La Mozilla mea [14.01] imi arata acum cand dau pe youtube ca un script nu funtioneaza...cum fac sa scap de avertizarea asta? Ca ma enerveaza.
România sau Bulgaria? Știu că suntem supuși manipulării și propagandei antiromânești.Ne-a fost indusă ideea că în Bulgaria e mai bine și mai frumos.Ei bine, s-ar putea să vă șocheze, dar...? (mai mult)
Unde sa plec cu tovarasi la munte : Sinaia sau Poiana Brasov?
Hey dupa parerea voastra ce e mai bine : la mare vara sau la munte iarna? da, stiu ca ambele e cel mai bine :D
In vara asta la inceput de August vreau sa ma duc la mare, si cand revin [ mentionez ca stau in jud Salaj ] vreau sa vizitez Soseaua Transalpina. Ma poate informa si pe mine cineva din ce parte...? (mai mult)
As dori niste impresii de la cei care au fost la hotelul Caravelle 3* Lido di Jesolo.
Daca ma duc in grecia si am mai putin de 14 ani, am nevoie de pasaport?
Salut Tpu.Cine stie sa imi spuna si mie ce atractii turistice sunt in Timisoara si imprejurimi.Ma refer la obiective naturale,istorice, religioase sau culturale.
Transfagarasan sau transalpina?
Ce practica se face si unde la profilul turism si alimentatie? si unde
Cum vi se pare India? pentru cei care au vizitat-o! dau fundita pentru un raspuns detaliat!
Caut cazare pe litoral, dupa data de 5 august 2012. De preferat la casa sau pensiune (suntem 2 familii x2 copii).
Vreau sa plec intr-o excursie in Franta sau Italia si as vrea sa aleg cel mai ieftin mijloc de transport.Am inteles ca in Italia cu motocarul este in jur de 150 euro/pers.Dar, pe internet pe...? (mai mult)
Ma duc in excursie de 4 zile la Covasna! Ce trebuie sa imi iau la mine, chestii elementare?
Am nevoie de raspunsuri urgent. Sunt din Republica Moldova si imi trebuie sa stiu in ce gara din Bucuresti pot lua autobuzul pana la Chisinau si cit costa (in euro). Si la ce ora e ultimul autobuz,...? (mai mult)
Cine imi spune si mie cluburi,parcuri de distractii,magazine, etc. din Baile Felix...Ma duc saptamana asta si vroiam sa stiu si eu:D! Ms anticipat!
Se circula pe trasfagarasean? Vreau sa ajung la Sambata de Sus.
Duminica 22-07-2012 vreau sa fac un traseu cu plecare din busteni. poate sa-mi recomande cineva un traseu de aproximativ 5, 6 ore? ah si in cazul in care sunt doritori ar fi placut sa nu merg singur,...? (mai mult)
sunt din Targu Neamt, imi puteti recomanda o tabara? ce-i care au fost si stiu...
Buna la toti! eu locuiesc in Italia si as vrea ca mama sa vina la mine de craciun.As vrea sa ii fac rezervare la biletul de avion dar nu prea am incredere in site-urile de genul pentru ca sunt foarte multe....? (mai mult)
Puteti sa imi dati si mie niste meniuri de la restaurantele din Pitesti? Multumesc!
Cum sa emigrezi sau sa te stabilesti in Norvegia?
Cine a fost in Belgrad? Imi puteti lasa poze pe facebookul ``Andreea Georgiana Ilie ``
Ziceti-mi va rog o manastire serioasa din Harghita sau dimprejur. Multumesc!
Salut, vreau sa ma duc in august in vacanta la mare in jur de 1 saptamana. Am sa plec pe 29/5 august si vreau sa stiu un top al statiunilor, unde este cel mai frumos, unde e cel mai ieftin, in general...? (mai mult)
Salutare am si eu o intrebare pentru cei care au fost in America sau cel putin au prieteni care au fost si ati auzit daca te opreste politia pe strada are voie sa iti ceara Viza sa vada daca mai e valabila?...? (mai mult)
Cred ca sunt singurul pe care il bate viza, vreau sa imi spuneti tot ce stiti despre viza, daca joc la loteria vizelor si pierd pot sa ma duc sa-mi iau dupa aceea viza cu banii, am 18 ani nu am copii...? (mai mult)
Maine ma duc la Palas Iasi. Recomandati-mi si mie unde sa ma duc ce sa vad sa nu ma plictisesc. Ceva distractiv. Multumesc.
Cat costa un bilet de avion de la noi pana in New York?
Am si eu o intrebare..intre Budapesta si Viena unde v-ar place sa petreceti 3 zile? Vreau sa plec intr-o excursie si nu stiu care e mai atractiva din punct de vedere turistic.
Hei! Imi puteti da recomanda cateva pensiuni din Sibiu amplasate in apropriere de centru?:D
Am rugamintea sa-mi recomande cineva un traseu montan cu plecare din Busteni si daca e cineva dispus ca duminica viitoare sa faca o drumetie atunci e bine venit.
Heey TPU! anul acesta ma duc in Grecia si am tot auzit plangeri cum ca sunt multe pisici de mare in apa...stiti daca este adevarat? FUNDA! va roog raspundeti daca stiti!
ZIceti-mi niste locuri unde sa imi petrec weekendu pe lanag Bacau sau mai departe, unde sa pot si inota, FUNDA
Ce parere aveti de regiunea Guwahati/Assaam/India?
BUNA, am un prieten in Germania si el mi-a cumparat 5 calculatoare pentru o sala de internet & caffe, aveti idee cu ce sa le trimita? Dau funda :*
Voi merge la sfarsitul luni in tabara in Padis, Jud, Bihor munti Apuseni. Intrebarea este daca sunt locuri interesante de vizitat in aceasta zona. Multumesc anticipat.
Am nevoie de cazare in Constanta, Tomis 3, pe langa Mega Image. Am cautat hotel dar nu am gasit destul de aproape. Help! Multumesc anticipat.
, peste o saptamana plec in vacanta in alta tara si voi sta cam o luna la unchiul meu si nu stiu ce sa fac ca sa nu ma plictisesc...cine imi da si mie niste idei? fundita;? (mai mult)
Ce obiective turistice imi recomandati in Genova?
Care este cel mai apropiat hotel de clubul tribute summer residence de langa plaja Kudos din Mamaia? Am incercat sa-l caut pe google maps dar nu apar cluburile pe harta. Si de aceea va intreb care este...? (mai mult)
Ce parere aveti de statul Kentucky din SUA?
Luni plec in SUA in statul Texas in orasul Austin.Ce parere aveti despre acest stat? Pentru cei care ati fost in Texas e periculos? frumos? cald?
maine plec in Mexic dar nu stiu ce sa zic ca am auzit ca e tara cam periculoasa voi ce spuneti?
Cine poate sa imi zica niste atractii turistice din zona Mangalia?
Am o mare nedumerire : Ce inseamna student cu legitimatie si student cu cupoane(la tren)? Am vazut ca e diferenta de pret intre cele doua?
imi poate spune si mie cineva va rog, care este tariful pentru hidrobicicletele din lacul Poiana Brasov?:o3
A fost cineva in statiunea/orasul Naxos (Grecia)? pareri va rog, din cate am inteles nu e asa cunoscuta si de-aia as vrea cateva sfaturi si pareri. Merci!
Luna asta ma duc cu parintii la mare in Constanta cu trenul.Stau in Pitesti si pana in Constanta fac cam 4 -5 ore. Ceva idei ce pot face in tren sa treaca timpul mai repede? De fiecare data ma...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog tarifele de la hotelul Trump din Las Vegas?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!