As vrea si eu sa va intreb daca stiti vreun loc frumos in tara unde sa-mi petrec o saptamana din vacanta impreuna cu alte 2 persoane acum in august! Un loc unde ati fost voi si l-ati putea recomanda,...? (mai mult)
Heei TPU! Vreau sa va rog, sa-mi dati exemple de statiuni la munte, in Romania. Nu conteaza in ce parte a tarii. Dau funda, si multumesc anticipat!>:D< P.S.:Nu vreau raspunsuri gen:Cauta pe Google!>:D... P.S.:Nu>? (mai mult)
Care sunt cele mai tari lucruri pentru o tabara?
ziceti si mie un loc de cazare pe litoral sub 100 de ron, preferabil sa nu fie la bloc, si nu in statiunea Neptun. Fundita cea mai buna statiute daca aleg unda din cea data de voi! va rog ajutati-ma...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva cat dureaza un zbor cu avionul din Cluj la Dublin?:D
Buna TPU vreau sa merg in constanta si caut un loc de cazare facilitati cat mai bune dar la un pret redus pentru ca am inteles ca sunt case sau vine cu cazare pe zi de persoana la suma de 20 de lei dau...? (mai mult)
Vreau weekend-ul viitor sa plec pe la munte in zona Moldovei impreuna cu iubitul si cu inca 3 prieteni. Imi puteti recomanda si mie o cabanuta, ceva mai retrasa, intr-un cadru rustic, in mijlocul naturii...? (mai mult)
Cum se numeste orasul care e la granita dintre cehia-Germania? Multumesc!
Stie cineva hoteluri in Brazilia care accepta animale de companie? M-ar interesa in special in Campo Grande. Nu stiu daca e bine aleasa categoria... FUNDA :)
Cateva obiective turistice pe la munte, va rog ^^ In afara de Sfinx, castelul Peles si Bran. Multumesc.
Cine imi poate spune cum ajung de la Gara de Nord, Bucuresti, la Medicover Victoriei, situat pe str.Grigore Alexandrescu? Nu as dori sa iau metroul, ca mi-e frica ca o sa dureze pana il gasesc eu. Daca...? (mai mult)
Daca sunt la Colegiul Economic Dimitrie Cantemir la profi turism si alimentatie ce profesor este posibil sa-mi cada la matematica?
am mare nevoie de voi, cei care aveti o piesa cu numarul sase-BRASOV de la kaufland va rooog din inima sa mi-o dati daca nu va mai trebuie ...sunt dispusa sa va dau ce piese doriti dac le am ....va? (mai mult)
Stie cineva daca sunt camping-uri(casute) in zona Gura Humorului, Sucevita, Moldovita sau Putna? Dati'mi exemple va rog:) Funda
Vreau sa merg la munte. Ce destinatii imi recomandati? Stau in Bucuresti si nu as dori sa fie foarte departe si nici prea scump. Perioada e 31 iulie - 3 august. Multumesc :*
Vreau sa ma duc in vacanta la mamaia dar nu stiu la ce hotel suntem 4 persoane timp de o saptamana nu prea stam in camera mergem mereu la plaja la AquaMagic cehotel imi recomandati? unul ieftin ...? (mai mult)
Cam cate ore se face cu masina din Mamaia pana in Craiova?
Hello. Am tot incercat sa gasesc un transport in comun in Constanta care sa duca la Liceul Ovidius sau la Kaufland? Un autobuz/microbuz sau alte indicatii? ^^
Doar de curiozitate voi unde mergeti la mare in ce statiune si ce hotel? Eu la Mamaia hotel Flora.
In august voi petrece o tabara de 6 zile la pensiunea Casa Alba din Frasin-Vama in apropiere de Suceava.Ce parere aveti despre aceasta pensiune? Majoritatea pe care le-am vazut pe alte site-uri...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog niste pensiuni din predeal care au si apartamente cu 2 camere. Multumesc anticipat.
Sal TPU, am si eu o nelamurire. Daca iau o camera dubla la Costinesti putem sa stam 3 persoane? sau sa facem in asa fel incat sa nu isi dea seama ca suntem 3?
Stie cineva locuri unde se mananca ieftin si bine in Costinesti? Adica mancarea sa fie proaspata!
Salut, am o problema..imi este teama sa merg cu avionul, pana acum am fost numai cu masina iar acum voi face un zbor de vreo 4 ore, cum sa imi treaca teama asta?
Care este cel mai fain loc din Romania pe care l-ati vizitat si pe care ati vrea sa il vada si altii (eu) dar care chiar merita vazut?
Intrebarea este pentru cei care au fost la mare in eforie nord. Saptamana viitoare merg acolo si as vrea sa stiu cum este?
Deci, eu sunt in Italia si am bilet de avion ca sa ma intorc in tara. Eu am primit cadou un aparat foto in Romania si l-am adus in Italia. Cand am venit aici, am vezit cu masina asa ca nu m-a controlat. Daca...? (mai mult)
Dati-mi si mie cele mai frumoase destinatii la mare, in America, va rog!
Cat costa un bilet de tren (accelerat) Bucuresti-Mangalia dus-intors la clasa a 2 a avand in vedere faptul ca sunt eleva (clasa a 12 a). Se face vreo reducere?
Cica există o plajă roșie în China: http://prietenas.ro/stiai-ca/plaja-rosie-din-china/ Este adevarat? M-as duce in concediu acolo :D
Buna vreau cateva numere de telefon(cosmote)de la pensiuni din Romania. dar sa fie ceva mai ieftin. dau funda!
A calatorit cineva cu http://www.viaromania.eu/? Funda mareee Este de incredere?
Cine imi poate spune cea mai rapida ruta dintre Rm. Valcea si Euforie Nord si pretul daca se poate :D dau funda:p Multumesc anticipat
Va rog spuneti-mi si mie cum pot ajunge la slanic prahova...nu am masina... daca stiti cu ce pot ajunge spuneti-mi si mie va rog frumos :D
O intrebare pentru cei care stau in Bucuresti dar sunt nascuti in alt oras.Cum a fost primul an intr-un nou oras? V-ati acomodat greu, cum v-ati descurcat cu orientarea avand in vedere ca este un ors mare?...? (mai mult)
Ce locuri de vazut, frumoase sunt in Italia?
M-am gandit sa plec impreuna cu sora mea in varsta de 13 ani si inca doua prietene undeva in vacanta, pe litoral sau la munte. Imi puteti recomanda mai multe hoteluri cu piscina din...? (mai mult)
M-am gandit sa plec impreuna cu sora mea in varsta de 13 ani si inca doua prietene undeva in vacanta, pe litoral sau la munte. Imi puteti recomanda mai multe hoteluri cu piscina din zona...? (mai mult)
#Buna! Este aqua-park in Bacau, dar in Piatra Neamt? Unde mai exact?
Cine e din Filiasi jud Dolj? unde sunt tiganii aia de vin cu incaltaminte second-hand dau funda.la adresa,sau pe unde, pe langa cine.
Cati km sunt intre Toplita si Borsec. RASPUNS URGENT! funda :*
Cam cat costa un bilet dus, de autocar Pitesti-Brasov. FUNDA!
Cine stie daca mai este festivalul mangalia "Callatis" in 2012
E frumos in Mangalia?
Buna vreau sa plec in Italia la sora mea dar am 16 ani si imi trebuie procura, pasaport sau ce?
Caut cazare in mamaia aproape de plaja h2o de sambata pana duminica. Sunt doar eu si caut cazare ieftina. Btw unde e plaja h2o? Funda..ca vreau raspunsuri :))
As putea sa ajung cu trenu Sibiu.- Alexandria, la ce ore am? ce trenuri schimb?
Peste cateva zile vreau sa merg la munte cu familia dar nu mai am idee de puncte turistice sau ceva de vizitat o excursie frumoasa:) Unde imi recomandati sa ma duc la munte?
Locuiesc in orasul Oradea jud Bihor si as vrea sa merg cu gasca undeva la o cabana unde sa fim doar noi si sa dam muzica tare, sa facem ce vrem, dar as vrea undeva in apropiere.Bratca, Valea Draganului,...? (mai mult)
Vreau sa merg in vacanta in Grecia, dar am vazut poze de la prieteni si nu pare foarte spectaculos pe unde au fost ei. Eu vreau multe case albe si apa albastra...ce imi recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?