A fost cineva de aici in Platamonas, in Grecia? Daca da, spuneti cum a fost! Funda
Ce merita sa vizitezi in Grecia?
Care este cel mai frumos loc de vizitat din Romania?( un loc linistit cu mult aer curat )
Oferte Bulgaria? Cine stie oferte bulgaria? Cateva linkuri cu oferte bulgaria?
Are cineva idee, de cazari ieftine in vama veche (60 ron maxim)in perioada 16-22 iulie sau 20-28 iulie? scuze de categorie dar este cea mai populata si am nevoie de raspunsuri cat mai urgent.DAU FUNDA!...? (mai mult)
Taxele de aeroport (95E in oferta agentiilor de turism) se percep si la plecare si la revenire? adica 190E?
Buna,TPU! Caut si eu vile, pensiuni, hoteluri din Mangalia cu vedere la mare si aproape de plaja:)...dau fundita la cel mai bun raspuns :X:X:
In cateva zile ar trebui sa plec in Ucraina si, din ce am putut vedea pe net, nu as putea pleca decat cu avionul. Eu locuiesc in Suceava si as vrea sa stiu daca nu exista si o alta modalitate, ...? (mai mult)
Asi dori sa imi raspunteri repede! In lacul Sf. Ana se poate face baie? Urgent va rog
Cat costa un bilet de tren Targoviste -Craiova?
Hello TPU! Ce mai faceti? Am o intrebare:cum este plaja in Saturn, dar in Venus sau Neptun? FUNDA:*
Care sunt cele mai tari stranduri din sectorul 3? FUNDAAAAAAAAAA
Care ati mers cu cortu la munte? as vrea sa ma duc undeva unde sa fim singuri sa nu prea fie lume Ce pericole se pot intampla si in ce zona e mai sigur?
Care sunt cele mai frumoase stranduri din sectorul 3? daca se poate sa imi spuneti si cat costa intrarea. dau FUNDA!
Sall. Imi puteti spune niste hotele, pensiuni, cabane, orice loc unde te poti caza la mare, la Mamaia? Unde ati fost sau unde v-ar placea sa mergeti, unde sa fie fun, sa aiba cat mai multe. FUNDA!
Pentru cine a fost cazat la hotel Magura, hotel Capitol sau hotel Crişana din eforie sud. Trebuie sa platesti separat taxa pentru televizor ca sa ai in camera sau este inclus si el in pretul camerei.multimesc...? (mai mult)
Ce obiective turistice sunt pe traseul Sebeş-Transalpinia-Novaci-Râmnicu Vâlcea-Piteşti-Eforie Nord? Mă refer la peşteri, mănăstiri.
Recomandati-mi o cazare buna in Busteni, aproape de gara, cu tarif mic si cu mancare ieftina si buna (vila, pensiune sau hotel) sa fie curata.
Buna TPU. nu stiu daca merge bine categoria da ma rog. Deci, imi ziceti si mie va rog niste locuri super prin New York. :o3. Cine zice cele care imi plac cel mai mult primeste funda. ^_^
cine a fost in Turcia(de exemplu in Antalya) cu escala la Istanbul si stie... daca am o escala de cateva ore bune intre un zbor si altul pot sa ies din aeroport sa vizitez? Multumesc :)
Pentru cei care ati fost la Zurich, stie cineva cum se numeste acea cladire de caramida alba cu acoperis rosu si probabil flori rosii pe la ferestre? Cred ca este o cafenea sau un restaurant, in poza...? (mai mult)
Am 12 ani si 1.60-1.65. m. La Aqua Magic, dupa inaltimea de 1.50 m esti considerat " adult". anul trecut avem 1.60 si am intrat cu pretul pentru copii. Anul acesta oare o sa mai am noroc? P.S : Sincer,...? (mai mult)
Se controleaza continului laptopului la iesirea in tara ( sau intrare in alta tara din UE)? In 2010 era un proiect de lege international in acest sens, insa nu stiu noutatile.
Am nevoie urgent de numarul pentru rezervari de la Hotelul Cleopatra din Saturn! Sa fie bun!
imi puteti da niste informatii despre Hotelul Delfinul din Eforie Nord?
A mai luat cineva teapa cu agentia de turism Bliss Travel? Ca eu tocmai am luat o teapa de la ei. Trebuia sa plec cu avionul in Creta si m-au anuntat in ultimul moment ca nu am bilete (platite deja cu 5...? (mai mult)
Cine a fost la Moeciu si a stat la pensiunea Cretu? Puteti sa imi descrieti putin?
Buna :) Eu si parintii vrem sa mergem vara asta intr-o tara straina fiindca eu nu am mai fost pana acum. Mama s-a gandit la Turcia in Antalia si tata s-a gandit sa mergem in Roma. Pana la urma ne-am razgandit...? (mai mult)
In ce tara ai merge sa muncesti daca ai fi tanar absolvent si nu ti-ai gasi de munca in Romania?
Buna ziua, cine ma poate ajuta cu o informatie :)? m-am uitat in statiunea Obzor din Bulgaria si am gasit un Aparthotel Casablanca ati auzit ceva despre el eu am 14 ani si doresc sa ma duc cu mama...? (mai mult)
Am o întrebare.Am fost de câteva ori în Bulgaria și de fiecare dată am cumpărat vignetă. Din câte am văzut, România e o țară mai frumoasă și nu merită să mă mai duc în Bulgaria.Dar am...? (mai mult)
Pentru cei care au colaborat cu firma American Experience din Cluj pentru un job in Grecia: este o firma serioasa, si- au respectat contractul? Au oferit firmele din Grecia cat au promis (450- 500...? (mai mult)
Daca vreau sa ajung la Manastirea Sambata de Sus, si plec cu trenul din Bucuresti, unde trebuie sa cobor pentru a fi mai aproape de manastire si cam cat timp se merge pe jos de la gara la manastire?
Vacanță în România sau în străinătate? Există o categorie de snobi și parveniți plini de ifose în România care își petrec vacanțele în străinătate. Chiar eu cunosc niște snobi cu bani,...? (mai mult)
Stiu ca la Bistrita este un parc acvatic. Unde mai exact este situat? Funda:D
TPU! In vara aceasta ma voi duce in tabara la Telciu, o localitate din Bistrita-Nasaud. Eu sunt din Ploiesti. Voi merge cu autocarul si sunt putin ingrijorata de faptul ca sunt multi dementi pe...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa va intreb daca nu stiti o tabara de vara oricare ar fi, cu pretul pana la 200/ron de persoana dau funda.
Pentru a ma duce in Italia imi trebuie pasaport? mentionez ca am 14 ani jumate si ma duce bunica mea, si nu stiu daca imi trebuie si pasaport sau pot trece granita cu buletinul.
Cum completez check in online?
Cum e Transalpina, se poate parcurge cu o maşină mică?
[FUNDA]Deci, o sa merg vara asta prin Barcelona si am auzit ca este un parc de distractii numit Port Aventura, exista cumva vreun horror house pe acolo? Sau prin barcelona sau pe aproape, nu stiu, dar...? (mai mult)
{funda+voturi} Unde este mai frumos Caracal sau Filias?
Ce parere aveti de hetel cometa din jupiter/
As dori sa va intreb daca se merita sa trec Transalpina? eu sunt din pitesti si as avea in plan sa merg prin august pe urmatorul traseu:pitesti-valcea-ranca-transalpina-sibiu-valcea -pitesti. Credeti...? (mai mult)
Intrebare: stiti cumva daca hotelul Apollo, Neptun are internet wireless :D? Fundita
Care imi puteti spune un hotel sau o pensiune de la Balaton unde ma accepta cu animal de companie :) Dau funda :x
Hei! Drumul TransAlpina e inchis?
Hei....tpu....unde sa ma duc la munte sau la mare?:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?