum este in Romania (salariile, locul de munca etc. ) as dori sa plec in strainatate sa...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum lux de amanunte unde este cafeneaua Aida. Tot ce stiu este ca ii fata ei se gaseste Politia Capitalei si ca este pe Calea Victorei. Dar capatul Sf Gheorghe? Vreau sa stiu ce trebuie sa...? (mai mult)
Cat costa un bilet cu avionul pana in Germania, Stuttgart cu o eventuala reducere?
Puteti sa imi raspundetis i mie cat mai repede cum se face radical din 1016064? FUNDA
Salut,cine joaca Metin2 Crytek?
Am ocazia sa fiu in Bucuresti (sector 2) in data de 26 decembrie cu niste prieteni de familie (pentru a doua oara in viata, caci sunt la aproximativ 700km de Bucuresti). Ceea ce as vrea sa stiu ...? (mai mult)
TPU am si eu o intrebare. Daca mi-am luat deja biletele la wizz air si acum ar vrea sa iau un bagaj de cala cum sa procedez? Pe web-site-ul lor nu apare aceasta optiune. Multumesc!
Buna ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? Pe net am cautat si nu am gasit detalii concrete si sigure... Cum pot ajunge cu trenul de la Bucuresti la Focsani vreau detalii [cat costa, ora, in cat timp ...? (mai mult)
Ceva hoteluri ieftine in Iasi pentru o noapte de sambata spre duminica? Nu sunt din oras si am nevoie urgent.
Cat costa un bilet de tren Braila-Brasov?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!