Cei mai activi useri din categoria Turism pe 22 Februarie 2025 sunt:
Maine e intrarea gratis la strandul cara? daca da atunci puteti sa imi spuneti unde e si cate zile va fi gratis?
Ce este turismul durabil?
Am nevoie si eu de putin ajutor ca pe mine site-ul de la cfr m-a batut am nevoie si eu de lista de preturi pentru un drum dus-intors pana la mare... e prima oara cand folosesc trenu si nu prea? (mai mult)
Cat costa un sejur la New York pentru 7 zile? N-am gasit decat o oferta cu 1000 de euro la hotel de 5 stele. Ceva la hotel de 3 stele, 4?
Am de facut un atestat cu tema" oferta pensiunilor agroturistice" cine imi da ceva idei? dau funda:)
.vara asta vreau sa merg la mare in Romania dar nu stiu in ce statiune.voi unde ati fost? unde v-a placut cel mai mult si de ce? sa-mi fac o idee si sa aleg locul in care sa ma duc..si daca stiti ceva...? (mai mult)
maine pe 1 mai carrefour braila este deschis? funda:X
Buna :-*... Eu pe 20 iunie plec la mare ce crema/ulei sa imi iau cu mine? Am tenul alb. Si ar fi bine sa imi dati denumirea produsului; factorul de protectie; de unde il pot achizitiona :x P.S. : Nu? (mai mult)
Cine a fost la lacul Balaton, Ungaria? Vreau mai multe pareri despre acel loc. Este acolo cumva si un parc acvatic?
Hei utilizatori TPU. Am si eu o intrebare. stie cineva cam ce preturi sunt la Hotelul Trei Brazi din Tarnaveni judetul Mures? Multumesc anticipat. Funda + vot. :)
Cine ma poate ajuta si pe mine sa localizez pe harta Pintenu Ivanetu, dar pintenu Ivanetu nu Masivul Ivanetu... Aveti vre o idee unde e?
Cum va petreceti wekendul de 1 mai
Un minor de 14 ani se poate intoarce singur cu avionul, din spania in Romania?
Am nevoie de ajutorul vostru urgent. Vreau sa vizitez pe cineva in Beirut, imi trebuie viza? de ce acte am nevoie? Care sunt procedurile? Daca va ajuta cu ceva, vreau sa stau doar 3 zile.Va...? (mai mult)
Hi! Stie cineva cum pot sa ajung la sun plaza daca eu stau in militari la pacii. dau fundita celui care imi raspunde primul pana dimineata! Si fara farse plz!
Cat costa drumul de la Bucuresti la Chisinau cu autobuzul?
stie cineva cand se deschide statiunea geoagiu bai?
Buna apelez iar la TPU :D Eu cu parintii mei vrem sa mergem la Poiana Marului si as vrea sa stiu ce as putea vizita acolo? Ma ajutati va rog?
A mers careva zilele astea pe Transalpina, in excursii? Dati-mi va rog si mie niste updates: stare drum, pensiuni mai interesante, localitati mai ingrijite de popas peste noapte.
Mâine merg la munte, mai exact Cheile Nerei.Îmi puteți spune ce se poate vizita acolo?
cine stie CU ADEVARAT cum sunt copii din Suedia din generatia noua, respectiv 13-14-15 ani? :-? ai cu cine sa razi? cu cine sa povestesti? sau sunt inchisi in ei? vreau cat mai multe pareri :D va...? (mai mult)
peste cateva zile vreau sa plec la VULCANII NOROIOSI din judetul Buzau. Stiti ce mai pot vizita in zona? ...nu veniti cu siteuri daca stiti din proprie experienta FUNDA:d
Aţi fost vreodată cazaţi la Hotel Cassa Blue? Dacă da, cum vi s-a părut? Vreau să ştiu dacă ar fi ok să organizez o excursie cu clasa şi să dormim acolo. Mulţumesc!
Spuneti-mi va rog cateva hoteluri aproape de Romexpo Bucuresti(unde va avea loc Ost fest).E urgent! Multumesc mult!
stie careva cat este de mers pe jos in constanta de la gara la delfinariu?
In ce statiune gasesc hoteluri cu all-inclusive (la mare)?
Daca in Bucuresti este ora 20.30 in Dubai cat este ceasul?
Intrebare: Cate ore fac de la Roma pana la cea mai apropiata plaja? Raspuns:... Funda pentru:...
- Buna dimineata TPU, ca sa intru in Bulgaria imi trebuie pasaport sau pot trece doar cu buletinul? - De la Giurgiu gasesc autocar sau dubita ce ma poate duce pana unde vreau ( de exemplu la mare ) si...? (mai mult)
Vreau si eu sa gasesc un loc de cazare pentru mine si iubita mea in Bucuresti (2 nopti ), vreau ceva ieftin. DAU FUNDA!
Pentru ce este faimoasa Canada, Scotia, Irlanda, Mexic, Ucraina, Ungaria sau Suedia?
Va rog dati-mi cat mai multe idei de 1 mai ...sunt din Constanta si nu gasesc nici o solutie frumoasa
Romanii se aseamana mai mult cu rusii sau cu turcii? vreau doar o parere :D!
Cum ajung din zona obor in zona popesti leordeni:? funda!:D urgent
Vreau sa ajung din Bucuresti in Cluj-Napoca. Ce trebuie sa fac si cat costa biletul...:D
Aș dori și eu un obiectiv turistic pentru mini-vacanța de 1 mai. Să nu fie prea departe ( sunt din Galați ). Ce îmi recomandați? Repede! Dau FUNA!
care sunteti din Timisoara, sau imprejurimi, imi puteti spune niste locuri linistite, unde te poti plimba prin natura, si/sau sta cu, cortul, apropiate de Timisoara, va rog, in afara...? (mai mult)
Unde se fac scufundari in Romania si iti trebuie neaparat curs inainte de a face scufundari?
Ce cursuri sunt recomandate dupa/sau in timpul facultatii,profil turism; pentru avansarea la locul de munca, sau gasirea unuia in timp?
Acum vreo 2 saptamani am "achizitionat" un bilet de avion de la o agentie, am mers personal si am platit costul integral al biletului (precizez ca zborul urma sa fie la o luna mai traziu)...mi s-a dat? (mai mult)
Ce parere aveti de o vacanta in Turcia? Vara asta nu stiu unde sa merg in concediu si ma gandeam la Turcia, doar ca nu am fost niciodata.Ce statiune mi-ati recomanda, hotel si de ce? Daca e o statiune...? (mai mult)
Bună seara! Cu ce mijloace de transport vă place să călătoriţi şi care este motivul: - trenul - autocarul - maşina personală - metroul Mie cel mai mult îmi place să călătoresc cu trenul...? (mai mult)
Cum primesc biletul daca am cumparat online pe easyjet? Mi-au fost retrasi banii din cont deja si am primit pe mail o confirmare, care imi spune cate persoane, cu nume, sunt pe biletul meu, care sunt...? (mai mult)
Salut tpu.La vara trebuie sa plec in spania(am 12 ani), si cand plec ma duc cu sora mea(18 ani), dar cand ma intorc vreau sa ma intorc singur.ce trebuie facut? funda!
Imi puteti spune niste obiective turistice mai putin cunoscute din PARIS?
in vacanta de vara as vrea sa merg intr-o tabara si nu stiu in care. puteti va rog sa imi spuneti niste nume de tabere va rog? cele mai multe primesc funda va multumesc!:D
Am dilema si vreau sa ma sfatuiti! As vrea sa petrec un week-end intr-o statiune turistica ( zona de munte) in apropiere de Hunedoara ( la maxim 150 km distanta), impreuna cu logodnicul meu.Ce...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Stie cineva cum pot sa imi fac checking-ul online pentru compania blue air? Va multumesc!
La,,Azalia Hotel&SPA" dau samponuri si geluri de dus?
Cine a zburat catre Tokyo cu lufthansa stiti cumva daca se ocupa ei de bagaje atunci cand faci escale si ti-le transfera direct in al 2 avion?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a