Cum ajung din Bucuresti in Turnu Magurele cu microbuzul? De la ce autogara si unde se afla acea autogara? Multumesc anticipat!
Carui fapt se datoreaza culoarea roz a lacului Lac Rose zis Lake Retba?
TPU! In luna august am sa particip impreuna cu ansamblul meu de dansuri din Timisoara la un festival international din Tulcea si as vrea sa va intreb daca exista piscine sau stranduri pentru...? (mai mult)
Hey...vreau si eu niste impresii a persoanelor ce au fost aici: Hotel Marabou in Pefkohori, Halkidiki, Grecia!
Hey, Am cumparat un sejur in Grecia de 7 nopti iar la hotel acolo pe site ziceau ca au Internet (la receptie)...as dori sa imi iau Ipad-ul cu mine si as vrea sa stiu daca (la receptie) inseamna ca? (mai mult)
Buna,cat este distanta de la hotelul Ovidiu pana la Aurora in Mamaia?
A mai fost cineva in Zakynthos la Plaza Palace Hotel? Daca nu, spuneti-mi cum e in Zakynthos si ce ati facut in acea statiune.
Ce imi recomandati sa vizitez cel mai mult in Roma (sau, poftim, in alte orase din Italia mai cunoscute, precum Milano sau Florenta? Multumesc frumos! PS: Aveti sfaturi sau atentionari in legatura...? (mai mult)
Vreau sa plec in Sibiu si nu stiu unde sa ma cazez. Puteti sa-mi dati niste idei de hoteluri sau pensiuni de 3-4 stele?
Buna, daca a calatorit cineva cu wizz, imi poate da cateva detalii despre bagaje, fiindca atunci cand mi-am rezervat biletul, am selectat fara bagaj doar un bagaj de mana cu dim 55x40x20 si cu greutatea...? (mai mult)
Dati-mi si mie va rog un site de unde pot cumpara un cort pentru camping.Sa coste maxim 500 lei.Pentru 4-5 persoane. Dar va rog...Nu cautati pe google "corturi ieftine" si imi dati link-ul. Multumesc:)? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti si mie cate lucruri frumoase sunt in Spania.(nu km, populatie etc)
Vreau sa plec la mare in Turcia,si vreau si in excursie in Pamukkale, stie cineva cam care este pretul excursiei?
Cat e de departe Gura Portitei de Plaja H2O din Mamaia? In kilometri va rog. Dau funda :o3. :*
Am o intrebare...in scurt voi pleca in concediu as vrea sa stiu niste stranduri sau bai prin Transilvania
Stie cineva cum e drumul spre Padis (dinspre Huiedin, Cluj), cineva care a fost recent, in 2012? Specific ca vreau sa merg cu masina mica. Am mai fost in 2010 si drumul era distrus! se putea circula...? (mai mult)
Sall TPU, aveti o ideie cum as putea sa imi conving parintii sa mergem mai devreme la mare?
Mamaia de nord sau eforie de nord? ce parere aveti de fiecare?
Cati km sunt intre Botosani, Romania si Jerusalem Israel?
Buna, Imi puteti recomanda un hotel bun in Mamaia? Sa aiba apartamente si sa nu depaseasca 400 de lei pe noapte. Multumesc.
Unde vă place cel mai mult în România? a) la munte b) la mare c) în Deltă Care e stațiunea voastră preferată? Mie îmi place la munte fiindcă munții României sunt printre cei mai frumoși...? (mai mult)
As dori traseul Vaslui-Constanta ( cu tot cu sate ) si fara sa trecem cu bacul pe la Braila si Galati.
Daca ar fi sa mergeti intr-o vacanta la mare, ce ati alege : Turcia sau Grecia? Argumentati :)
Salut pot intra in Romania daca am 16 ani? fara parinti? Tinand cont ca ma duc cu altcineva care este din orasul meu, si nu as vrea ca la vama sa nu ma primeasca in Romania. am Pasaport buletin tot! astept...? (mai mult)
as vrea sa va intreb cat faceti din Marea Britanie pana in Irlanda? fundita
Cum pot sa aflu numarul de la receptia hotelului Meduza din Eforie Nord,, sau daca stie cineva care este! dau funda!
eu ar trebui sa merg in Italia.dar sunt preturi mari pentru inchiriat apartamente..cine imi pote spune niste orase mai apropiate de GErmania. sa fie la plaja..si apartamentele sa fie pana in 500 euro...? (mai mult)
Costinesti sau Vama, unde e mai frumos? De ce?
Care stie cat e intrarea la strand in Satu Mare?;;) SI sunt si ceva topogane?;;) FUNDA la cel mai bun :*
Heiiii TPU! Am gasit aceste site cu distante rutiere: http://www.distanta.com/. Daca l-a mai incercat cineva, stiti, daca estimarile sunt corecte? Multumesc anticipat:-*
HHHHEEEELLLPPPP! am nevoie de ajutor pe scurt plec in o tabara si trebuie sa imi fac rucsacul.si nu stiu cum (vom dormi in cort etc)rucsacul e de camping trebuie sa imi pun sac de dormit neopren etc nu...? (mai mult)
Care stie daca s-a deschis strandul din Satu Mare?;;) Si daca da, se merita sa mergi?:D Funda la cel mai bun;;)
Plec pentru cateva zile la Baile Olanesti si as vrea sa-mi spuneti unde pot avea acces la piscina contra cost. Nu am mai fost de ani buni acolo.Am vazut ca sunt cele doua bazine acoperite cu apa termala,...? (mai mult)
eu sunt din Cluj si maine la 10 PM voi lua trenul spre Mangalia. Merg cu niste cunostinte in total vom fi 3. Imi puteti da sfaturi ce sa fac pe tren.(si jocuri in trei)DAU FUNDA. Voi sta in tren? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine va rog? As vrea sa aflu cat e un bilet de autobuz de la Brasov-Piatra Neamt Va vor mult ( Dau fundita )
Prietenul meu a plecat aseara din Franta, se poate sa fi intrat pana acum in Romania, eu ma gandesc ca este imposibil, dar stiu ca el merge foarte repede si cand am incercat sa il sun pe cartela de Romania...? (mai mult)
Care este tara voasta preferata?
A fost cineva la Pensiunea La Mihai din Uzlina? M-ar interesa si pe mine pareri.
Buna ziua TPU. Maine merg la munte cu inca 4 persoane adulte si stam patru zile :). Avand in vedere ca sunt singurul copil, ce as putea face sa nu ma plictisesc chiar atat de tare? :))
Am tot auzit că motivul pentru care mulți țărani își fac vacanțele în Bulgaria ar fi serviciile.Sau prețurile mai mici. Ce înseamnă asta, mai exact? De exemplu, spunea cineva că Bulgaria e...? (mai mult)
Ati putea va rog frumos sa imi recomandati sau sa imi trimiteti niste link-uri cu hoteluri care au regim all inclusive si piscina exterioara si interioara in Bulgaria? Si, daca ati fost imi puteti...? (mai mult)
Ce zona este mai buna de mers la mare:Bulgaria Nisipurile de Aur sau Eforie Nord?
Ce parere aveti despre Statiunea Venus?
Salutare TPU, nu stiti cumva niste vile cu pret intre 50-70 ron la eforie nord? Dar sa fie aproape de mare si de centru
as vrea sa va intreb daca ati fi sa alegeti dintre Marea Britanie si Canada unde v-ati duce (exceptand canada doar pentru viza si sa pleci pe urma in USA), eu as vrea sa plec ca bucatar(asta...? (mai mult)
Hei....Luni voi pleca la mare in Grecia., Parintii au zis ca intr-una din zile va trebui sa aleg dintre WATERLAND si Plimbare cu vaporul pana la muntele Atos. Am mai fost si la Atos si la Waterland ce? (mai mult)
ma duc pentru prima oara in tabara si as vrea sa imi spuneti si mie ce trebuie sa imi iau la mine.multumesc anticipat:*:*:*
Cine stie ce microbuz pleaca din Bucuresti obor la Craiova si la ce ora?
As vrea sa ma ajutati cu ceva daca se poate, ce stiti despre firma Eurolife Consulting? e o firma de mediere care ofera locuri de munca in Grecia pe timp de vara ..sunt seriosi sau e doar o mare...? (mai mult)
Tu ce fel de turist eşti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.