Hey! >:< Care sunt cele mai interesante obiective turistice din Romania, care merita vizitate? :D :*:*
Am si eu nevoie de ajutor. Voi pleca in S.U.A dar din pacate nu prea stiu engleza..am inteles ca voi schimba avionul. nu am fost niciodata de aceea am putine dubii. De unde stiu ca trebuie sa cobor...? (mai mult)
Am auzit ca in Africa de Sud este mereu soare.E adevarat(dtalii)?
Poate sa-mi spuna si mie cineva care e din Galati de unde pleaca autobuzul Galati-ramnicu sarat cel dimineata dau funda cel de 7.
Camerele de supraveghere din clase din Colegiul Economic Hermes inregistreaza in timpul orelor de curs?
Salutare! Spunet- mi si mie va rog, cum se procedeaza cu laptop- ul si cu medicamentele la aeroport, in bagajul de mana? Cu laptopul nu am mai iesit niciodata din tara si am inteles ca ar trebui sa...? (mai mult)
Ajutoorr! Cate ore faci din Florenta pana in Milano? Raspuns urgent. Dau Funda loogiicc... :x
Viza pentru S.U.A costa ceva?
A fost cineva de pe aici la Londra? Cum este acolo am planuri sa ma mut acolo in 3 ani... Presupun ca este super:x
O sa organizez o excursie cu clasa, in Aprilie...Doamna diriginta ne- a intrebat care vrea sa fie traseul. Cluj - Budapeste- Viena sau Cluj- Budapesta- Viena...voi ce traseu ati alege? Astept ...? (mai mult)
Salut, TPU. Am o intrebare... Urmeaza sa plec din tara la inceputul lunii Decembrie. Intrebarea e: Am voie sa transport in bagaje aproximativ 40 rezerve pentru lame de ras, si 4 tuburi de gel de ...? (mai mult)
Cu ce mijlocuri de trasport se ajunge din Bucuresti in Casa memoriala a lui Ion Creanga din Humulesti. raspuns folositor primeste funda.:)
A fost cineva in Delta Dunarii in perioada asta? Vreau sa merg la o partida de stiuca.Stie cineva locuri sau balti bune?
As avea nevoie de o reclama la o vacanta : pret,oferte, cazare etc.
este cineva de aici la facultatea de turism-Bucuresti? lasati-mi mesaj cu id-ul va rog pentru ca vreau sa intreb ceva:*
Cine imi da si mie un obiectiv turistic natural si cateva detalii despre el? dau funda! Ms!
Vreau sa inchiriez o cabana/vila la munte(Brasov,Predeal, Sinaia, Busteni) pentru 10-12 persoane, stiti careva vreun exemplu?
Este cineva care locuieste in lehliu gara? pentru ca astazi o sa fac o petrecere
De ce ttrece timpul asa de repede?
este cineva pe aici care locuieste in Austria (Viena)?
Salut, plec in excursie peste 2 zile. plec pe 2 zile sambata toata ziua spre duminica, cine ma poate ajuta, ce sa-mi iau?
Unde pot sa fac luna de miere? o locatie exotica cv...ce imi recomandati?
Salut,imi puteti ce insule apartin Frantei, si detalii despre ele? Funda.
Care a fost cea mai frumoasa calatorie cu autocarul? Funda pentru cel mai detaliat si frumos raspuns.:)
Conform raportului CIA, pe anul 2009, cate aeroporturi sunt in lume?
Unde se gaseste cel mai inalt pod din lume?
Cel mai frumos loc in care ati vrea sa mergeti ar fi?:)
Stie cineva un site (chat, forum, blog. etc) de dating, ceva gen, unde pot gasii persoane cu care sa fac excursii? Momentan sunt singur si as vrea sa fac, cateva plimbari prin tara, iar pe viitor...? (mai mult)
Stie cineva unde se afla locul asta? https://www.youtube.com/watch?v=K8VWycGRHfo&feature=player_embedded
Am un prieten din Anglia care vrea sa vina cu un grup de 7 prieteni in Bucuresti si cauta un pachet all- inclusive de distractie. Se gaseste asa ceva la noi? Ofera cineva pachete all inclusive cu clubbing,...? (mai mult)
Se mai fac reduceri la tren cu carnetul de elev? :) Pt cine stie sigur
DAU FUNDA! 1.Pe care rîu se gaseste cascada Niagara? 2.Denumirea carui lac din America de Nord este identica cu denumirea tarii/orasului pe teritorul careia/caruia se gaseste?
Heey! Funda :*! Exista vreo viza pentru S.U.A pentru pensionari? Scuzati categoria, dar nu stiu unde se incadreaza intrebarea :). Pupici.
Imi poate spune cineva cate poduri sunt in total peste Tamisa? Multumesc :)
Buna seara tuturor. Am si eu o intrebare.As vrea sa plec in Anglia dar nu-stiu mai nimic despre plecare.Adica ce imi trebuie, mentionez ca am 17 ani si vreau sa ajung in Anglia. Multumesc
Buna seara, vreau sa plec in Anglia la munca, ce ziceti se merita? Am auzit ca deocamdata ei nu sunt cazuti asa rau de tot din punct de vedere al locurilor de munca...
Cine a fost la Ocna Sibiuluiu? Imi puteti spune si mie pentru ce este bun namolul de acolo?
Unde ati vrea sa calatoriti si de ce? Ce ati vrea sa vedeti? Ce este in locurile acelea?
Cati km sunt din Romania, pana in Brazilia?
Hei :) Cine ma poate ajuta cu niste oferte sau sfaturi pentru o excursie la Paltinis?
Buna TPU. Stie cineva cum sa ascund de profesori berea alcolul tigarile in timpul unei excursii? Despre tehnica cu v33-u in cappy am auzit da ma intrebam ce mai este.
Buna,cine poate sa imi spuna citi km sunt de la Oderzo pina in Pordenone PS.ambele sunt in Veneto(Italia)
E posibila circulatia pe dunare de la orsova la constanta?
iubitul meu la 7 a avut avion din Bucuresti spre birmingham... dar mai are o oprire si pe bilet scria ca ajunge la ora10:15 in birmingham. si problema e ca nu stiu daca are romingul activat. ...? (mai mult)
Cine imi da un cont 4yoursmt2 lvl cam intre 100 si 150
Ati vizitat maramuresul?
Imi puteti spune cate ore fac de la Iasi la Resita?
Ce sa aleg turism sau alimentatie? Ce se face la amandoua? Ms!
Bună, TPU! :) Peste câteva săptămâni plec în America timp de o lună. Aș vrea înainte să plec, să îmi fac o listă cu niște obiective de vizitat. dar sincer, nu am răbdarea necesară :)). ...? (mai mult)
Hei as vrea sa stiu ceva carnavale pentru duminica dar aici in Romania dor nu la Iasi Bucuresti etc.Ci aici in moldova fundiza
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati