Buna ziua! Știe cineva programul de la microbus/maxi-taxi I.C. Brătianu (Tulcea) către orașul Tulcea și cât costă de persoană? Mulțumesc și Crăciun fericit!
Crăciun fericit! Am văzut un video unde arăta că în România ar fi o mașină de eliberat tichete, dar călătorii să facă anumite exerciții fizice pentru a primi tichete gratis. Cunoaște...? (mai mult)
Salut TPU! Pe 11 decembrie am mers de la Slobozia pana la Bucuresti sa vizitez muzeul militar, dar curtea interioara era inchisa, îmi poate spune cineva cand se va deschide?
Salut, am venit in Anglia in septembrie 2022 si am aplicat pentru rezidență, am inceput sa lucrez cam la o luna de cand am venit, prin noiembrie mi- a venit raspunsul in care scria ca am fost refuzat,...? (mai mult)
Buna! Cand am cumparat un bilet de avion, am uitat sa cumpar bagaj de cala, zicand ca voi lua direct din aeroport. Intre timp am facut check- in- ul online, pot incontinuare sa platesc pentru bagajul...? (mai mult)
Salut! Stie cineva niste trasee din Suceava/Neamt pe care poti merge cu masina? Vreau sa ajung cat mai sus posibil, dar sa nu- mi distrug masina (nu- i de teren). Pe Rarau am fost. Multumesc anticipat,...? (mai mult)
Daca sunteti din Bucuresti si ati mers cu tramvaiul 41, nu vi se par o risipa de bani tramvaiele alea noi? Adica au cumparat cateva bucati cu zeci de milioane de euro, au mai dat o caruta de bani sa...? (mai mult)
Salut TPU. La vara(in vacanța) intenționez sa plec prin câteva tari din Europa cu prietena mea (Franța, Spania, Anglia…in jur de 10). Cât m- ar costa sa dorm câte 2 zile in fiecare țara și...? (mai mult)
Stie cineva tarifele pentru skipass Straja? Dau fundita, coronita, ce va vrea fleasca aia.
Ce părere aveți de wizz air? Credeti ca este sigur?
Hei! Este prima dată când merg cu avionul și am o mare nelămurire în legătură cu bijuteriile. Ar trebui să le scot și să le pun în bagajul de mână pentru nu a avea probleme la detectorul de...? (mai mult)
Ati întâlni vreodată tepari care ziceau ca sunt din Ucraina? Care au fost metodele lor sa va minta și cum v-ați dat seama ca sunt tepari?
Cei care ați călătorit/muncit/locuit în Regatul Unit, cum e acolo? Cum sunt oamenii, alimentele, prețurile, salariile?
Aveam o rezervare pe Booking, am platit deja. Nu mai pot ajunge la data aceea.Cum se putea inca anula gratis, am anulat si Booking imi va returna banii. Intrebarea e daca cumva banii intarzie si ajung...? (mai mult)
Bună seara, am cumpărat un bilet de avion și îmi scrie doar Stefan Gheorghe, e o problema dacă nu scrie tot numele? Pe mine ma cheamă Chis Stefan Gheorghe și pe bilet îmi apare doar Stefan...? (mai mult)
Salut, planuiesc sa merg in Bulgaria peste cateva zile si la momentul actual nu sunt acasa si nu am buletinul la mine, ca sa pot trece vama, trebuie sa am buletinul la mine in format fizic sau pot arata...? (mai mult)
Bună,am o întrebare...cum le pot spune părinților ca îs în depresie din cauza lor. Se comporta cu mine ca și cum nu as fi fata lor. Ce să fac? Am luat supradoza de paracetamol dar nu merge
Bună seara, este voie sa duci carne congelata pe avion?
Buna ziua, am și eu o întrebare. Călătoresc în România din Franta cu avionul (ryanair) trebuie sa fac check- in și am doar 2 opțiuni "eea național id card și passport " precizez ca eu am buletin....? (mai mult)
Salutare aș vrea un răspuns concret bazat pe documentație: - Mai poți merge în Marea Britanie să lucrezi legal dacă nu ai mai fost niciodată dar ai frați sau surori acolo care au acte și rezidență...? (mai mult)
A fost cineva de curand in Roma? Daca da cam care au fost costurile pe zi? Plec in ianuarie si as vrea sa imi fac o idee daca 600 e pentru 6 zile ar fi suficienti Ps daca ati fost si mai aveti sfaturi...? (mai mult)
Buna dimineata. Si voua va apar preturile in lire sterline pe Booking sau mi-a umblat mie cineva in setari? Azi dimineata am vazut asta. Acum doua zile erau in euro. Daca da, de ce in GBP? Merci.
Cât durează zborul din București Romania până în Beijing China?
Buna dimineata, de luni! Pivnitele de pe Valea Ierii sunt de fapt in Săcuieni (Bihor). Corect? Dar unde mai exact in Sacuieni? Ca am intors harta pe toate partile si nu le- am gasit. Daca nu sunt ...? (mai mult)
Hello! Niște idei pentru revelion? Voi unde petreceți revelionul?
Ce părere aveți despre țara Azerbaijan?
Pentru cei care ați călătorit în Turcia, exemplu Antalya, orașul Alanya, cu agenție de turism sau pe cont propriu. În momentul cand ați vrut sa luați un autobuz, să mergeți intr- o anumită...? (mai mult)
Buna, am o prietena are 16 ani și un bebe de 6 luni, ea vrea sa plece din tara, ii trebuie procura și pentru bebe? Nu este recunoscut de tata, este fără tata in certificat!
Salut. Merg in Italia si as dori sa inchiriez o masina direct de la aeroport. Poate sa-mi spuna cineva la ce sa am grija? Daca ati fost pe acolo imi puteti recomanda de unde sa inchiriez?
Salutare A trimis cineva colet din Italia în Anglia? Sunt courieri ce lucrează home to home? Sau cel mai ok e cu Tarsin?
Salut! As vrea sa petrec o vacanta in Grecia sau Turcia, dar nu am idei unde, daca stiti unde este o plaja superba, cu hoteluri pe plaja si cu allinclusive ar fi excelent, dar sa fie accesibil drumul...? (mai mult)
În 2 ani vreau să îmi găsesc de lucru în Anglia și să plec. Întrebarea mea este, cum se mai efectuează trecerea graniței? Cum este cu viza? Cum se poate face? Ce acte am nevoie?
Bună seara! Ce țări merită vizitate dintre China, Arabia Saudită, Dubai, Israel? China este țara comunistă?
Salut, ce magazine sunt in Viena cum e altexul la noi daca stiti? Multumesc
Salut lume. Am un prieten cetățean străin cu drept de ședere pe termen lung cu drept de munca(nefiind casatorit cu o romanca), daca intra in Romania in schengen, va putea circula fara viza in scop...? (mai mult)
Salut. Ati platit vignieta pe Ungaria si Romania prin aplicatia TPARK? E in regulă, nu ati avut probleme? Mersi
Salut. In ianuarie plec cu sotia si copilul de 2 ani in Republica Dominicana din Bucuresti cu escala de 7 ore jumatate in Paris! Ce imi recomandati sa fac in timpul escalei avand in vedere ca cel mic are...? (mai mult)
Salutare TPU! La anul as vrea sa plec in a 2 a parte a lunii Ianuarie intr- o expeditie Zagreb- Viena- Bratislava- Budapesta...cu cazarile si transportul am rezolvat dar nu stiu ce cheltuieli as avea ...? (mai mult)
Bună seara! Ce obiective turistice sunt la Chilia Veche? Pot să vizitez și pe timp de război?
Atunci cand patrunzi intr- un aeroport (in ziua plecarii cu avionul), avand la tine documentul printat cu achitarea biletului, la ce ghiseuri sau birouri trebuie sa te prezinti cu bagajele si respectivul...? (mai mult)
Bună seara, Pe aplicația Bolt pot sa comand aceeași cursa dar pentru 2 persoane?
Salut TPU. Vreau sa merg sambata la munte și nu știu unde sa merg, vreau sa fie aproape de Bucuresti 200km. Și sa am o priveliște foarte frumoasa. Aveti vreo idee?
Buna ziua, aveti idee daca mai e deschisa Transalpina? Transfagarasan am inteles ca e deschis inca dar am fost acum un an, as vrea sa plec in weekendul asta.
Salut.Ce este sau ce a fost Persia?
Salut.Stie cineva cand se inchide transalpina?
Bună, știe cineva călătorii cu autocarul București- Norvegia care primesc și animale? Ce agenție primeste animale?
Peste 2 saptamani voi merge la Iasi, puteti va rog sa- mi recomandati cateva activitati in afara de vizitat? Ma refer la activitati de divertisment cum e la cinema sau biliard, bowling, internet caffee....? (mai mult)
Salut TPU! De ceva timp, am inceput sa vizitez diferite locuri prin Romania in scop turistic... stiti cum e? Sunt elev si am gratuitate pe tren. Acum, am o mica dilema. Pe harta, mi- a mai ramas orasul...? (mai mult)
Bunaaa! Știe cineva cât ar costa sa iau un tren din gară la Brașov până la gara din Iași, va rogggg dau funda
Salut! Are cineva idee cum poti ajunge din Craiova la Ranca (jud. Gorj) cu un microbuz sau tren? Si daca da, ce rute sunt si daca puteti sa imi dati niste link-uri. MULTUMESC ANTICIPAT!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!