Sall tpu.am o alfa romeo 156 si nu stiu cum se numeste furtunul acela care pleaca din debimetrul de aer pana la corpul clapeta ma puteti ajuta
La ce latitudine geografica este situat riodejaneiro? la ce longitudine geografica este situat orasul buenosaires? funda.
Buna TPU:* cine ma poate ajuta si pe mine cu istoricul agentiilor de turism? imi trebuie urgent! dau funda...
Vreau sa trec vama de la Giurgiulesti catre Reni(Ucraina), nu am masina personala. Vreau sa aflu daca din Galati sau Giurgiulesti exista mijloc de transport pana in Reni? Autobuz, minitaxi, feribot,...? (mai mult)
urmeaza sa fac o excursie la Brasov cu clasa si as dori sa ma ajute cineva cu cateva pensiuni cu capacitate mare si sa fie si destul de ieftine....nu link va rog ca deja ma doare capu de cand...? (mai mult)
Daca stam la hotel doua persoane pe o camera de o singura persoana iti poate interzice receptionerul sa nu mai intri in hotel? Ce poti face ca sa stai in continuare?
Cine imi poate da si mie mai multe detalii despre castelul Orsini Odescalchi din Bracciano ( Italia)? Ma intereseaza pozitia lui si arhitectura.
Care este diferenta dintre motel, hostel si hotel?
Cu ce ajung din Regie la Praktiker Militari?
Cati km sunt dintre PH si BZ?
Doresc sa merg cu clasa intr- o excursie(in tara), iar diriginta ne- a rugat sa ne interesam de locuri pentru o excursie reusita. Imi puteti da cateva locatii unde ati fost si v- a placut sau...? (mai mult)
AS vrea sa stiu este un carnaval sambata asta sau duminica aici in Romania?
Care credeti ca sunt cele 3 principale obiective turistice din Romania?
poate cineva sa-mi spuna cum pot obtine manualul OPERA PMS care se foloseste in receptiile de hotel? Multa sanatate acelui facator de bine!
Cand ajunge in Italia daca cineva a plecat din Romania azi noapte la ora 4(cu masina, nu autocar)?
Cate ore dureaza traseul pe muntele Giumalau? e greu de urcat? O sa fiu pe stop cand o sa urc.e ok? FUNDA.
Statiuni pentru hernie de disc
Care ar fi, dupa parerea voastra, cea mai buna si serioasa agentie de turism?
Vreau sa ajung si eu la Sovata via Piatra Neamt, sambata, 13 Octombrie. Pe net nu gasesc prea multe informatii. Ma poate ajuta cineva din Piatra Neamt sau din zona cu informatii referitor la ...? (mai mult)
Hei TPU, unde pot merge in excursie de 2 zile cu colegii undeva unde sa fie frumos si ieftin... (ofer funda)
Salut.Intrebare pentru cunoscatori.Pe unde e mai convenabil sa vin in tara din Italia? Prin Austria- Ungaria sau Slovenia_Ungaria? Prin Austria am mai venit insa am inteles ca prin Slovenia e mai scurt,...? (mai mult)
Este vreun oras in Romania fara tiganii?
Imi puteti da si mie un traseu pentru o excursie plizz... Sunt sefa clasei si este datoria mea. PS. : sunt din Pitesti ( sa ma scuzatzi daca scriu cv. gresit da' sunt noua)
Cat costa o vacanta pentru 3 persoane la castelul bran de craciun 2012?(Cazare+masa) [ vreau niste oferte si detalii
stie cineva de ce japonezii si tarile asiatice dar cel mai mult japonezii sunt parca izolati de restul lumii sau europa?
Buna TPU intrebare urgenta peste doua saptamana plec in excursien (bineinteles cu scoala ) crerdeti ca ma va lasa profa sa- mi aduc insotitori(adica 2 verisoare vor sa marga si isi platesc locu ) va rog...? (mai mult)
Sallut...vreau sa ajung la Viena de Craciun, dar nu stiu care este cea mai ieftina optiune...ma puteti ajuta?
Ati visat sa ajungeti multi dintre voi in barcelona, nu? Pai mai bine renuntati la visul vostru! Totul incepe cu o vacanta si ajungeti cersetori.cunosc pe cineva care a locuit in Italia 36 de ani, dar...? (mai mult)
Peste 2 saptamani, merg cu familia in excursie.eu le- am propus parintilor sa mergem la mare, dar ei nu vor ca cica e apa rece, etc.dar e frumos sa te plimbi pe plaja, etc.ei vor la munte.:|.Voi ce ...? (mai mult)
Cum se ajunge din gara de nord la ambasada sua?
Cand se inchide transalpina sau transfagarasan, stie cineva?
Stie cineva cat costa actele si tot pentru un pasaport? Multumesc
Cat timp faci din Bucuresti pana in Brasov, cu trenul?
Cat costa un bilet de tren Bucuresti - Brasov?
Buna! Cine a fost in tabara la Arbanasi mai recent si imi poate spune si mie daca se merita sa merg? Vulcanii Noroiosi sunt interesanti, sau daca ma duc, ma duc degeaba?
Cine imi poate oferi informatii despre faza aia cu nimeritul popicii cu o minge mica legata cu ata si care poate fi nimerita doar daca popica e intr- o anumita pozitie altfel trece putin pe langa. Vazusem...? (mai mult)
Ce ati alege intre un telefon Samsung galaxy note, si o excursie cu scoala in Anglia (avand in vedere ca pana acum nu am mai fost in strainatate)?
Sall..stie cineva in cat timp ajungi din Portugalia in Romania cu avionul? mersi mult! funda+vot:X
Imi spuneti va rog daca este vreun pod intre Europa si marea britanie(Anglia) sau se poate ajunge doar cu avionul sau cu vaporul? daca exista puteti sa- mi dati si vreun site in care sa spuna acest...? (mai mult)
Pot obtine brevetul de turism daca nu am terminat o facultate?
Buna TPU. Cam cat costa un bilet spre Japonia?
cat ar costa un bilet de la petrosani pana la oradea complet(stiu ca trebuie schimbat trenul in arad) numai dus astept raspunsuri Multumesc...? (mai mult)
Imi place relatia mea cu tata si mama pentru ca sunt intr-o usoara competitie cand vine vorba de cadouri. iar anul trecut am primit ca cadou o escursie in Paris roma itali si m-am intors cu vaporu.
Cat ma costa sa ajung din Targoviste, jud. Dambovita pana in Bihor, Oradea
aveti idee unde pot gasi bilete de avion ieftine pentru tenerife? sau charter, sejur complet? pentru ianuarie, februarie 2013... :)
La ce va ganditi prima data cand auziti cuvintele "orasul Iasi"?
Ca sa merg in Turcia ca turist, imi trebuie viza? De unde o pot lua? Stie cineva cat costa?
Merita sa merg in vacanta de vara in constantanta la statiunea mamaia Funda
Stie cineva cat te cost un drum pana in america cu masina, adica taxele pe drum, trecerea cu feribotul si altele fara combustibilul masini
Salut am nevoie de un sfat! vreau sa urmez un curs si nu stiu ce sa aleg: 1. Manager in turism 2. Agent de turism/ghid va rog sa ma sfatuiti pe care dintre cursurile de mai sus ar trebui sa- l aleg....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?