Franta sau Belgia??
Unde sa plec vara asta?
In ce judet este localitatea Arieseni?
A fost cineva in Polis, Cipru, la Hotelelul Annasa de 5*? Impresii?
Une este situat mai exact Aqua Park/Aqua Magic din Ungaria? In ce oras? Funda.:)
Buna TPU. Imi poate spue si mie cineva unde este Satul de vacanta din Mamaia? Cel mai explicit raspuns primeste fundita. Multumesc.
Cine vine intre 19-26 iulie in tabara sangeorz bai?
Heey TPU:).Ce ziceti:Costinesti sau Mamaia( de ce?)
A fost cineva la Darste Brasov in camping? Spuneti-mi si mie ce conditii sunt si daca merita banii.Multumesc!
Cine a fost la IC Green Palace din Antalya, Turcia? Ma duc in 02.August si vreau sa stiu mai multe detalii... ( privind mancarea, plaja, camerele etc.). FUNDA! 1
Langa ce hotel din Mamaia se gaseste plaja Kudos? Si cat de departe este de hotel Majestic?
Buna Cum s-a impartit plaja Mamaia? De ex:plaja Algida. As vrea sa stiu numele plajelor de la Algida spre hotelul Malibu. Mersi.
Pe 19 Iulie trebuie sa ajung in Cluj-Napoca (sunt din Craiova).Ce mijloc de transport as putea alege avand in vedere ca vreau sa ajung dupa-amiaza (in jur de ora 17) si trebuie sa plec in aceeasi...? (mai mult)
Stiti cumva cat costa un bilet la Disneyland Paris?
spuneti-mi si mie cum e pe plaja la mamaia?
Vreau sa plec intr-o calatorie! Momentan nu am bani de bilet! Imi poate cumpara cel de acolo biletul pentru. autobuz!? Se poate?
Imi dati linkul de la site-ul pensiunii "Rontau" din Bihor.
Cat costa un bilet de tren din orasul Tg Jiu pana in Constanta? ....Cu cat timp trebuie rezervat ca sa nu ramai fara? FUNDA
Hello! Unde sunt cele mai frumoase cascade in tara noastra?
Pute-ti sa-mi spune-ti in Viena "Maria-Theresien-Platz" pe ce starda se afla? Adica cand caut cu GPS ce strada trebuie sa scriu?
Vreau sa stau la o pensiune in Poiana Brasov, dar nu stiu care ar fi mai buna. Daca ati stat la o pensiune in aceasta zona imi puteti spune numele ei si date despre pret?
Care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat in Sibiu si in imprejurimi!?:)
Heii TPU! M-ar interesa câteva zone din România pe care sa le vizitez în august.Dau şi fundiţă celui care îmi dă cât mai multe :**!
Am niste rude care vin din Italia in Romania. As vrea sa stiu cam in cat timp ar putea ajunge(vin cu autobuzul dintr-un oras din sud). Au sanse sa ajunga pana poimaine?...? (mai mult)
Bunaaa! As vrea sa stiu ce parere aveti de hotelul Mimoza, de la Nisipurile de Aur, Bulgaria. (Funda)
Spune-ti-mi si mie ce hoteluri de 4 stele sau vile pot gasi la Mamaia sau Eforie N. in perioada 9-14 august cu un pret bun? Multumesc anticipat:*
Am cateva intrebari..Este mult de mers pe jos din centrul statiunii Olimp pana in centrul statiunii Neptun? Cam cat faci, mers normal? Am auzit ca Olimp este o statiune linistita, dar se gasesc...? (mai mult)
Hei, TPU! Am si eu o intrebare: Parintii mei mi-au promis ca ma duc oriunde in lume daca fac mancare si toate treburile casei timp de o saptamana.Eu inca nu m-am decis unde vreau sa ma duc, dar am niste...? (mai mult)
Ce parere aveti de Mamaia de Nord?
Heii TPU...Ma puteti ajuta si pe mine? Parintii mei vor sa mergem in vacanta intai pe Transalpina, apoi prin Moldova pe la manastiri.Eu vreau sa mergem si la mare si le-am propus sa mergem dupa si cateva? (mai mult)
Din motive de alta natura, voi pleca pentru cateva zile pe Vidraru la cabana Cumpana. Bineinteles ca voi pescui dar... Vreau sa dau la fel ca pe balta adica, motura cu momitor si sa stau sa astept. Nu? (mai mult)
Care sunt procedurile intr-un aeroport? si inca o intrebare. am nevoie de pasaport daca vreau sa zbor in Italia? sau. ce fel de alte acte mai am nevoie, in afara de buletin? multumesc :)
TPU! Stiti cumva daca in Muntii Apuseni se poate face ski vara, la inceputul lunii august?
Am o intrebare foarte importamta! Plec, impreuna cu parintii, la mare peste doua saptamani.Avem rezervare la HOTELUL FLORIDA. Daca ati fost acolo as dori sa imi scrieti niste impresii, preturi,...? (mai mult)
Daca plecam la mare cu trenul 5 tineri, avem carnetele vizate si ne face reducere 50%...si suntem si grup de 5 persoane, ne mai face si reducere de 25% pentru grup? Adica se cumuleaza reducerile?
Ca sa plec in Germania imi trebuie neaparat pasaport sau pot si cu buletinul, avand 18 ani.
Cati km sunt de la Constanta pana la Saturn?
Am o intrebare pentru cei care au fost la Baile Felix. Vreau sa imi spune-ti un hotel la care ati fost voi si care este aproape de Baile Felix.Pentru ca nu vrem sa mergem nu stiu cati km..Pe langa...? (mai mult)
Acum as vrea sa știu care este orașul vostru preferat?
Care este tara care v-a fascinat cu adevarat si in care v-ar plăcea sa traiti? de ce? Dau Funda pentru răspunsuri sincere.
A fost cineva la hotel IMPACT G Costinesti? Vreau sa stiu daca ne lasa sa stam 4 oameni intr-o camera de 2 persoane platind un sejur doar pentru 2 persoane.
Voi ce credeti unde ar fi mai bine sa merg in vara asta.La Baile Herculane sau la Ocna Sibiului? Funda; x
Care dintre voi a fost la Ocna Sibiului? Puteti sa imi spuneti si mie cum e acolo? Funda pentru. detalii.
Vreau sa plec intr-o calatorie! Nu am momentan bani pentru bilet, familia la care ma duc imi cumpara biletul! Mi-l poate trimite prin e-mail si eu sa-l imprim! Sau cum?
tocmai am primit o vacanta in India din partea parintilor pentru rezultatele foarte bune de la bac, imi puteti da cateva informatii despre oameni, locuri etc ca sa stiu la ce sa ma astept.Pentru...? (mai mult)
Buna TPU. Vara asta, eu si cu parintii mei ne-am gandit sa mergem la Viena. Cei care l-ati vizitat mi-ati putea spune cum vi s-a parut acest oras? Multumesc anticipat!
Ce destinaţie alegi vara asta?
Unde ar fi mai bine sa ma duc cu familia mea sa stam 1 saptamna la mare(Constanta),la Ocna Sibiului, Tg. Mures,?
A mai luat cineva teapa cu agentia bliss?
Salut sunt si eu pagubit de bliss travel vreau sa incepem demersurile legale pentru a ne recupera banii pentru contact 0721282108 nastase
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.