Am un copil de 2 ani si as vrea sa ma duc in vacanta si vrea sa stiu daca pot sa ii fac pasaport pe 5 ani de zile si si ce cate am nevoie ca sunt si divortata?
De ce în Mexic e asa de periculos de ce e numa crime, droguri e foarte periculos Mexic. De ce? dacă puteți sa-mi detaliați...
Vreau sa merg in Muntenegru stie cineva daca trebuie pasaport si precizez am 17 ani si am facut imputernicirea la notar pe o prietena mai trebuie si altceva?
As vrea cat mai multe locuri si obiectibe turistice din Romania! Fundita pentru cele mai multe locuri si obiective!
Hello all! Pentru cei din TG Mures! Stie cineva daca exista ceva cazare din partea Bisericii Reformate, in cartierul Unirii? Daca da va rog un numar de telefon, adresa ceva... Va rog am nevoie urgent...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog destinatii all inclusive in S.U.A ieftine.
Cum pot sa schimb orasul in care ma aflu pe facebook?
Salutare TPU, am o intrebare, am 14 ani si vreau sa ma duc de exemplu in Ungaria, dar nu cu parinti, am buletin si pasaport trebuie neaparat imputernicire? sau cum ii spune?
Spuneti-mi va rog agentii de turism foarte bune pe care lea-ti incercat si voi.
Draga TPU, As vrea la iarna sa inchiriez o cabana pe undeva in zona muntilor apuseni, pentru un grup de 15- 20 de persoane.Marea intrebare e cam cat ar costa inchirierea unei cabane? cabana sa fie simpla....? (mai mult)
Hey,as vrea sa stiu daca un minor poate calatori singur in SUA/daca poate primi singur viza :) Mersi.
Salut. E cam tarziu, dar sper sa gasesc pe cineva cu un raspuns bun in seara asta. Vreau sa merg maine seara la mare si sa petrec acolo zilele de duminica si luni. Temperatura din aer va fi de 24- ...? (mai mult)
Cine a fost in Atwerpen ( Belgia ) cum vi se pare orasul? Daca stie cineva sau daca are vreun numar de telefon al unei persoane care inchirieaza apartamente cu o camera sau doua nu contz si sa fie cat ...? (mai mult)
Ca sa fi stewardesa trebuie sa vorbesti 4 limbi?
Cum as putea sa ajung la Baneasa Shopping City (Bucuresti) cu autobuze plecand de la parcul Bazilescu sau alte locuri din Bucurestii Noi.,
Buna TPU urgent vreau cazari ieftine la vatra dornei intre 50 si 80 lei zi sau dati un site
Buna TPU. Zbor cu cei de la Wizz Air pentru prima data si as vrea sa stiu daca la ei pe langa bagajul de mana si gentuta in care imi tin pasaportul si celalalte lucruri necesare pot sa imi iau o geanta...? (mai mult)
Cat dureaza drumul cu trenul/autocarul de la Botosani la Constanta? Si cat costa? Multumesc mult XD
Ce locuri frumoase din Romania ati vizitat si/sau ce festivaluri/evenimente interesante cunoasteti prin tara?
Hey TPU:) E adevarat ca din gara poti cumpara bilete de tren doar cu cateva ore inainte sa plece trenul? Adica nu pot sa imi cumpar bilet din gara cu cateva zle inainte?:-s
VREAU UN RASPUNS URGENT! Spune-ti-mi tot ce stiti despre Germania! :D Funda pentru cel mai bun raspuns!
Salutare TPU care din voi imi poate spune cat m-ar costa un bilet la vagon cuseta pentru acceleratul Iasi-Timisoara? multumesc mult :-)
Imi da si mie cineva un site de pe care pot invata italiana repede?
Cine a fost la complex Panoramic Predeal?:)Cum sunt camerele? Dar baile? Mai multe detalii-funda :)
Vroiam sa va intreb... Care dintre voi ati fost cazati la Hotelul Venus din Mamaia? Cum vi s-a parut? Astept raspunsuri ^-^.
As vrea sa plec un weekend la baza de agrement din Ostroveni, Valcea si vreau sa stiu cat costa rezervarea la casute si cum pot rezerva. P.S.: Am cautat deja pe internet dar nu dau nici o informatie...? (mai mult)
Buna TPU. Maine plec la tara, de la ora 14:00 si ajung in Bucuresti la ora 20:00. Stau in gara la Bucuresti 2 ore si schimb trenul la ora 22:00 catre Vaslui. Ajung la ora 4:00 dim. Intrebarea mea este,...? (mai mult)
Aveti idee cam cat costa un bilet de la Bucuresti pana la Brasov cu trenul ( mai ieftin daca se poate, gen cu personalul)? Multumesc anticipat.
am nevoie de recomandari referitor de zone in care as putea merge cu cortul. ideal ar fi sa nu fie camping amenajat (mai departe de civilizatie), sa fie langa o apa (lac/rau) si relativ aproape...? (mai mult)
Exista cumva o limita de parfumuri pe care poti sa le iei cu avionul? Am de dus pentru neamurile din strainatate parfumuri si nu vreau sa ma trezesc ca mi le confisca :)
Cine a mai fost la hotelul PARADISE GREEN PARK,sa îmi zica si mie cum e mancarea. piscina, hotelul....Va rog dau funda. Daca îmi dati si o poza va dau si vot.:)
Cine a fost la hotelul PARADISE GREEN PARK din Bulgaria,poate sa îmi spuna cum e mancarea,piscina, hotelul si restul.Va rog dau funda. Daca puneti si o poza va dau si vot.:)
In 1898 Sauaieu (Bihor) a fost teritoriu maghiar?
A calatorit cineva de curand cu WizzAir? ( de curand insemnand o luna-2) As dori sa stiu daca la bagajul de mana se fac masuratori acolo, la fata locului ca sa zic asa
Cat are un sofer de autocar drept de odihna (somn) dupa ce ajunge la destinatie in Germania de exemplu?
Cat este intrarea la piscina de la player in weekend?
Voi ce credeti,ce oras e mai frumos, Pitestiul sau Ploiestiul?:)Argument.
imi spune si mie cineva, va roooggg... Daca exista ratb sau maxi-taxi pana la Mini-prix In Otopeni?
Puteti sa imi spuneti un cod postal de Ukraina? mersi!
A fost cineva intr-o excursie la Viena? ce se merita de vizitat? funda!
Hello TPU! As vrea sa merg cu cortul intr- o zona neamenajata. Cunosc legislatia in vigoare si ma intrebam daca stie vreunul dintre voi cum pot "evita" restrictiile :) De asemenea, recomandarile de ...? (mai mult)
Buna TPU.În curand plec în Bulgaria la hotelul APARTAMENT PARADISE GREEN PARK HOTEL.Cine a mai fost acolo poate sa îmi spuna si mie cum e mancarea si camera, piscina e.t.c.Va rog nu încurcati hotelul...? (mai mult)
Cat e marea de mare?
Parcul de distractii de Mamaia are vreo denumire?
Cum Imi pot schimba poza de la profil pe TPU?
Caut partener/partenera pentru cateva zile la mare la inceputul lui septembrie. doresc sa plec in concediu in perioada aceea si se pare ca nu am cu cine. se ofera cineva?
Salut all. saptamana viitoare merg in mamaia,, imi poate spune cineva un hotel la care sa ma cazez? vreau sa aiba wi-fi si piscina :D mc mult
Ma poate ajuta cineva din Cluj va rog? Cum pot sa ajung de la autogara Fany la aeroport? Este un autobuz/troleibuz direct de pe langa autogara spre aeroport sau trebuie sa ajung prima data spre...? (mai mult)
Care este cea mai buna statiune din hawai
Unde sau ce ar trebui sa caut daca vreau sa scriu pe un autocar firma (numele firmei)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?