Cei mai activi useri din categoria Turism pe 20 Februarie 2025 sunt:
Am 14 ani si am buletin imi mai trebuie pasaport pentru a pleca in belgia?
Ce alegeti:baile felix sau baile 1 mai? Unde credeti ca este mai frumos?
Hi TPU, îmi puteţi recomanda o pensiune in băile felix? merci mult, o zi frumoasă să aveţi:-*
Imi spune cineva ceva hoteluri din Costinesti cu vedere spre mare::).
Cum fac rost de viza sua permanenta? trebuie sa dau bani sau ceva?
Se poate ajunge din Arad in Brad [sau alt judet hunedorean] cu autobuzul prin ruta directa, dus-intors in aceeasi zi?
Cum pot sa gasesc si eu pe net mersul trenurilor sa ajung din Botosani (Suceava, eventual) pana la Bistrita? Am cautat si nu am reusit sa gasesc. Dau funda!
1)Ce parere aveti despre Italia? 2)Ce locuri ati vizitat,(daca ati fost acolo)? 3)Unde va petreceti vara aceasta?
Hey :D Cateva obiective turistice din India, va rog? Multumesc.
Cât faci de la Deva la Focşani? Vreau să ştiu aproximativ.Mulţumesc anticipat.Dau fundă.:)
Stie cineva daca exista vreun camping pentru corturi la neptun sau eforie nord? dati-mi si mie site-urile si niste pareri daca a fost cineva! multumesc dau funda bineinteles!
Alcatuiti un clasament cu cele mai frumoase 10 locuri pentru a fi destinate ca turism, argumentati si de ce :x ( din Romania ) Funda...
Ce trebuie sa scoti de pe tine cand treci prin detectorul de metale din aeroprt? Stiu ca trebuie tot ce este din metal dar vreau exemple concrete. Dau FUNDA pentru cel mai bun si mai explicit raspuns))...? (mai mult)
Nu stie cineva{ care e din viseu} unde se fac inscrieri la mare? adica sa mearga cineva la mare cu un autocar{dus intors} de ex eu vreau sa merg la mare, sa stau vreo 2 saptamani cand e sezonul estival...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutor.Cam cat ii i-a unui tren care pleaca din Galati sa ajunga la Piatra Neamt? Eu nu am gasit pe internet si am nevoie sa stiu urgent fiindca plec in tabara. Fundita
stie cineva cum arata drumu de la Lumina ( jud Constanta ) catre casimcea ( jud tulcea)? va rog frumos imi raspunde si mie cineva? multumesc anticipat
vreau sa va intreb cum pot ajunge la cimitirul Bellu din Bucuresti eu sunt din provincie si o sa vin cu trenul, deci o sa ajung la Gara de Nord ce trebuie sa fac ca sa ajung la Bellu? Multumesc...? (mai mult)
FUNDA! Intrebare pentru cei din Constanta: Pana cand si de la ce ora sunt plimbarile cu vaporul gratuite la pasarela de la Mamaia?
Buna TPU puteti sa-mi spuneti cati km sunt de la Bucuresti pana la Presov(Slovacia)? funda+vot
SALL TPU! Am o intrebare vreau sa merg in tabara la constinesti cum e acolo e fain? DAU FUNDA +COT!
Cine imi poate da un top 10 sa zicem al destinatiilor turistice din Romania? vreau sa organizez o excursie cu colegii mei si vreau ceva super de vizitat.Ganditiva va rog Ms :)
Buna :* stiti ce locuri frumoase in Bucuresti merita vizitate cat mai multe daca se poate si fara plata :* multumesc (funda pentru cel mai frumos loc vizitat)
Salutare, anul acesta ma duc la mare in bulgaria la hotelul magnolia spa. puteti sa va dati parerea despre el daca ati fost.este in regiunea nisipurile fierbinti.multumesc mult
Ce se poate vedea la Targu-jiu in excursie de o zi?
Unde pot gasi bilete de avion sub 500 E, spre Los angeles? Va merge o persoana de 38 ani, si una de 12. Vara viitoare, in iunie-iulie. dau funda!
Vreau sa merg intr-un concediu la munte, stie careva unde as putea gasi un loc de cazare cat mai ieftin?
Vrem sa organizam o excursie de 2 zile ..Stiti vreo agentie, un numar de telefon de la un autocar? Pe unde am putea merge? Si cam cat ar costa? Si sunt din Iasi;)
Cat timp faci cu autocarul din Bucuresti pana in Bistrita (sau Cluj)? Funda! :*
Anul acesta plec in tabara la Costinesti. E prima oara cand ajung in aceasta statiune. Imi puteti spune cateva locuri bune de mers sau locuri unde te poti distra? Sau ce mai poti face in afara de...? (mai mult)
In vara asta ma voi duce in EFORIE Nord. la Hotel Dynes. A fost cineva acolo? vreau sa stiu si eu ceva despre acest hotel Cel mai bun raspuns
Ce sa imi iau in excursia in care dormim o zi cu scoala?
Buna, am nevoie de niste pareri.Eu impreuna cu niste colegi trebuie sa promovam propria noastra agentie de turism.Trebuie sa prezentam locuri spectaculoase din cateva continente.Pana acum avem un panou...? (mai mult)
Stiti cum pot sa ajung de la Teius sau Rahova... la Sala Palatului? va roooooog, dau funda! am nevoie urgent
Cat costa un bilet de la Arad la Constanta?
Pentru o calatorie scurta in afara tarii, ai nevoie de asigurare de sanatate in mod obligatoriu? gen: Romania- Spania
Cand se deschide strabdul din Ocnele Mari-Rm Valcea?
care este diferenta intre cls I si cls II? ma refer la tren. Singurele diferente pe care le-am observat ar fi: culoarea scaunelor(rosu/albastru), masuta care este doar la cls I si diferenta intre...? (mai mult)
Cate ore faci cu microbuzul de la Deva la Tagu Jiu? Funda
In vara asta as vrea sa merg la mare, dar in Romania.:) ce statiuni imi recomandati? (ex: Jupiter, mamaia, saturn?:D) multumesc:-*
ma poate ajuta cineva cu o informatie? Unde este mai exact padurea cu arbori paulownia din turda?
ziceti-mi va rog un autobuz care sa mearga pana in belis daca e posibil sau macar destul de aproape de belis...mersi funda clar!
Pe 13 iulie plec in Republica Dominicana. As vrea sa stiu daca si voi ati mers in tari mai departate. si daca s a intamplat ceva? Adica cat de sigur e sa merg cu avionul? Si sa mi spuneti ce as putea face...? (mai mult)
Vreau sa ma transfer de la turism la stiinte sociale, ce diferente trebuie sa dau? Multumesc
Salutare vreau si eu sa va intreb ce a-ti alege ca frumusete intre Romania si Italia adica unde e mai frumos? Eu aleg Romania! :)
Salut, as vrea si eu sa plec din tara cu o ruda cu avionu fara nici un parinte, ce documente mi-ar trebui? astept raspuns urgent!
Salut, deci... daca i-au vaporul din anglia spre New-York imi trebuie viza?
Buna TPU.Voi merge la vara in tabara de la Taize in Franta.Anul acesta traseul e Budapesta, Viena, Paris, Londra, Stuttgart, Berna, Frankfrurt..in orice caz. Vreau pareri si nu in ultimul rand cei care...? (mai mult)
Funda! Mina de sare de la ocna Mures se poate vizita? Mina de sare care se afla intre aiud si turda.Are program in care se viziteaza? Cat costa intrarea?
Vreau sa vizitez rezervatia de zimbrii din Hateg! Ma puteti ajuta cu un orar de la rezervatie? niste preturi? Ceva? :) cat mai multe detalii va rog. Funda e asigurata :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati