Cei mai activi useri din categoria Turism pe 20 Februarie 2025 sunt:
Va rog sa ma ajutati. De ceva vreme caut o pensiune in Deva sau in apropiere. Ar trebui obligatoriu min 30 de locuri, toate mesele incluse (mic dejun+ pranz+ cina) si sa aiba un pret convenabil...? (mai mult)
Cum pot sa ma inscriu la lansat lampioane la Palas pentru maine seara? Si dupa ce ma inscriu ce trebuie sa mai fac? Cum dovedesc la Palas ca m-am inscris?
Buna dragii mei... Credeti ca vara aceasta ar trebui sa merg la mare? Adica acum pe la sfarsitul lui iunie credeti ca va fi vreme frumoasa pentru asa ceva, ca mai tarziu cresc preturile si nu ne permitem...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati niste site-uri despre turism va rog funda
Cat costa un bilet de tren de la Bucuresti la Craiova?
Imi poate spune va rog cineva, cum ajung pe strada piscul rachitei,nr 11, de la lujerului, cu metroul?
are cineva idee cu as putea ajunge de la aeroportul otopeni pana la gara de nord in afara de taxi bineinteles ca dau fundoi
peste catva timp plec in Italia. mentionez ca plecarea se face din baia mare, as vrea sa stiu ce treseu as putea sa urmez ca sa nu am nevoie de pasaport pentru ca eu nu am pasaport....am citit? (mai mult)
vreau cateva site-uri cu oferte de cazare (mamaia sau costinesti)
Sall all, In luna Iunie ma duc cu familia pe litoral in bulgaria mai exact la sunny beach. Sper sa nu ploua si sa avem parte de timp urat. Imi puteti spune cum va fi vremea DACA ati mai fost in ani trecuti...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu cat costa un sejur (de 5 nopti) in Mamaia la un hotel de 2-3 stele? Vreau sa merg impreuna cu prietena mea, dar din ce am inteles eu de pe internet chiar daca iei camera dubla trebuie...? (mai mult)
Unde mergeti voi in vacanta aceasta?
Vreau si eu sa aflu ce planuri aveti pentru vacanta de vara:D.
Care-i cel mai mare oras din Campia Romana?
As vrea si eu sa va pun o intrebare. Daca ati fost la Baile Herculane si ati fost pe la stranduri, cum sunt ele? Acoperite sau normale? Si cum a fost vremea pe acolo? Multumesc! Funda.
Ma ajutati si pe mine va rog? Pentru cine e din Bucuresti. Ce metrou trebuie sa iau si de la ce statii ca sa ajung de la Arenele Romane(Str. Cutitul de Argint) la Terra Park(Bulevardul Timisoarei). Nu conteaza...? (mai mult)
Am nevoie de un nume pentru o pensiune agroturistica din Delta Dunarii si nu am idei momentan. Ma poate ajuta cineva cu o sugestie? Multumesc!
Pleaca cineva anul acesta in Grecia prin work and travel din iulie? eu vreau sa plec dar is singura si as dori sa mai cunosc pe cineva care pleaca...
Cat castiga un ghid pe luna?(NU la noi in tara)
In data de 26.05. 2012 am fost la Club Vila Bran.M-am distrat foarte mult cu animatorii si as vrea sa aflu nu mele si prenumele lor sau adresa lor de facebook.Va rog mult sa ma ajutati daca puteti...? (mai mult)
Buna! Catu de vreo 2 saptamani bilete de avion (stockholm-Bucuresti) si gasesc decat cu cam 100-200 euro/de persoana doar dus! De unde pot sa gasesc mai ieftin? Si, e mai ieftin daca cumper separat...? (mai mult)
Salutare. Deci: as vrea si eu numele soferilor atyc targoviste pentru un proiect la o specialitate....Va multumesc anticipat!
Ce stații trebuie să urmezi de la Vaslui să poți ajunge la Petroșani.Doresc date exacte. Nu„vezi pe google" etc. că m-am uitat și pe google și nu am găsit. Cel mai bun răspuns primește fundă....? (mai mult)
Imi puteti recomanda o firma de turism care face transporturi in Marea Britanie? Imi trebuie un autocar Londra-Bucuresti dus-intors. Am cautat pe Google dar rezultatele sunt proaste si de neajutor.
Buna TPU. Vacanta asta as dori sa merg la mare. Ati fost pe acolo :D? Ce impresi v-ati facut?
Cine stie la ce ora pleaca trenul din buzau in suceava?
Care este steagul U.S.A
Vreau sa plec in Franta si trebuie sa plec cu autocarul. Am mai fost cu Atlassib-ul dar toti soferii mi s-au parut foarte grosolani. De data aceasta as vrea sa plec cu Eurolines. As vrea o parere...? (mai mult)
Anul acesta, noi colegii nu știm unde să ne facem excursia. Aveți vreo idee în ce locație, frumoasă, interesantă și aproape de județul Argeș, unde să mergem?
Vara asta as vrea sa merg intr-o excursie cu prietena. Imi recomandati niste firme care fac excursii? Sunt din cluj-napoca.
Pe unde'o ardeti vara asta? eu una "imi mut resedinta la constanta:">voi?
Care sunt planurile voastre pentru aceasta vacanta de vara?
Stie careva vreun autocar in afara de FANY, de transport persoane de la Cluj la Satu Mare
Cum pot obtine viza pentru america : fara studii la facultate, sau contract de colaborare cu firme de acolo?
Cine imi poate spune (Care a fost) cum este la pensiunea Casa Iulia din Ocna Sibiului in cat mai multe cuvinte? Funda + vot pentru cel mai bun
am citit cate ceva pe internet despre iesirea din tara a minorilor. Am vazut ca trebuie aprobarea ambilor parinti si o persoana majora sa ma insoteasca. Acea persoana trebuie sa si semneze pe declaratie...? (mai mult)
Locuiesc in Portugalia si mi-a expirat buletinul acum un an si am ramas numai cu pasaportul dar imi expira in 2013... a fost facut numai pe 5 ani....intrebarea mea este daca pot sa-l prelungesc aici? (mai mult)
Cine a fost in gran canaria? imi puteti recomanda un hotel langa plaja de 4 sau 5 stele? multumesc!
Ce va place la Romania? Dar ce nu va place?
Cum a fost la aqua park brasov?
Imi doresc foarte mult sa zbor cu avionul nu am facut o nici odata pina acum, dar nu stiu incotro sa ma duc si nici biletul sa nu fie foarte scump ceva ieeftin..cine ma poate ajuta?
Hei all! as vrea sa stiu "totul" despre Orasul London! il ador =p~. dar as vrea mai multe informatii despre el inclusiv restaurantele si monumentele. ofer FUNDA! :*
Pot plati la atlassib biletul cand ajung la destinatie adica daca merg in Italia sa platesc acolo biletul nu inainte
Mai intreb o data, in caz ca stie cineva ..care sunt posibilitatile de a ajunge din Hurghada in Cairo (Egipt)? Am gasit pe internet diverse opinii despre preturi, dar si transport si toate sunt diferite....? (mai mult)
am o intrebare pentru voi si va rog din suflet sa-mi raspundeti si daca se poate sa-mi dati mai multe detalii vas fi recunoscatoare.peste ceva timp va trebui sa calatoresc pentru prima data cu...? (mai mult)
Bunaziua am facut o rezervare pentru data de 19 iunie 2012 la wizzair pe ruta pisa Bucuresti si am ales checkin online. as dori sa stiu ce trec la numar in cazul meu am carte de indentitate cnp (cod numeric...? (mai mult)
Am o prietena in Petresti, dar nu stiu cum sa ajung in Petresti. Cum ajung in Petresti, Sinaia din Platou Sinaia?
In cat timp se parcurg 25 km cu microbuzul? :)
Cine a fost in Egipt, Hurghada? Stiti cumva ce posibilitati sunt de a ajunge in Cairo? Am gasit pe internet diverse opinii despre preturi, dar si transport si toate sunt diferite. E chiar atat de rau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?