TPU, nu stiti cat costa aproximativ un zbor cu avionul din Oradea pana in America in Chicago pentru 2 adulti si doi copii de 6 ani si 14 ani? Chair daca sa zicem schimb avionul undeva in Europa sau ceva...? (mai mult)
Hei TPU, diriga m- a pus responsabil cu o excursie, si eu nu stiu unde sa mergem. I- am intrebat si pe colegi si au zis ca vor la munte undeva unde nu au mai fost, vor sa mergem cu trenul, vor la ...? (mai mult)
Ce stiti despre trenul regional Galati-Braila privat! am inteles ca nu e de la Cfr. Are un site sau un mers al trenurilor?
Trebuie sa merg la Dublin Irlanda am bilet cu escala in Frankfurt cum gasesc check-in care i-mi trebuie?
In Budapesta sunt bisrici catolice cu preoti romani? Dca da dati-mi situ.
Care sector este mai frumos si mai important dintre sectorul 4 si sectorul 5?
Aveti careva nr. de telefon de la dacos pentru a face o rezervare Sebes - Sibiu? Daca aveti mi-l dati si mie?
Cat de departe este Amsterdam de Romania? Multumesc. :) FUNDA
Caut si eu o cabana in jurul judetului alba,de preferat inspre oasa,de inchiriat,daca stiti pe cineva care are de inchiriat,la preturi rezonabile, va rog sa ma ajutati.
Voi emrge in Pitesti! Imi recomandati nsite cluburi bune! fara manele?:D
BUN TPU! Spuneti-mi niste locuri de vacanta in care sa ma duc (o lista) si de ce sa ma duc in acele locuri cele mai multe si frumoase FUNDA!
Ceao Ce chesti interesante pto vedea in Craiova si Pitesti? Ma duc weekendu asta si vreaus a stiu direct unde sa ma duc sa vizitez
Merita o excursie in Delta Dunarii pe sfarsitul lunii septembrie?
Cum ma cazez la manastirea prislop?
Sal.daca vreau sa ma cazez la o pensiune si pretul e de 80 de ron pe zi, si aleg sa ma cazez vineri, sambata si plec duminica pe la pranz, platesc si pentru. duminica? si o alta intrebare: daca suntem...? (mai mult)
Exita cursa directa Buzau -pitesti sau Buzau -curtea de arges cu trenul sau cu autobuzul?
vreau sa merg in Bucovina mai exact Putna. poate cineva (care a fost acolo) sa recomande un loc bun de cazare? am auzit ca si la manastire se poate caza sau pe la sateni.De sateni am auzit ...? (mai mult)
Imi puteti spune cat costa calatoria cu trenul din Bucuresti - Craiova?! Distanta, timpul parcurs pe drum si ce reduceri pot beneficia? Sunt elev!
Salut va rog un raspuns pana la ora 24 Cum se numesc cele mai cunoscute hanuri ale anilor 1500-1600 din Tara Dornelor(Vatra Dornei)?
Cat costa biletul de la Constanta la Cluj-Napoca? Si cu ce masina trebuie sa merg acolo?
Daca aleg sa ma cazez la munte pentru. urmatoarele zile: vineri, sambata si duminica, platesc pentru.2 zile, adica doar 2 nopti pe care le petrec acolo, adica vineri si sambata si ziua de duminica...? (mai mult)
Cum creez un oras pe facebook, nu exista acel oras pe facebook si vreau sa il adaug, Cum sa fac?
Cum creez un oras pe Facebook, nu exista acel oras pe facebook si vreau sa il adaug, Cum sa fac?
Cam cat ar costa un bilet de avion Romania-Brazilia? Nu stiu daca e bine aleasa categoria.Multumesc anticipat... FUNDA:)
Este sau nu este aeroport in Brasov?! :)
Ați călătorit cu vreun autocar (în țară) de la companiile "Comanto Trans", respectiv "Sir Trans"? M- am uitat adineauri pe net la rezervări și am văzut că- s multe locuri libere. Am vreo șansă...? (mai mult)
Ma gandeam sa cumpar un cadou de pe www.originalo.ro, mi se pare o idee interesanta... Inteleg ca ai posibilitatea sa cumperi un catalog insotit de un voucher cadou, totul frumos ambalat, iar cel care...? (mai mult)
Buna, m- am hotarat sa merg anul viitor in vacanta in Corfu, dar nu stiu care dintre statiuni este mai frumoasa si care au plaje cu nisip. Daca imi puteti recomanda si un hotel, daca ati fost si unde ...? (mai mult)
Wizz Air este o companie low cost?
Buna ati fost vreodata la schi in Austria? Acolo vreau sa ma duc la iarna si vreau sa stiu cum va fi?
Am o rugaminte la voi! Spuneti'mi si mie...un site unde pot calcula tarifele la abonamente cfr! Multumesc...
Ce tara vrei sa vizitezi? Ce atractii turistice doresti sa vezi din tara respectiva?
As merge in Egipt, am ce vedea?
Cine a fost in Munchen? Ce v-a placut cel mai mult sau ce ati vrea sa vizitati?
Am mers in Germania cu parintii mei caci aici lucreaza.Am fost prin multe locuri, dar m-am plictisit.Ar trebui sa fie normal sau nu am vazut eu adevaratele minuni?
Heii :). Ca bagaj de mana, la avion, am un ghiozdan. Conteaza marimea? Si pot sa merg cu ghiozdanul? Plz rasp repede :o3
Ati calatorit in afara tarii cu ajutorul vreunei agentii de turist? Care este cea mai buna(ca pret)? Dar de AGENTIA "TRAVEL FOR FUN" ce stiti? Multumesc :*
Sall! In curand trebuie sa merg in Dublin ...Imi spune cineva ce e cu criminalitatea si siguranta acolo? Si inca, ce locuri pot sa vizitez intr-o zi... ceva ce merita?
Hello :) As vrea sa gasesc undeva in Bucuresti o cazare ieftina pana in 50 de lei/noapte! Stiti cumva vreo pensiune/hostel/gazda, orice? Multumesc anticipat :*
Daca sunt minor,pot trece granita doar cu buletinul, sau tot este necesar pasaportul? :)
Stiti locuri de vizitat in Szeged(mall-uri~Szeged Plaza il stiu~,ceva magazine sau parcuri, etc.)? Ms mult:*:*
Cum ajung de la Aviatorilor la Piata presei libere cu autobuzul?
Transfagarasanul este frumos? ce se mai poate vizita pe acolo? va rog ajutati- ma cu un sfat as dori sa merg la sfarsitul lunii cu iubitul meu si nu prea stim mare lucru (scuzatimi categoria dar pe celelalte...? (mai mult)
cine ar putea sa-mi spuna niste locuri faine de facut drumetii sau plimbari in Brasov?
Tot timpul m- am gandit cum sa ajung in America in alt mod decat cu avionul si vaporul, si m- am gandit la...masina! Dar problema este ca nu stiu daca in Rusia sunt sosele pana la malul marii Bering...? (mai mult)
Hey trec a 10 a la alimentatie si turism...ce materii se fac noi?
Am si eu o intrebare: Aerportul Hendri Coanda este acelasi cu Otopeni? Daca nu cum pot ajunge de la intrare in Bucuresti, venind dinspre Craiova la aeroportul Otopeni. funda + vot
Imi puteti spune cate statii de tramvai ( tramvaiul 14) sunt de la capatu' lu 14 ( cora pantelimon) pana la colegiul Matei Basarab ( de pe strada Matei Basarab)?
Merg saptamana viitoare la Szeged si vreau locuri de vizitat.Am mai fost o data in Szeged dar ne- am grabit si am vazut doar Szeged Plaza si centrul...Am auzit de Gradina Zoo de acolo.E frumoasa?...? (mai mult)
Buna ziua as dori sa stiu si eu cum pot ajunge in Sliven-Bulgaria cu trenul sau autobuzul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)