Cei mai activi useri din categoria Turism pe 12 Februarie 2025 sunt:
Unde as putea sa vad pe internet pretul biletelor de tren Bucuresti- Constanta? Ori daca stiti dvs sa- mi spuneti, in afara de trenul personal. Dau si fundita pentru cei ce- mi gasesc o rezolvare....? (mai mult)
Daca ai merge in Sovata ce locuri ai vedea?
Buna TPU vreau si eu un elegy modificat dau funda xD id meu e joss albertoboss535
Care este orasul din Romania pe care ai vrea sa-l vizitezi curand?
Ce tara alegeti pentru o vacanta? Si pentru a trai? Anglia Australia USA
Buna TPU. :) Daca sunt cunoscatori ai Sibiului pe aici as dori sa imi spuna care e gara Triaj H. Vreau sa ajung din Alba Iulia in Sibiu si am cautat rutele trenurilor. Pentru statia Sibiu hc sunt doar...? (mai mult)
In Alba Iulia este KFC?
Heiii TPU, am o întrebare. Cât timp faci de la Los Angeles, California până la Bucureşti cu avionul? URGEEEENT! fundă :*
SAlutare TPU! Cum ajung de la piata unirii la spitalul universitare?
Sugerati un loc unde sa plec in vacanta de Craciun. -
Buna TPU... Imi puteti recomanda o pensiune/hotel din Brasov max 3 stele - pentru a organiza banchet cls a 12- a - sa aiba cazare pentru max 40 de persoane - sa aiba restaurant - muzica ...? (mai mult)
Hei. Daca am bilet de tren intr-un anumit vagon credeti ca imi este permis sa stau in altul? Multumesc anticipat.
Caut vila de inchiriat pentru Revelion 2013 in Bucuresti nu am preferinte pentru cartiere, persoane maxim 30. Cei care cunosc persoane care fac asta, anunturi sau chiar pot raspunde la acest mesaj lasa-...? (mai mult)
Ai un filmulet despre natura care sa poata concura cu cel ales de mine? http://youtu.be/y6-2mQjHE4s
Unde a fost facuta urmatoarea poza? Locatia este din Romania, dar nu stiu exact unde. http://ww3.sinaimg.cn/bmiddle/a6c26b8bgw1dz43jzc06uj.jpg
Ninge la munte (Busteni, Predeal, Sinaia) weekendul asta? :D
Va rog frumos daca stie cineva din Brasov pana in Rodbav cu ce mijloc de transport se poate ajunge.
Cine stie daca circula trenurile in seara de revelion?
Cu ce va atrage Palma de Mallorca ca obiectiv turistic?
Va rog sa- mi sugerati cateva destinatii turistice din strainatate unde pot sa- mi petrec Revelionul 2013, cu conditia sa pot face si plaja / baie in mare / ocean. A. sa nu fie foarte departe (precum...? (mai mult)
Stie cineva daca se poate de trecut frontiera Republicii Moldova doar cu buletinul de identitate romanesc? Sau e strict necesar pasaportul? Multumesc
Ce pensiune din sinaia imi recomandati? sa fie cat mai aproape de centru sau de gara
De unde vin tiganii?
Vreau sa imi recomandati o pensiune in Predeal preferabil, daca nu macar in Busteni sau Azuga in cel mai rau caz exact de craciun 24, 25, 26, 27. Am sunat in mai multe locuri si deja au ocupat....? (mai mult)
Cum sa imi fac parintii sa ma duca in Germania?
Daca o masina a plecat din Italia ieri seara pe la ora 19, cam pe la ce ora ajunge-n Romania (Hunedoara)?
Puteti sa ma ajutati cu cateva pensiuni din Busteni? As vrea sa comand o camera dubla cu baie, in rest nu am preferinte... Funda!
imi puteti da ceva idei de vacanta de vara in Croatia? P.S.: Sa aiba un pret convenabil si sa fie pt familie de 4 persoane. Multumesc anticipat!
Am de facut un proiect despre parcurile si rezervatiile naturale din Romania.Parcurile nationale sunt si parcuri naturale? Funda! :*
Unde as putea sa-mi petrec revelionu in partea de nord a Romaniei si nu foarte scump. pana la 150 de euro de pers.
As fi curioasa sa stiu ce institutii are Franta? Cine ma ajuta funda. Multumesc
Clasa mea vrea sa faca o excursie, si eu sunt organizatoare, singura. Diriginta asteapta oferte. M-am gandit la Sighisoara. Ce putem vizita?
A fost cineva in vacanta in insulele Maldive? daca da,unde ati fost,ce hotel, ce athol? cum vi s-a parut? multumesc
Stie cineva la cat poate ajunge taxa de tranzactie la esky.ro la zborurile Tarom?
Ce funiculare exista in Romania in afara de cel din Deva? Imi puteti da mai multe delalii?
Puteti sa imi da cateva oferte pentru Revelion 2012?
Daca ati avea posibilitatea sa plecati in Marea Britanie, ce locuri ati vizita?
Caut o vila la munte care poate fi inchiriata la cheie pe perioada sarbatorilor 3-4 zile.
Multumesc mult TPU! Mi- ati dat multe sfaturi bune si acum eu si iubitul meu ne vom casatori, eu am 19 ani si el la fel, deci sunt foarte fericita! Stiti niste locati bune pentru luna de miere? ...? (mai mult)
Cine a fost in vacanta cu Voyagers Club? http://voyagers-club.com
Salut, am si eu o problema cine imi poate spune si mie as vrea sa cumpar un bilet de avion de pe wizz- air cu data de 27 decembrie, 10 ianuarie din Bucuresti H.Coanda, Forli, si nu am card ca sa il...? (mai mult)
Care este cel mai mare hotel din lume? (e vorba de capacitatea...de ex : Hotelul,, x" are 500 de camere sau mai multe) Dar cel mai mic hotel din lume?
Care este cel mai mare hotel din lume? (e vorba de capacitatea...de ex : Hotelul,, x" are 500 de camere sau mai multe) Dar cel mai mic? :-?
Sunt din Onesti.Cam cat ar costa un bilet de avion din Bacau pana in Munchen, Germania?
Stiti cam cat costa un bilet de autocar sau tren Botosani-Chisinau? si ce acte trebuie sa ai la tine ca sa poti intra in Republica Moldova?
Hey...cati km sunt de la Pitesti la Ploiesti?
Aceasta intrebare este pentru cei care cunosc Clujul si transportul in comun din el. vreau sa stiu daca s- a pus in aplicare acea linie gara- aeroport. sunt din Arad si o sa merg la Cluj, pentru un zbor...? (mai mult)
In ce oras se afla cel mai important centru siderurgic din Romania?
sunt clasa a 11a si la scoala facem firme de exercitiu.fac parte dintr- o agentie de turism, si ne trebuie un slogan.si nu avem nicio idee.ma puteti ajuta? va rog:- *(P.S.agentia se numeste ...? (mai mult)
Care vi se pare cea mai frumoasa tara si de ce? Cel mai bun raspuns primeste funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?