Stie cineva la ce ora pleaca trenu din Periam (sau din alta locatie dar sa treaca prin Periam) spre Timisoara? Si cat costa cu reducerea de elev?
Hi all. Stie careva daca se poate amenaja pe plaja o seara romantica? Sunt firme sau ai voie?(la noi in tara) dau fundita *
Cum ajung cat mai repede cat mai ieftin din tg mures in cluj?
Am o intrebare despre formalitatile de check- in online la Wizz air : Daca eu calatoresc in Italia cu buletinul, ce trebuie sa introduc in momentul cand fac check- in- ul, CNP- ul sau seria si nr. CI?...? (mai mult)
Luna trecuta am cumparat de pe internet un bilet de avion de la agentia Blue Air, am primit e- mailu de confirmare. Acum cateva zile am vrut sa scot la imprimanta biletu dar nu am mai gasit...? (mai mult)
Cine doreste sa plecam impreuna undeva peste hotare.Dar sa aiba pasaport romin..Eu intreb destul de serios.Eu doresc sa plec la primavara.dar vreau sa mearga cu mine si altcineva din prieteni!
Pe langa bagajul de cala si bagajul de mana pot lua si poseta cu mine in avion cu bagajul de mana? mentionez ca am sa zbor cu blue air
Mi- a trecut un gand prin minte sa vad si eu Babele, Sfinxul, Omul si Crucea, cascada Niciodata nu am fost si acum vreau sa le vad. Voi merge cu trenul la Busteni. Vreau sa stau doar o zi, adica sa...? (mai mult)
Ce se poate vizita intr-o scurta vizita de 7 zile in Cluj?
A fost cineva in Kavarna, Bulgaria? Poate chiar la Hotelul Marina Residence? Preturile mi se par chiar foarte bune, un apartament de 4 persoane, in perioada 29 august - 30 septembrie costand 27 euro....? (mai mult)
Careva care e plecat sau a fost plecat in SUA prin Work and Travel (vara trecuta/asta) este pe aici? As dori sa i-au legatura cu voi sa pun cateva intrebari daca se poate. Va multumesc!
Vreau sa merg in Covasna Bai. Ce se poate face acolo in afara de baie? Multumesc
Cat costa un bilet de tren de la arad la Timisoara?
Sa spunem ca ai avea de ales sa vizitezi unul dintre orasele din Statele unite ale Americii. Care ar fi acesta / de ce / motivand raspunsul tau prin propria opinie / caracteristici si din punct de vedere...? (mai mult)
Cine stie daca exista autobuz cu plecare din Sibiu la Ocna Sibiului? Daca este...as dori sa stiu la ce ora. Multumesc! Ofer funda pentru un raspuns clar si corect! :)
Salutare prieteni spuneti- mi va rog cum as putea sa iinvat germana cu cat mai repede posibil, ceva situri online trimite- mi vreun link ceva sau spuneti- mi cum as putea so invat in mod manual, nu stiu...? (mai mult)
Vreau sa plec week urmator la mare in Mamaia. Am doua variante: Hotel Flora sau Hotek Victoria, voi care ziceti? As prefera sa imi raspunda cei care au mai fost la aceste hoteluri.
URGENT! Daca esti in sala de asteptare la aeroport, cu cat timp inainte de ora la care ai zborul trebuie sa te urci in avion? FUNDOI.
doresc sa vizitez pestera muierilor si pestera polovragi. Stiti cat costa intrarea la fiecare in parte si orele intre care se pot vizita? funda:D
Salut.Vreau sa stiu aproximativ cati km sunt din judetul Salaj pana in Moldova.Dar vreau sa stiu pana in seara asta pentru ca eu maine plec la Moldova si o\imi fac griji pentru drum ca nu stiu cat timp...? (mai mult)
Hei TPU, cum e apa marii azi, in constanta as vrea sa stiu, dar primesc pareri si din alte statiuni.
Cabana la munte: vreau sa merg cateva zile lin concediu si caut cazare la o cabana chiar langa padure/munte...sa simt mirosul proaspat de munte si sa vad padurea dimineata... ceva idilic. Cine a fost intr-...? (mai mult)
A vizitat cineva Maramuresul? In toamna merg intr-o mica vacanta si as vrea sa aud parerile voastre cu cele mai frumoase orase din tara.
Hello TPU, in curand voi calatori cu avionul doar ca am o problema! Am doar bagaj de mana, si stiu ca am nevoie de o punga resigilabila pentru cosmetice, lichide...etc! Intrebarea mea e: acea punga ...? (mai mult)
Hey! Cine a fost in Bulgaria la hotel Aurora 4*? Vreau sa stiu cum e! :D Funda cele mai multe pareri! :D
A fost cineva recent la Lacul Sfanta Ana? Cum este apa si zona?
Câţi km ( kilometrii ) sunt de la Hunedoara la Mamaia? (staţiunea) Cam în câte ore ajungi dacă e drumul liber? Fundiţă.
Exisa in Romania centre unde inoti cu delfinii? daca da, unde si care sunt preturile?
Hey! Tocmai m- au sunat niste prieteni ca azi plecam la munte.:)))M- a surprins, dar am zis ok. Deci cum va fi vremea? Mergem undeva pe la Tarcau, in jud. Neamt.Mergem la cort.Ce sa- mi iau? Cine imi...? (mai mult)
Buna Unde mergeti in vacanta de iarna?
Ce parere aveti despre nudism. Pe unde faceti voi plaja nud?
Cam cat costa o cabana in Vatra Dornei, Suceava pentru 2 nopti? Eu caut ceva mai ieftin! Si va rog sa imi spuneti numele cabanei!
Cat dureaza un drum cu avionul America - Anglia?
De la ce varsta au voie copiii sa stea in dreapta soferului in UE(pe mine ma intereseaza Ungaria,Austria, Germania)? E URGENT! funda:*
Heii TPU :*! Stie cineva ceva de agentia de turism INTERTURISM? Vreau sa merg in Bulgaria la sfarsitul lunii august si am gasit o oferta foarte buna! Totusi nu am prea auzit de agentia respectiva( INTERTURISM)...? (mai mult)
Hey :x in ce tari as putea sa merg iarna la sky? Anul trecut am fost in Bulgaria la sky, si e asa tare :X Unde am mai putea merge iarna asta?
Ce faci daca te prinde ploaia cu tunete si fulgere pe varful unui munte si este si ceata?
camera cvadrupla inseamna camera de 4 persoane? adica 4 paturi separate sau 2 paturi de cate 2? PS:scuze de categorie
Cat costa sa iei un salvamont sau un ghid montan cu tine pana la varfu moldonenu spre exemplu?
Ati mai facut rezervari pe booking.com? Este un site de incredere? Multumesc!
Pentru cine a fost si stie: Unde este mai frumos? La Albena, Balcic, Sunny day, Sunny beach sau Nessebar? Daca stiti mai multe informatii imi puteti spune.
Strand in Busteni sau in Sinaia? Salut in curand o sa plec in vacanta in Busteni si nu stiu daca voi gasi acolo si un strand/piscina (excluzandu- le pe cele de la hoteluri) stiti daca voi gasti asa ceva...? (mai mult)
Imi spuneti va rog unde este situata pensiunea konfort din baile felix? am cautat si in google maps si nu am gasit-o! URGENT! FUNDA!:D
Hei Everybody. Spuneti-mi va rog o tara care v-a incantat si a-ti merge oricand.
As vrea sa stiu ce mare se afla in apropiere de Pissa (Italia).
peste cateva zile am sa plec cu parintii mei cu rulota in Delta si as vrea sa stiu ce poti sa faci in Delta si unde iti lasi rulota daca vrei sa pleci sa vizitezi ceva?
Unde ati fost in aceasta vara?
Buna :-*, o intrebare pentru persoanele din Iasi! Ce parere aveti despre Cabana Bucium Iasi, daca ati fost sau din uzitelea stiti ceva, ziceti-mi si mie daca este ceva de capul ei sau nu...
Cine imi poate spune si mie cum se distreaza tinerii din Belgia si unde? Orasele din Romania mi se par mult mai aglomerate decat aici. In Belgia strazile par pustii (exceptand strazile din centru)....? (mai mult)
Deci incep spunand ca voi pleca peste cateva zile la munte cu familia si am ales ca destinatie judetul Sibiu. Ceea ce dorim noi este un mic coltisor de natura departe de aglomeratie si stress. Va rog...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!