Neata TPU! Deci vreau sa ma duc la mare si imi trebuie niste site'uri cu niste hotele in Mamaia, Costinesti, Neptun. Dati'mi linkuri cu hotelul. Multumesc anticipat si vara sa fie pe placul vostru! :*
Vreau sa stiu cam cate ore faci din Bistrita pana in Timisoara?
Am o problema la un check in online la Wizzair, imi apare asa: tipul documentului, pasaport, numar de identificare national si alt document, eu nu am pasaport, am doar buletin si mai in...? (mai mult)
As vrea sa stiu intre ce hoteluri se afla plaja H2O din Mamaia(funda!)
Vreau sa plec la mare la Mamaia dar nu stiu ce hotel sa aleg, va rog frumos spuneti-mi si mie ce hotel imi recomandati, si sa fie de la 3 stele in sus. Mersi mult de tot.
Unde planuiti sa va plimbati anul acesta sau in ce regiune doriti sa va relaxati dupa examene, licente si mastere indiferent de varsta? Care vi se pare cea mai atractiva tara din punct de vedere turistic?...? (mai mult)
Salut.Pt cei din Vaslui. Pe unde este Selectul? Nu sunt din oras dar cunosc majoritatea locurilor. Daca stie cineva sa imi dea repere ori de la Piata Traian(la intrarea in Vaslui) sau de la Kaufland, depinde...? (mai mult)
Ati fost in Germania? Cum e? O sa merg intr-un tur al Germaniei cu familia si nu sunt prea incantata.
Buna,TPU! Pentru cei din Suceava: pe unde se afla strada Gheorghe Doja? Este adevarat ca se merge prin Itcani?
Ca Romania are o prosta imagine in strainatate, dar nu numai asta o stim cu totii. E considerata cea mai urata, cea mai neatractiva si cea mai saraca tara din Europa. N-am auzit niciodata vreun...? (mai mult)
Cine stie sau are de vanzare cort Quechua 2 seconds Base cu laturile 225x 225 si inaltimea 190 nou sau in stare foarte buna la un pret rezonabil. Va multumesc!
Hei TPU Peste o luna merg cu avionul si nu stiu, daca din Cluj pana in Bucuresti (o ora) se da ceva mancare pe avion? Sau daca din Bucuresti pana in Germania se da ceva mancare? Funda~ [Scuzati...? (mai mult)
Are cineva bilet in eforie nord-perioada 2 -9 iuliee::>? Vreauuu sa-mi fac prieteni la mare. Am 16 ani si sunt baiaat:>
Cat costa biletul de tren pe ruta Pitesti - Costinesti?
Hei TPU Peste o luna merg cu avionul si nu stiu, daca din Cluj pana in Bucuresti (o ora) se da ceva mancare pe avion? Sau daca din Bucuresti pana in Germania se da ceva mancare? Funda~
Cum pot cobora din hotel pestera (munti bucegi) la busteni sau la sinaia?
Peste doua saptamani plec la Londra si Paris.Cum este mai profitabil:sa iau numai euro la mine si sa schimb acolo sau sa-mi iau si euro si lire din Romania? Multumesc
Unde sa imi petrec vacanta de vara in Romania in afara de mare? Dau funda! 1
Peste doua saptamani plec la Londra si Paris.Cum este mai avantajos:sa plec doar cu euro la mine si sa schimb in lire cand ajung acolo sau sa plec de aici si cu lire si cu euro(adica sa schimb din...? (mai mult)
..eu cu familia mea am vrea sa mergem la mare anul acesta ..de preferat in statiunea Mamaia imi puteti recomanda ceva hoteluri ieftine sau pensiuni mai ieftine multumesc cel mai bun raspuns? (mai mult)
Care oras mi-ati recomanda sa vizitez dintre Madrid, Barcelona, Valencia! Multumesc!
Ce hoteluri de pe litoral cu preturi rezonabile stiti? (eventual unde ati si fost)
Buna as vrea sa merg in Germania la firma Klaus sau Glaus nu stiu sigur ce spuneti Ar fii de lucru!? Multumesc anticipat!
Salut la toti, cine a fost la Eforie Nord sa-mi descrie putin cu e acolo
Ajutati-ma cu ceva ce merita vizitat in zona Slanic-Moldova, prin Vrancea chiar. Poate sa fie orice! astept cele mai multe variante!
Peste 5 zile plec o saptamana in Olympic Beach. Cine a mai fost? Vreau ceva pareri, impresii. Ce sa incerc, ce sa ocolesc?
Imi spuneti si mie un loc de cazare destul de ieftin (sub100 lei) in EFORIE NORD aproape de plaja Belona(Pe langa hotel Europa). In camera sa fie aer conditionat, TV, si frigider. FUNDA!
Vreau sa plec in Delta intr-un loc pitoresc de unde se pot face excursii minunate sa vad nuferii si caii salbatici si sa stau intr-o super pensiune.Cine ma ajuta?
Hi TPU! Care stiti niste restaurante ieftine in Mamaia? Si daca aveti idee cam cat costa meniul zilei? Sau impinge tava? Va rog mult! Am nevoie urgent Dau funda! PROMIT
Pot sa iau in bagajul de mana din avion obiecte cum ar fi: placa de par, lama de ras etc?
In curand plec in Tabara Sulina. Vreau sa-mi povestiti si mie,cei care au fost, ce impresii au avut, cum e tabara! DAU FUNDA!
Ce parere aveti de Hotel Sunquest din Venus?!
Hi TPU va rog sa imi spuneti si mie o cazare ieftina in eforie nord ma intereseaza o camera de 4 persoane, nu vreau conditii un tv un frigider si paturile in rest nu prea ma intereseaza si sa fie ieftin...? (mai mult)
Am o intrebare legata de compania WIZZ AIR... Se poate zbura fara insotitor la varsta de 14 ani pana in Spania? Si cam cu cat timp inainte trebuie achizitionate biletele de avion?
Cam cat as da pe un bilet de dus de la Bucuresti la Londra?
este cineva din RM? daca da, va rog mult sa ma ajutati! Stiti oferte la bazele de odihna de la Zatoka?, sau din alte localitati de pe malurile marii, eu vreau sa ma duc dar nu stiu la care...? (mai mult)
Ce parere aveti unde ar fi mai indicat de mers in vacanta/concediu?
Care este topul celor mai bune sectoare din capitala? sectorul 3 este un sector raufamat? FUNDAAAA
Care este topul celor mai bune sectoare din capitala? sectorul 3 este un sector raufamat? FUNDAAAA !
In Frankfurt ce obiective turistice captivante sunt? Poze=Fundita asigurata!
Buna TPU. Stiti vreo agentie de turism care face rezervari pe camera nu pe persoana la complexul Minerva Mercur din statiunea Mamaia. Daca da, dati-mi un link cu site-ul agentiei.
Ati fost vreodata in America? Daca da, ce impresii de calatorie aveti?
Cum pot ajunge la restaurantul Acqua Max Buzau?
Cum se ajunge din Colentina la Spitalul Militari Central? Multumesc!(atat RATB cat si Metrou).
As dori sa plec intr-o vacanta vara aceasta si nu m-am decis inca asupra destinatiei. Dupa numeroase treceri prin filtru, am ramas focusat doar asupra a trei insule : Zakynthos, Corfu si Kefaloni. Dintre...? (mai mult)
As vrea sa plec in Turcia pe parcursul lunii septembie, si m-ar interesa foarte mult daca vreunul din voi a prins oferte pentru Turcia si, in special, cat costa. Stiu ca preturile ar trebui sa fie mai...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu niste oferte acceptabile in Tenerife, hoteluri 3-4 stele? Multumesc!
Ce obiective turistice sau de distractie sint pentru copii in judetele Prahova, Brasov si Sibiu?
Cam ce distanta e de la aeroportul din Bacau pana la o autogara? Astept un raspuns.
Cati km sunt din Chisinau pana la Bucuresti? Dar de la Chisinau la Sulina?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!