Salut, se pot plati in euro taxele de autostrada din Muntenegru, Albania si Serbia?
1. Îmi recomandă cineva pensiuni sau hoteluri în Baia- Mare, ceva super ieftin și de preferat cu terasă/balcon? :) Mă interesează denumirea lor. :) 2. Există și autobuze din București spre...? (mai mult)
Salut TPU! Cineva care a fost de curând prin Sinaia și poate sa îmi recomande niște restaurante cu mâncare gustoasa și preturi acceptabile? Dau funda! Va mulțumesc.
Brăila, Tulcea sau Galați, care ar fi cel mai interesant oraș de vizitat dintre acestea? Și ce anume?
Care este cel mai mic buget cu care poți călători în Qatar și Dubai?
Salutare TPU! Vreau sa merg marti pana la Drobeta Turnu Severin ca sa vizitez orasul, si m- am gandit ca ar fi fain sa ajung si la Portile de Fier 1 ( am vazut ca este in zona ). Intrebarea este daca...? (mai mult)
Salut! Cei care ati fost in Ierusalim. Ce intrebari ati primit la interviul din aeroport?
Buna! A zburat cineva in ultimele zile cu Wizz AIR (in special către Anglia) si a avut parte de controale ale bagajelor?
Companiile aeriene ar permite pasagerilor să cumpere 2 sau 3 sau mai multe bilete sub același nume? De exemplu, să cumpere 9 bilete (3 locuri din față, 3 din propriul rând, 3 din locurile din...? (mai mult)
Pot călători cu trenul din gara Brașov în Predeal știind că am sub 14 ani ( am 13 ), vine cu mine un prieten care are deja 14 ani și buletin. Oare îmi poate da bilet de tren?
Bună seara! Poți să mergi cu microbuzul până în America, China, Dubai, Arabia?
Buna, am 16 ani vreau sa plec in Bulgaria la sora mea, pot sa merg fara un adult cu mine?
Hei, dragilor! Pentru o vacanta de 4 zile in Istanbul, in care ai cazarea, transportul si micul dejun asigurat, cam cati bani ar trebui sa ai la tine? Sunt cunoscatori? Cel mai putin cat, un buget...? (mai mult)
Ce tramvai sau mijloc de transport trebuie sa ia din Mall Vitan sectorul 3, către Jilava la Tchibo Coffee service?
Cu câte pachete de tutun am voie in avion spre Germania? Pachete de Chesterfield Albastru 35g. Sunt pentru uz personal aș putea lua măcar 5?
Stiti careva un site sau o aplicatie care sa arate pe judete toate atractiile turistice din acel loc? Eventual si mijloace de transport si cazari? Si cel mai important! Traseul de la o atractie turistica...? (mai mult)
Romstud Travel, a fost cineva cu ei si vrea sa-mi spuna cate ceva despre ei, nu am chef de tepe sau alte intamplari nedorite?
Buna seara, dragilor! Intrebare intrebatoare: voi ati pleca singuri in vacanta, si anume in Istanbul? Dar cu agentia de turism?! Adica na, ma rog, cu grupul, doar ca neinsotiti de un partener. Sa ...? (mai mult)
Buna! De foarte mult vizez sa fac baie intr- un lac din România cu ponton de lemn care sa fie intr- o padure, am căutat pe net și nu găsesc ce caut.Stie cineva de vreun lac mai puțin popular care...? (mai mult)
Buna! Știți cumva cu câte grame/kilograme de tutun vărsat pot întra în America? (avion) Sunt destul de confuză, pe unele site- uri găsesc limita de 2kg, altele 1kg sau 250g ori 200g. Mulțumesc...? (mai mult)
Daca mi-am facut check-in ul online si am bagaj de cală cum procedez? Trebuie să merg la check in pentru ca sa-mi dea cartea de îmbarcare si sa-mi înregistreze bagajul de cala? Nu inteleg
Bună, pot trece în Anglia doar cu viza de munca și pașaport? Adică nu mai trebuie sa aplic pentru pre Seattle
Credeti că aș putea vizita Japonia fără să știu japoneză?
Bună ziua! Trebuie viză ca să călătorești în Israel, Dubai?
Salut, clasa mea pleaca intr- un concurs international (doar 6 din clasa si eu sunt primul din clasa mea deci am sanse mari sa merg) in Turcia. Ma pregatisem sa plec dar ne- a anuntat profesoara ca ne...? (mai mult)
Cum este viața în Noua Zeelanda? E cineva care cunoaște mai bine aceasta țară?
Buna! Am o intrebare, vara aceasta planuiesc sa merg in vizita la tatal meu in Paris dar sunt nesigur de un aspect. Planuiesc sa calatoresc aceasta distanta cu un Autocar, pentru a putea vedea toate ...? (mai mult)
Salut TPU, vreau si eu o aplicatie de telefon sau ceva de tip maps cu toate blocurile gen sa scrii blocul x, scara y si sa te duca la blocul ala, daca exista asa ceva... multumesc, cel mai bun si rapid...? (mai mult)
La Aeroport, cand imi controlează bagajul de mana, pun pe acea tavita: telefonul, laptopul, punga cu machiaje si cu lotiunile de corp care nu depasesc 50 de ml? Nu prea inteleg sau pe acelea le las...? (mai mult)
Salut! Am 20 de ani si anul viitor as vrea sa vizitez pe cineva in Statele Unite. Vizita va dura aproximativ 2 saptamani, dupa care urmeaza sa ma intorc in Romania. Intrebarea mea fiind, am nevoie...? (mai mult)
Buna TPU, O sa fiu plecată pentru câteva zile in Bucuresti și as vrea sa știu de la cei care cunosc capitala mai bine ce locuri merita văzute de un grup de adolescente de 17- 18 ani. De asemenea,...? (mai mult)
Salut, am făcut o rezervare la avion iar un Prenume l-am scris greșit (ex: Icsulescu Anreea Miruna), este posibil sa am probleme la îmbarcare?
Salut! Cum as putea ajunge din cluj la salina turda? Multumesc anticipat
Salutare! Cat de curand voi pleca in Roma si as vrea sa stiu daca a fost cineva recent? Daca da merita Roma pass (ce avantaje mai are? )? Cateva sfaturi? Cum ati gestionat programul? La ce atractii merita...? (mai mult)
Stie cineva din paralia kanterini catre aeroportul din salonic as putea gasi o modalitate de transport? Exista autocar catre salonic macar? Sau taxi acolo local? Daca da aveti idee si cat ar costa?
Știe cineva unde este mai exact magazinul Young rich white in AFI COTROCENI?
Paris sau Barçelona?(ca turism)
Buna seara! Stie cineva o firma de autocare ce are cursa Paralia Katerinis - Bucuresti pe data de 22.06. 2023 (joia)... sau a gasit cineva vreo oferta transport + cazare 16.06- 22.06 2023? Sau din experienta...? (mai mult)
Cum e când mergi prima dată cu avionul?
Există pe net hărți cu cele mai ieftine destinații de vacanță din fiecare țară- n parte pentru turiști, care să- ți arate eventual și costul aproximativ pentru cazare, mâncare, transport,...? (mai mult)
Intre ce intervale orare este seara devreme
Salutare, există firme de recrutare care asigura cazare singur in camera pentru Olanda? Sau site unde imi pot gasi eu cazare.
Stie cineva un loc unde pot sta macar 2 nopti in Bârlad la 16 ani? Am incercat la hoteluri si apartamente si nimeni nu cazeaza minori. Am buletin, cum scrie in lege ca am nevoie la cazare.
Buna seara! Doresc sa fac o plimbare cu familia, sa calatorim spre Ungaria- Austria- Cehia..in fiecare tara sa ramanem cca 2 zile si sa vizitam ce putem si cat avem timp. Ma interesează daca a mai facut...? (mai mult)
Buna, As vrea sa merg cateva zile in dubai cu mama mea, doar noi doua. Poate fi periculos sa mergem singure? Ma gandesc la faptul ca desi foarte dezvoltat, este totusi oras musulman...
Cum naiba se ajunge la voi în orașul Slobozia? "/ :'( Unde este acest oraș, după ce treci de sensurile giratorii de la, unde se presupune că ar fi intrarea în Slobozia?! Că după ce treci de...? (mai mult)
Buna seara! Deci recent am venit din europa(Germania) cu pașaport biometric și am stat peste termenul de ședere de 3 luni. Acum doresc sa plec intr- o vacanța in Egipt și ideea este ca mai am un...? (mai mult)
Vreau sa plec in excursie si vreau sa opresc la muzeul din Miercurea Ciuc, dar nu stiu ce sa fac cu bagajele si nu le pot lasa in tren :)))) Ceva sfaturi? Mersi anticipat.
In noaptea de Revelion se inchiriaza doar pentru grupuri mari daca vrei cazare la munte? Sau exista si exceptii si se pot caza si 1, 2 persoane In 1 camera? Gasesti si la pret normal sau numai la preturi...? (mai mult)
Declaratia notariala pentru iesire din tara minor trebuie tradusa in limba engleza? U.K.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.