Cei mai activi useri din categoria Turism pe 12 Februarie 2025 sunt:
Cine sta in Canada? vreau pareri despre scoala de acolo...:)
Trenul Constanta- Suceava opreste prin Harsova?
Buna, as vrea sa imi decorz camera dar nu am idei multe si ceva de fete as vrea dar fara culoarea roz nu imi place. Idei va rog.
Hey...Buna! Am nevoie de ajutorul vostru, vreau sa organizez o excursie la Sinaia, dar nu prea ma descurc, adica as avea nevoie de o ruta (Slobozia- Sinaia) dar as avea nevoie si de obiectivele turistice...? (mai mult)
As vrea sa merg in State la vara. Cam cat ma ajunge un bilet de avion ieftin pana la NY?
este o urgenta...am nevoie repede sa aflu cat costa un bilet de avion din Traviso(Italia) - Bacau daca se poate sa raspunda cineva urgent am cautat pe net dar nu am gasit... urgent
Ai facut vre-odata rezervari online? Care ti se pare cel mai bun site de rezervari de pensiuni?
Cat costa un bilet de avion dus-intors Romania(Bucuresti)-Belgia(Bruxelles)?
Buna, As dori si eu sa inchiriez o vila pe Valea Prahovei pentru revelion. Vila sa aiba maximum 5 camere, iar pretul sa fie unul decent. Ma puteti ajuta?
Nu stiti la posta atlasib trebuie sa duci tu impachetat deja coletul sau trebuie ei sa vada ce este in el si ei il impacheteaza?
Spuneti-mi va rog care sunt statele de vest si sud-vest. Dau funda!
Salutare. Cine poate sa imi recomande o forma de cazare in apropierea Oradei care sa aiba semineu in camera si de asemenea sa nu depaseasca 40 de euro pe noapte?
Salut tuturor. Astazi vreau sa va vorbesc despre un site foarte interesant dedicat turismului. Este vorba despre Trivago, un site internet cu mai multe platforme: Italia, Romania, Franta, Spania,...? (mai mult)
cine ma ajuta cu un site unde pot gasi tiputile de reproducere, repartizare a populatiei pe teritoriu! Mersi mult dau funda + vot cine imi da cea mai corecta informatie si cel mai bun site!
Merg pe 30 in croaziera Pt prima oară si pica si ziua mea in intervalul asta fac 13 ani care a mai fost sa-mi dea niște sfaturi
Buna seara TPU As avea nevoie de putin ajutor, voi merge saptamana aceasta cel tarziu saptamana viitoare in Germania, Munchen. De data asta voi lua un autocar ceea ce nu am mai facut- o pana acum...? (mai mult)
Care sunt locurile de vizitat in Tokyo, cam cat costa calatoria, cam cat ma costa cazarea si transportul? Daca stie cineva m-as bucura enorm.
Spuneti-mi va rog si mie un conflict ce se desfasoara in europa intern sau extern etnic, de frontiera nu conteaza
MA ajuta cineva si pe mine? As vrea o cabana pentru revelion... dar aceasta cabana sa fie in judetul mures si sa nu fie prea scumpa:) multumesc:* funda:D
Imi putet ispune un loc de vacanta luxos?
Salut, sunt din vestul romaniei si ma voi duce 1 saptamana intr- un schimb de experienta scolara (am 17 ani) in Republica Moldova timp de 1 saptamana si voi sta la un elev de acolo. Intrebarea mea este...? (mai mult)
Va rog sa-mi spuneti daca este vreun tren care pleaca de la Galati si trece prin ramnicul sarat dimineata.
Cum poti fi creativ ca manager de hotel?
Dupa parerea voastra, ce conditii ar trebui sa le ofere turistilor proprietarii de hoteluri, pensiuni, tabere etc., din tara noastra?
Salut.Ma intrebam daca stiti careva ceva obicei, festival sau sarbatoare interesanta Spaniei.Fac un proiect pentru scoala si nu vreau sa scriu la fel ca restul despre flamengo si corida.So...daca stiti...? (mai mult)
Stie cineva la ce ora este tren de la Cluj Napoca la Baia Mare pe data de 12.11. 2012?
Salut TPU Care stiti daca prin Spaia, zona Castellon si imprejurimi, pentru revelion as putea gasi un restaurant tipic romanesc sa zic asa! Cu mncare romaneasca, si o muzica romaneasca live, adica...? (mai mult)
Ce cluburi sunt in Brasov pe langa Pensiunea Ana-Maria?
cine ma ajuta cu ceva oferte de cabane pentru revelion? la pret cat de cat acceptabil :)
In ce tara ti-ar placea sa locuiesti? Si de ce?
Cam cat costa o noaptea (pensiune hotal apartament) intr-o camera dubla la mare in Constanta?
Am un prieten care ma evita. ce sa fac? mai am un prieten care ma streseaza. ce sa fac? vreau repede multe sfaturi... MULTUMES MULT!
Stitii cumva vreo denumire mai,, pompoasa" pentru continentul Asia, ceva de genul continetul dintre x si y .........nu stiu da ceva cu gilimele
Hey,ce stiti despre resort hotels? pe net, nu gasesc informatie concreta
Va trebui sa vin in Romania sa rezolv niste treburi iar faza e ca trebuie sa merg in Bucuresti si nu cunosc deloc capitala. Eu sunt normal din hunedoara n- am fost niciodata prin Bucuresti si v- as ruga...? (mai mult)
Salut la toti ajutati- ma va rog, vrem sa ajungem pe 10 noiebrie la Italia eu sotul si fetita noastra de 3 luni, vrem sa le facem o surpriza nasilor nostri, deoarece e ziua nasului simbata de ce acte...? (mai mult)
Cati km is din Timisoara pana in Dallas, Texas?
Ce tara ati vrea sa vizitati? SI de ce?
Buna dimineata! Cine ma poate ajuta sa imi spuna lista trenurilor care pleaca DInspre Bucuresti-Nord in directia VIena? sau cel putinun site web unde pot vedea asta! o zi frumoasa!
Care este cea mai frumoasa destinatie de vacanta pentru perioada iernii?:-?[Dupa parerea voastra]!:)
Spuneti-mi si mie simbolurile orasului Miami! Va rogggg :o3 FUNDA!
Buna, Am gasit de curand siteul Holario.ro - rezervari online la diverse unitati de cazare si as vrea sa stiu daca careva a mai facut vreo rezervare prin ei si daca sunt seriosi? Multumesc,...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum se numeste cabana aceea portocalie de langa Vila Lup actuala Onix, Straja. Ofer funda!
Ma poate ajuta cineva cu niste documente (word, pdf, ppt etc.) referitoare la "Amenajarea turistica in Romania" sau "Contributia turismului la dezvoltarea economica"? Va multumesc!
Am de facut o prezentare despre Cugir ....eu locuiesc departe nu stiu aproape nimic despre acest oras si as vrea sa ma ajutati daca ati fost sa imi spuneti pareri, ce v- a placut ce nu v- a placut ca ...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase 5 destinatii turistice din Romania?
Din ce ati auzit voi sau poate din propria experienta imi puteti spune pererile voastre despre Germania si poporul german din ziua de azi?
Salutare tuturor! Care dintre voi este din Republica Moldova?
.stie cineva in cat timp se acorda o viza pentru camerun? si ce conditii trebuie indeplinite?
Salutare, as dori sa fac o plimbare de weekend si nu stiu ce sa aleg intre statiunea Baile Herculane si zona Caciulata, Calimanesti si tot ce tine de Valcea. As dori sa stiu care are mai multe obiective...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
RitaHNZ întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!