Bună! Nu știți ceva site- uri de închiriat cabane pentru revelion? Sau dacă sunteți din Caraș Severin nu știți unde putem găsi cabane sau pensiuni de închiriat (doar pentru noi) pentru noaptea...? (mai mult)
Salut. Ce ar fi de vizitat interesant in Budapesta? Nu imi trimiteti link-uri, doar ce ati vizitat personal si v-a placut. Si in afara de biserici, manastiri, cetăți. Mersi
Dacă sunt elev de ce am nevoie ca să merg cu trenul? Pana acum știu ca trebuia sa am carnetul vizat dar acum ce trebuie după toate programele astea schimbate?
Salut. De ce la unele camere de hotel se spune,, studio"? Mersi.
Salut! Îmi spuneți și mie niste roof topuri interesante in București, ceva acoperit dar nu în restaurant gen Lineea? Mulțumesc!
Salut. Stiti careva care sunt noile reguli de anul acesta referitoare la ce poate contine bagajul de mână care il duci cu tine in avion? Mersii
In afară de o plimbare pe jos prin oraș ce mai pot face seara in Chișinău?
Buna, TPU! E vreo varsta minima pentru a sta la hotel? De asemenea, pot sa stea 3 oameni intr- o camera de 2 persoane si unul sa doarma eventual pe o saltea goonflabila cu cearceaf peste ea? Nu stiu ...? (mai mult)
Pe lângă bagajul de mâna (o poșeta sau un rucsa) ce vine pus jos la picioare, poți sa îți duci și un troler mic ce vine pus in cabina de deasupra capului? Wizzair e compania. Bilet simplu,...? (mai mult)
Buna, TPU. Am calatorit cu avionul doar cu familia mea si asta pana sa implinesc 18 ani. Dupa ce am trecut de 18 ani, pe cont propriu nu am avut ocazia sa merg niciodata cu avionul. Pana acum, cand ...? (mai mult)
Buna dimineata. Am si eu o intrebare. Daca vreau sa merg cu avionul in Olanda ...imi trebuie pasaport? Nu am mers niciodata in alta tara. Multumesc frumos!
Oare cat te costa o călătorie în Maldive timp de o luna cu tot cu bilet?
Salut, am voie cu lanterna tactica in bagajul de mana in avion? Acumulatorul are 3100 mAh.
Salut. Stiti careva, am voie sa duc in bagajul de mâna in avion o cutie de viermi vii? Mersi
Salut! Îmi plac filmele horror, sunt si pasionat pot spune de domeniul paranormal, drept urmare as dori sa petrec o mini- vacanța cu prietenii in locuri presupus bântuite/atracții turistice cu tematica...? (mai mult)
Salutare. Sunt din judetul Timis si as dori sa merg in concediu cateva zile impreuna cu iubita undeva, insa nu stiu exact unde. Daca ati putea sa imi recomandati ceva, din proprie experienta daca se ...? (mai mult)
Unde este cel mai scump concediu dintre aceste 3 Tari: FRANTA, SUA, DUBAI!?
Buna seara. De Craciun, vreau sa imi fac o minivacanta in Turcia (Istanbul)? Stiti cumva daca trebuie viza sau cu ce act de identitate pot trece? Am si buletin si pasaport. Multumesc
Daca o persoana doreste sa locuiasca pe un alt continent, o perioada lunga de timp, am vazut ca e nevoie de viza de munca. Oare ar fi posibil ca persoana sa locuiasca mult timp si fara viza munca, cu...? (mai mult)
Aș vrea sa plec din Bacău in București cu trenul, pot sa cumpar biletul din gara de unde sunt și unde plec? Și cateva sfaturi (nu am fost niciodată cu trenul și nu știu nimic cum funcționează)...? (mai mult)
Bună! A zburat cineva recent cu Wizz Air și a avut la el un aparat de ras de tip Bic Soleil? Mă intereseaza daca este permis în trollerul așezat deasupra, pe care îl iau cu mine
Buna! Intrebare cam ciudata, dar din Brasov pentru a lua un maxi taxi (sau autobuz, microbuz) catre Targoviste, unde ar trebui mai clar sa merg? Inteleg faptul ca pe toate site- urile arata adresa de...? (mai mult)
Salut, vreau sa merg in Germania dar am nevoie de o chirie, cunoaște cineva o agenție sau un site ceva de unde pot face rost de chirie, nu se pune problema de bani sau orice altceva.
Ai simțit vreodată c-ai fost în rai?
Cunoscători ai Greciei, am nevoie de sfatul vostru. Vreau să merg la vară în Grecia, nu am mai fost niciodată și vreau recomandări de destinații. 7 zile, începutul lui Iunie. Destinația ideală...? (mai mult)
Bună seara, vreau și eu niste locuri în care să- ți petreci vacanța. La Biserica neagră, am fost, la Lacul roșu am fost, nu mi- a plăcut, la salină, nu, pentru că am auzit că sa surpat...? (mai mult)
Salut. Stiti careva cat e dimensiunea și greutatea exacta maxim acceptata pentru bagajul de mână in avion la wizzair? Dar vreau o informație actualizata, am ințeles ca s- a schimbat anul asta ceva. ...? (mai mult)
Buna, am cumparat un bilet de tren online. E ok daca il arat controlorului doar in format pdf?
Buna! Va rog sa imi spuna si mie careva cei care stati in Sibiu unde pot bea ciocolata calda cu bezele? La ce restaurant sau unde se gaseste
Buna ziua, ce cazare recomandați pentru 2 nopți, in zona de munte de preferat(Predeal, Poiana, Bușteni, Sinaia etc) de preferat hotel, nu contează banii, doar sa aibă piscina, Spa, masaj etc,...? (mai mult)
Daca am ceva aur argint si vreau sa ajung cu el in Anglia cum e la vama la aeroport? Trebuie declarat? Sa zicem 6 grame de argint 10 grame de aur
Firma serioasa de inchiriat Auto in Suceava? Am de facut un drum in Suceava si as vrea sa intreb pe cei din zona daca ar putea sa imi recomande o firma serioasa, am citit reviewuri dar nu sunt inca sigur...? (mai mult)
CUM AJUNG DIN CLUJ de la gara CFR din la Aeroportul din Cluj?
Nu inteleg si pace! Cine ma lamureste cum de sunt hoteluri de 2 stele cu tarif de 300 lei (si peste) camera simpla pe noapte si pot fi hoteluri de 4 stele cu tarif de 250 lei camera simpla pe noapte?...? (mai mult)
Buna TPU. In Decembrie vreau sa zbor cu avionul in Germania și am anumite curiozități. Oare am voie sa transport in bagajul de mana o rama foto cu lichid?
Buna seara TPU, am și eu o întrebare, am găsit o mașina sa o cumpăr din Germania, întrebarea mea este câți bani pot avea asupra mea in aeroport fără sa ii declar? Plec cu încă 2 persoane...? (mai mult)
E cineva pe aici care a fost în Pamukkale (în Turcia) în octombrie? Cum e? Ce îmi recomandați?
Salut, imi poate spune cineva daca exista autobuze/microbuze pe ruta Sebes-Alba Iulia si daca stiti si pretul/orele la care frecventeaza(de preferabil sâmbătă)
Care sunt diferentele dintre tipurile de pasapoarte?
Buna! Voi călători cu compania wizzair. Mi- am cumpărat un troller de 10kg priority, situ ca limita de lichide este 1l in recipiente de câte 100 ml. Întrebarea mea este dacă am voie sa pun si...? (mai mult)
Buna, urmeaza sa zbor maine inapoi in Romania din Germania. Cat am fost aici am ramas fara buletin asa ca mi- am facut un titlu de calatorie. Voi avea probleme la aeroport din aceasta cauza? Plus ca mi-...? (mai mult)
Daca am interdictie in Irlanda de Nord, pot calatori in Irlanda (Dublin)? Sttiu ca Irlanda de Nord face parte din UK si Dublin e separat. Multumesc
Bună ziua, am o întrebare. Am făcut rezervare la biletul de avion și am inversat prenumele cu numele de familie. Încă nu am efectuat checkinul dacă am să scriu acolo numele corect scris o să ...? (mai mult)
Vreau sa vizitez Japonia anul urmator in martie (12- 18 zile, inca ma gandesc cat timp) si am ales sa nu folosesc o agentie de turism. Am nevoie neaparat de viza? Sau turistii pot vizita tara liber,...? (mai mult)
Salut TPU! Am un bilet de zbor pe 16 septembrie cu compania Blue Air, știti cumva dacă m ai zboara sau ceva? Am citit cateva știri și am căutat sa ma informez dar nimic concret mai ales ca nu am ...? (mai mult)
Ati mers vreodata de la Cluj la Craiova fara masina, ci doar cu trenul sau autocar? Daca da, imi puteti si spune cum sta treaba? Pur si simplu nu am inteles ce imi spuneau site- urile cu programele...? (mai mult)
Pentru a vizita UK trebuie pasaport si viza?
Bună! Merg maine in vacanță, în Madrid. Nu stau doar 2 zile așa că nu am nevoie de bagaj, doar cel de mână înclus în preț. Am voie să îmi duc cu mine trepiedul aparatului foto? Încape în...? (mai mult)
Salut! Voiam sa imi iau un bilet de avion de pe Booking, si nu stiu exact, fiind prima data cu avionul, In bilet scrie "Inclus obiect personal" Poate un ghiozdan cu haine, care ar incapea sub scaunul...? (mai mult)
Stiu ca pentru o calatorie e nevoie de asigurare. Dar daca pleci intr- o tara UE doar pentru o singura zi, ca sa te intalnesti cu o cunostinta, mai trebuie asigurare medicala sau e suficient doar CI ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!