Cat costa un bilet de tren pentru ruta Galati-Piatra Neamt? Stiu ca trebuie schimbat trenul si as vrea sa-mi spuneti unde trebuie schimbat.VA ROG UN RASPUNS RAPID
A facut cineva vreun curs de calificare la Scoala Brasoveana de Turism Brasov? Cum vi s-a parut?
A facut cineva un curs de bucatar la Scoala brasoveana de Turism din Brasov? Cate ore de practica ati facut, unde si cate ore de instruire? De cate ori mergeati la pregatirea teoretica pe saptamana?
Daca ati avea ocazia sau ati fost care din aceste doua tari va plac mai mult Norvegia sau Suedia? si de ce?
Cum se ajunge la Sulina?
A fost cineva la hotel mamaia 5stele? cum e? e frumos?
Am o intrebare? Ce date ale destinatarului trebuiesc date cand trimiti bani prin MONEY GRAM? Numai numele complet? Orasul si tara in care trimiti banii? Altceva ce? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Hellllp! Dau funda! Unde sa ma cazez in Mamaia? Plec pe 15.08 si ma intorc pe 19.08. Ca pret sa fie maxim 170 lei. Sa nu fie foarte departe de satul de vacanta;;). Multumesc:*.
Hey, stie cineva cum ajungi de la hotel Corsa, Costinesti la Mega Discoteca Tineretului... ceva repere...
as vrea sa invat o limba din tarile nordice dar care e cea mai simpla si cea mai frumoasa?
Sun locuri de campat cu cortul la Saturn sau in statiunile din apropiere? Daca da, cat costa? Multumesc!
A fost cineva la costinesti? cum e? e frumos?
Cum pot ajunge la Calimanesti din Buzau? Multumesc anticipat!
Salut, stie careva ce firma de autobuze are ruta Carei - Iasi sau ruta Satu Mare - Iasi?
Am si eu o intrebare :-? pentru cei din Constanta :o3. Stiti cumva hotele de 2 stele care sa aiba maxim o camera libera pentru perioada 18 august-23 august? Si as dori sa stiu si pretul unei camere...
Tu care crezi ca este cel mai frumos oras din Romania?
Buna TPU:Ziceti-mi si mie un hotel sau o vila din statiunea neptun, dar as vrea sa fie acceptabil la pret... FUNDA!;)
Vreau sa plec in weekend cu prietenul meu la o pensiune in jurul Clujului si am nevoie de pareri pentru a gasi un loc frumos. Multumesc!
Este adevarat ca britanicii sunt cu nasul pe sus? Vreau sa ma stabilesc in Anglia si am auzit ca nu prea le intri usor in gratii(strain fiind). Este adevart?
Sambata plec la Mamaia la hotel Victoria. Ati mai fost? Cum e plaja? Sant valuri mari? Dau FUNDITA!
HelloTPU/cum este in codlea?
Ati fost anul asta la mare respectiv la Jupiter? Ati fost cazati la hotelul Meteor? Cum vi s-a parut? Pe plaja cum este? Sunt valuri mai maricele? :D Fundita!
Sambata ma duc in Mamaia la hotel Victoria. Ati mai fost? Cum este? Dau FUNDITA!
As vrea sa ma duc in vacanta in Grecia.Cine stie niste statiuni cu plaja dar sa nu fie prea scump.Dau funda multumesc anticipat
am 13 ani. Vreau ca la anul (cand voi avea 14 ani, fix de ziua mea, voi avea buletin ) sa plec in Italia impreuna cu o ruda ( peste 18 ani ). Ce acte imi trebuie pentru a iesi din tara? si cam...? (mai mult)
Cine imi poate recomanda niste trasee turistice in Maramures? Prima oprire o sa fie la Brasov, apoi vreau sa merg spre N- E si apoi tot mai in Nord. M- as bucura daca pe langa opinii si informatii...? (mai mult)
am o mare problema eu si familia mea cu inca cativa prieteni de familia mea mergem in excursie de 3 zile la ocna sugatag...dar problema e ca nu prea cunoastem drumul si sa fie cat mai scurt am...? (mai mult)
Care este cel mai lejer si cel mai frumos traseu montan prin care ajungi pe Varful Moldoveanu?
Heii TPU :*! Daca tot e vara m- am hotarat sa merg la mare impreuna cu familia. As vrea sa va cer si voua pareri; ; ). Unde as putea merge si este si cazare buna :d. Voi unde ati fost sau unde o sa mergeti?...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Ai voie sa iei ceaiuri in bagajul de mana?
URGENT! Voi pleca cu un tren inter regional in curand si as vrea sa stiu cum arata pe interior. Arata normal (cuseta/incapere cu scaune) sau este de tip autobuz (cu scaunele unele langa altele nedelimitate)?...? (mai mult)
Bună TPU! Cam cât ar costa o excursie la New York[o săptămână]..Sau o garsioneră de închiriat timp de 7 zile:-? Pot obţine viza uşor?
Sambata merg la Mamaia la hotel Victoria.Ati mai fost? Cum e.
Pot calatori in U.E. cu acordul parintilor si doar cu buletinul? Pasaportul mi-a expirat. Trebuie sa-mi fac altul? (am 16 ani)
Heii :d! Ce parere aveti de Air France? O sa merg in Franta, si nu stiu la ce sa ma astept din partea Air France :- ? ..Am auzit fel si fel de pareri pro si contra. 1. Pe o ruta de 2h30' t- i se serveste...? (mai mult)
Stie cineva cate ore se fac cu masina de la Bacau la Tulcea?
stiti cumva daca sunt camping-uri la turda la lacurile sarate?
Cum vi se pare plaja din Costinesti? Partea de plaja de langa Epava.
Heiii dragilor! Am o intrebare pentru amatorii de vacante in aer liber! La mare, mai exact. Vreau sa imi petrec vacanta la mare, cu cortul! As vrea sa stiu unde mergeti voi, cum e, cat costa... Cat...? (mai mult)
Exista piscine in Saliste, Sibiu?
As vrea si eu sa stiu daca in Ceahlau estevreo manastire sau biserica cu o icoana facatoare de minuni. Daca nu in Ceahlau atunci unde in tara exista? Multumesc! Dau funda :*
Spuneti-mi si mie pretul la telecabina din busteni-babele.
Peste cateva zile plec la Olanesti...A fost cineva? Ce e acolo? Sunt baruri-cluburi? Ziua ce pot face acolo?
Ce pensiuni stiti cu preturi bune nu foarte departe de Oradea?
Sunt din Oradea si caut o cabana / pensiune frumoasa. Preturile sa fie avantajoase, nu aproape dar nici foarte departe de Oradea. Multumesc anticipat :) pa!
As dori si eu niste recenzii, opinii in legatura cu plajele din diferite statiuni de la noi din tara, si despre statiune in general. As vrea sa merg la mare la noi (dupa vreo 6 ani de pauza) si...? (mai mult)
Este cineva din Toplita sau Borsec pentru a ma ajuta cu cateva informatii? Multumesc!
Cum vi se pare la figa?
Am nevoie sa merg pana la spitalul marie curie(budimex) si as vrea sa stiu cat costa taxiul din sector 2 in sector 4
Salutare TPU, anul acesta m- am decis sa merg cu sotia si cei 2 copii sa ne petrecem revelionul undeva la munte, ma gandeam pe la Sinaia sau Predeal, nu exclud nici alte locatii. Nu am fost niciodata...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!