De ce unele plaje din Insula Canare au nisip negru? Raspuns rapid.
A fost cineva anul acesta pe plaja Mangalia la casa Sandu.Daca da cat costa de persoana. Fundita
In weekend-ul acesta se va intampla ceva evenimente pe trasfagarasan? Ok plec cu familia in vacanta si nu vrem sa intampinam ceva probleme pe drum... de ex: drum inchis din cauza unui eveniment
As dori sa pun o intrebare si as dori raspunsuri cat mai rapid. Eu am 14 ani si as dori sa plec in Austria la Viena si as dori sa stiu daca plec am nevoie de ceva hartie de la tatal meu care...? (mai mult)
Stie cineva un site cu oferte last minute Bulgaria? in afara de fundeal
Buna, caut si eu un hotel la mare, in Venus, dar nu gasesc, toate sunt de la 300 si de lei pe noapte, daca gasit 200 si ceva de lei pe noapte, fara mic dejun, dar as vrea la 3-4 stele, ca nu stiu...? (mai mult)
As vrea si eu sa aud niste recomandari de cazare in maramures, orice, dau funda.
Anul acesta, alaturi de familia mea vrem sa mergem in delta Dunarii in vacanta.Imi puteti recomanda un hotel de pe acolo? Multumesc anticipat :*
Stie cineva pensiuni in Eforie nord care sa fie pana in 100 lei? pentru 2 persoane! in timpul saptamanii ma refer! multumesc
Stie cineva daca din Bucuresti exista autocar spre Eforie NORD? daca da as dori mai multe detalii sau autogara de unde se ia autocarul etc,e urgent, astept raspuns.multumesc
Peste 2 saptamani plec in tabara la maramures puteti sa-mi spuneti si mie cat fac de la Bucuresti pana la maramures cu trenu?
Salutare TPU, in curand as vrea sa vizitez India, pentru viza la ambasada imi cer voucher cazare, eu in india voi locui la niste prieteni, de unde sa scot eu acum voucher cazare.Dau funda la cei care imi...? (mai mult)
Stie cineva daca din Mangalia poti lua o masina care sa te duca la Balcic-Bulgaria? :)
Buna, TPU!:) Prima mea calatorie cu avionul va avea loc sambata...Voi calatori cu Alitalia.Care e treaba cu check-in-ul online sau la aeroport? Va multumesc anticipat pentru orice raspuns! P.S. : nu mi-ar? (mai mult)
Care sunt cele mai putin cunoscute obiective turistice din orasul Sibiu?
in perioada 5 august-10 august stiti cumva daca e vreun concert pe litoralul din Romania daca da imi ziceti va rog frumos cine canta si daca e gratuit, dau funda, in perioada acea ma duc la mare...? (mai mult)
Mamaia sau Eforie Nord? De ce? Argumentati!
Daca ai o pensiune de 3 stele mai poti locui in ea?
Ma mut definitiv in Canada. Este necesar sa am buletin la plecare? Pot parasi tara numai cu pasaportul? Intreb deoarece mi-am pierdut buletinul si nu mai am timp sa-l fac.
Merg pentru prima oara cu avionul si as dori sa stiu daca pe langa bagajul de mana pot avea si o poseta pentru portofel, telefon, etc. Merg cu BlueAir. Multumesc anticipat.
stie cineva unde am gasi un hotel/pensiune/motel/cazare pentru 4-5 zile in Baile felix/1 mai /oradea? sa fie un pret acceptabil. as vrea un numar de telefon sau un site unde pot vedea detalii...? (mai mult)
Buna TPU Cat timp faci cu masina din Brasov pana in Sf Gheorghe? Dar pe jos? Multumesc anticipat!
Buna la toti! Cunoaste cineva cum este centrul de agrement "NEW PARADISE" din Eforie Sud? Este cineva inscris in tabara din 27 iulie? Va multumesc!
Ma scuzati cat costa un bilet de TREN Bucuresti Nord - Tecuci plz dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Buna TPU. stie cineva cat costa transportul din Romania dus-intors pana in egipt pentru 14 zile? nu chiar cea mai skumpa oferta, ceva cu pret mai mik
Vreau sa merg in Romania in vacanta de pe 1 septembrie pana pe 15 septembrie. E mai rau decat daca as fi mers in iulie sau august?
Este cineva pe aici care a fost in tabara la Caciulata? Daca da, unde ati stat? In tabara sau la vreo pensiune? Si ce pareri v-a lasat locul?
BUNA! Am o intrebare. Cum se numeste trupa de fete( 5 fete) care va canta la inchiderea jocurilor olimpice de vara de la Londra? plzz. Dau FUNDA
Cine stie cursuri de limba araba in (Moldova) or.Chisinau? Scrieti-mi va rog si adresa strazii fundita, cine o vrea?
A luat cineva oferte pentru mare de pe internet, de pe site-uri?
La ce distanta de plaja sunt apartamentele in mamaia? As vrea niste oferte de cazare ceva? Cei care ati fost imi puteti da niste informatii?
Stiti cumva cum este Hotel Majestic din Olimp daca ati fost careva pe acolo?:)
Cine stie sa imi zica cum se numeste acum hotelul zenit din mangalia, ca stiu ca i s-a schimbat numele.
Cine imi poate zice si mie daca exista cale ferata(si sa circule trenul) de la Neptun, Jupiter, Venus(zona aia) pana la Mamaia si cam cat ma costa un bilet. Daca nu se poate cu trenul cu autobuzul...? (mai mult)
Ma scuzati cat costa un bilet Bucuresti Nord - Tecuci plz dau funda pentru cel mai bun raspuns!
pe 1 as vrea sa plec la mare cu niste prieteni, ati putea sa imi dati niste numere de tel, daca ati stat la gazda si ati fost multumiti? Suntem 4, vrem sa stam toti, nu conteaza daca e camera...? (mai mult)
Cum ajung din Iasi la Cheile Bicazului?!?! Stiti ceva, exista maxi-taxi/autocar?!
Cine a fost pe Transfagarasan si pe transalpina eu am fost pe Transfagarasan Dar vreau si pe Transalpina. E mai frumos? Funda!
A fost cineva vreodata in tabara de engleza de la Valea Budului? Sau macar intr-o tabara de engleza? Spuneti-mi si mie impresii va rog. Astept cat mai multe pareri(detalii despre activitati, etc)....? (mai mult)
In august voi merge intr-o tabara in Maramures.Am auzit ca acolo vremea este urata, ca ploua, ca sunt inundatii si chestii in genul acestora.Este adevarat? Eu sper sa fie vremea buna:).Voi ce credeti?...? (mai mult)
Cum este prima data cu avionul?
La sfarsitul lunii ma duc in Italia cu parintii si mergem cu avionul. Care dintre voi a mai fost cu avionul astept pareri, impresii.Eu nu am mai fost niciodata cu avionul doar tata si mi-a spus...? (mai mult)
Hei dati-mi va rog un site unde scrie pretul biletului intrarii la ocna.
Cine a fost anul acesta in Saturn, sa-mi spuna si mie cum mai e pe acolo :). Starea plajei, daca s-a mai modernizat ceva, daca a fost frumos si chestii de genul asta. Vreau sa ma duc anul aceasta acolo...? (mai mult)
Care pleaca in weekend prin bucegi? ce traseu aveti in gand sa alegeti?
Heii :) Vreun mall in Slobozia? Plec in tabara peste o saptamana la Amara, si ma gandesc ca nu strica o plimbare la mall + sport(7 km pana in slobozia) :))
In ce tara din Europa a-ti dori sa emigrati daca a-ti avea posibilitate
vreau sa plec din tara si am gasit un bilet de avion pentru data de 27 luna aceasta si as vrea sa il cumpar, problema este urmatoarea, eu imi scot buletinul abia pe 25 si nu o sa mai gasesc...? (mai mult)
De ce in marea neagra exista o groapa chiar pe plaja modern?
Vă place orașul Ruse? Am auzit că unii români, în special sudiștii, se duc des la Ruse pentru cumpărături sau doar ca să ia masa. Și nu înțeleg de ce. Sunt unii țărani care au impresia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!