Unde sa ma duc in vacanta vara asta spuneti-mi si mie niste locuri faine plz funda
Eu consider că România e una din cele mai frumoase țări din Europa. Din păcate, e locuită. Acum e la modă să ne facem concediile în Bulgaria și Turcia, dar vreau să vă demonstrez că la fel...? (mai mult)
Cine merge deaica in Tabara la Albesti(pe langa targoviste) Tabara acea cu Zarnescu,Olaru, etc. :)
[FUNDA + VOTURI]. Urmeaza MAJORATUL MEU si as vrea sa merg cu trenu din Craiova. in alt oras? stiti cumva un oras care merita vizitat, vreau sa plec dimineata cu trenu si sa ma intorc seara? si cam cat...? (mai mult)
Daţi-mi voie să vă încânt privirile cu câteva minunăţii ale lumii. De unele poate aţi auzit, de altele nu, dar cu siguranţă merită văzute: "Castelul de bumbac", Turcia: http://www.dreamdestinations.ro/wp-content/uploads/2009/04/pamukkale.jpg http://www.a1.ro/usr/imagini/2010/07/15/79004-pam2
Ce e de vizitat in Buzau?
Neata', TPU! Sa-ncep cu inceputul... In doua zile plec la mare, in Jupiter - CapAurora. (adica duminica). Am bilete la hotel Delta. (din Jupiter). As vrea sa aflu parerile celor care au fost acolo.? (mai mult)
La Camping Zodiac din Neptun sunt si casute sau bungalow-uri?
Oferte Bulgaria TPU? Unde gasesc Oferte Bulgaria la preturi acceptabile cateva exemple va rog de Oferte Bulgaria ieftine si daca se poate numai oferte Bulgaria all inclusive
Buna seara TPU, a fost anul asta cineva in Eforie Nord? Imi poate spune cu aproximatie cineva cam cat cheltuia pe zi de persoana cu masa si cam cat costa pretul pe noapte in gazda? Va multumesc
BUna TPU.Duminica plec in tabara(cum v-am mai spus) si nu stiu ce sa pun in bagaj.Puteti sa enumerati hainele? Tabara e la bran(brasov). FUnda!(scuze categoria)
Care este orarul ștrandului din Gyula, Ungaria?
Unde pot gasi valize geamantane sau genti de voiaj? Se stie vreun magazin sau site? Dar caut ceva de calitate. Promit ca dau funda.
Cati km sunt de la focsani la slanic prahova?
Ma pregatesc pentru o vacanta in Polonia si am citit acest articol, despre un oras care se trasforma formidabil, dar nu e inca gata. ce credeti ca ar trebui sa mai vizitez http://www.greatnews.ro/index.php/international/minunea-poloneza-exemplul-lodz-cum-se-transforma-un-oras-cu-multa-vointa-si
Stiti niste tabere tari in Romania care sa dureze in jur de 7-15 zile (eu am 12 ani) vreau sa nu fie fooooarte scumpa dar nici ieftina as vrea una pana in 18 mil! va roooooooooooog
Am si eu nevoie de niste impresii.Vara aceasata merg cu parintii in Grecia. Vreau sa stiu ce statiune recomandati :Olympic beach sau Paralia Katerini. Sa imi dati va rogmotive :)). Multumesc anticipat....? (mai mult)
Hey ya! Cine a fost in Viena, Austria? Vreau sa imi spunati daca a meritat si ce ati vizitat. Apropo, pe acolo sunt locuri linistite unde poti face un picnic, citind o revista? (imi plac foarte mult...? (mai mult)
1.Care credeti ca este cea mai frumoasa tara din Europa?(in care v-ar placea sa locuiti) 2.Care este limba straina preferata? +argumente Funda!
Am observat ca la Wizz Air nu mai au curse catre Larnaca Cipru. Pe esky sau alte site-uri de genul un zbor low cost pana acolo pare a fi minim 1000 de lei. Eu am mai mers cu companii low cost si fie ca...? (mai mult)
Care e cel mai avantajos traseu Romania- Italia, de la Ramnicu Valcea la Cerveteri? A fost cineva de curand care sa stie pretul la benzina si taxele pe autostrazi? Si inca ceva: in Slovenia trebuie pasaport? Multumesc....? (mai mult)
Ce e frumos de vazut in Targu Mures? O sa stau doua zile acolo.
ma puteti ajuta cu o intrebare? cat mai costa cazarea la o casuta in ocna sibiului?
Unde gasesc o harta a zonei vestigiilor rupestre Alunis- Nucu?
Cine poate sa imi spuna numele strazilor unde se afla Delta city, Muzeul aviatiei din Belgrad, Muzeul 25 mai, Kalemegdan, Fortareata Belgrad (Belgrad-Serbia)? Si alte obiective turistice+ strazile....? (mai mult)
Va rog sa-mi spuneti un hotel de pe litoral care este ieftin si aproape de plaja.
Este cineva din Constanta sau are careva idee cat cer astia care stau cu cheile la marginea drumului sau in gara si ofera cazare, daca a stat cineva si poate sa imi zica cum sunt conditiile si daca se...? (mai mult)
Sunt in clasa a 7 a si de multa vreme eu si colegii mei ne dorim sa mergem intr-o excursie cu dirigu'. Problema e ca nici noi nici dirigu' nu stim unde.Am vrea sa fie cea mai mare excursie a noastra...? (mai mult)
In tara noastra unde se intalnesc pasuni alpine extinse?
Care sunt cele mai bune pensiuni si hoteluri in Eforie Nord cu un pret avantajos, aproape de plaja?
Ce pararere aveti despre oferte Bulgaria http://www.bulgaria-all-inclusive.ro stiti alte siteuri cu oferte mai ieftine?
Stie cineva unde pot sa gasesc oferte Bulgaria ieftine?
Hei, TPU! Plec in Italia,Roma in curand si ma intream ce pot vizita mai frumos acolo. Adica mall-uri,parcuri, atractii d-astea mai... stiti voi... :)) Ma ajutati? :o3
In drobeta turnu severin exista tabere scolare? dati-mi niste imagini sau ceva daca exista. Ms.
Buna TPU.Eu cu mama am vrea vara asta sa mergem la mare la Eforie Nord impreuna o prietena si mama ei cam 6-7 nopti nu neaparat cu macare ne luam din oras as dori niste reduceri cam in iulie sau august.Multumesc...? (mai mult)
Vreau un raspuns rapid. Cum se numeste hotelul care s-a construit in fata hotelului Majestic din Mamaia?
Am o intrebare care ma framanta. Vreau sa plec la mare, dar nu stiu unde.Ma intereseaza daca stiti ce hotel s-a construit in fata hotelului Majestic din Mamaia, mai precis pe plaja.As vrea...? (mai mult)
Unde nu te-ai mai duce nici mort, in Romania, in vacanta, si de ce?
Ce sporturi mai "extreme" (in special acvatice) imi recomandati in Bulgaria respectiv zona Nisipurile de Aur, pe-o raza de cca. 30 km fata de statiune? experiente/detalii/pareri/preturi/etc
Imi poate spune si mie cineva va rog cam cat ar costa un autocat din arad pana in budapesta? multumesc.
Stiti vreo expeditie la Polul Sud care sa accepte si turisti?
Care-i topul destinatiilor tale de vacanta?
Neata TPU! Deci vreau sa ma duc la mare si imi trebuie niste site'uri cu niste hotele in Mamaia, Costinesti, Neptun. Dati'mi linkuri cu hotelul. Multumesc anticipat si vara sa fie pe placul vostru! :*
Vreau sa stiu cam cate ore faci din Bistrita pana in Timisoara?
Am o problema la un check in online la Wizzair, imi apare asa: tipul documentului, pasaport, numar de identificare national si alt document, eu nu am pasaport, am doar buletin si mai in...? (mai mult)
As vrea sa stiu intre ce hoteluri se afla plaja H2O din Mamaia(funda!)
Vreau sa plec la mare la Mamaia dar nu stiu ce hotel sa aleg, va rog frumos spuneti-mi si mie ce hotel imi recomandati, si sa fie de la 3 stele in sus. Mersi mult de tot.
Unde planuiti sa va plimbati anul acesta sau in ce regiune doriti sa va relaxati dupa examene, licente si mastere indiferent de varsta? Care vi se pare cea mai atractiva tara din punct de vedere turistic?...? (mai mult)
Salut.Pt cei din Vaslui. Pe unde este Selectul? Nu sunt din oras dar cunosc majoritatea locurilor. Daca stie cineva sa imi dea repere ori de la Piata Traian(la intrarea in Vaslui) sau de la Kaufland, depinde...? (mai mult)
Ati fost in Germania? Cum e? O sa merg intr-un tur al Germaniei cu familia si nu sunt prea incantata.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?