Cei mai activi useri din categoria Turism pe 22 Februarie 2025 sunt:
Cine a zburat catre Tokyo cu lufthansa stiti cumva daca se ocupa ei de bagaje atunci cand faci escale si ti-le transfera direct in al 2 avion?
Ce parere aveti de anumite firme din Romania care fac plecari in austria sau germania, sau oricare alte tari? am gasit un anunt pe net. http://www.jobnational.ro/display-job/56676/Angajare-in-germania-dorinte-implinite.html?searchId=1334928212.5817&...? (mai mult)
Copiii sub 18 ani pot calatori in UE doar cu cartea de identitate (daca au )?
Buna ma ajutati cu ceva:), daca stiti desigur. Stiti cumva vreo pensiune pentru grupuri dar pensiunea sa aiva capacitatea de mai melte persoane adica minim 40 persoane :). Sa fie undeva prin centru tarii...? (mai mult)
Aveti idee cat costa un bilet de la Brasov la Sinaia cu maxitaxi? dau funda!
As avea nevoie de niste statiuni turistica in Canada, Australia sau Bora Bora si daca puteti sa imi dati si link-urile cu ofertele statiuni cu privire al ce pot ei oferi gen schi sau jet-sky sau chestii...? (mai mult)
Unde v-ati muta Anglia sau America?
Ceva muzee interesante pe care le-as putea vizita în cluj?:D FUNDĂ.
Ce aș putea să vizitez în Cluj? Pls, help! și fără să vă bateți joc sau chestii de genul. FUNDĂ.
La vara plec in Muntenegru, in Budva. Care stie cum e acolo? Raspundeti numai daca ati fost! Merita? Ma duc doar pentru ca parintii mei au gasit o oferta buna acolo si au mai fost niste prieteni de...? (mai mult)
Vreau sa ma mut in America, dar am auzit ca e foarte greu si fara o propunere de munca de acolo nu prea am sanse.Ce facultate ar trebui sa urmez pentru a imi gasi un job bine platit acolo?
Hei TPU, Asi dori sa stiu cam cat m-ar costa sa inchiriez o cabana in statiunea Ranca?
Eu si niste prieteni ne-am hotarat sa organizam o tabara impreuna la munte :) cam timp de o saptamana ( pe la sfarsitu lunii iulie). Am vrea o cazare rezonabila si sa fim mai multi intr-o camera....? (mai mult)
URGENT! Buna TPU, va rog frumos sa ma ajutati, la vara am vrea sa plecam in Croatia la mare...si as dori sa stiu daca avem nevoie de pasaport, daca e in UE sau nu?! DAU Fundaa!
Ati fost in Muntii Apuseni? Este frumos? Cum e vremea acolo vara? E cald/racoare?
Puteti sa-mi dati detalii despre salina cacica pls
Cine stie cam cat este de mers pe jos din costanta din gata pana in mamaia in centru?
Sunt autobuze de la Codlea la Sinaia? la ce ore? dau funda!
As putea afla unde este cazata o persoana doar daca stiu orasul?
Pot sa calatoresc cu avionul pana in Anglia daca sunt minora? Va rog detalii :) Multumesc anticipat.
Buna seara tuturor! Vreau sa merg la Pestera Dambovicioara, imi puteti spune pe unde e drumul bun, cat de cat, sau asfaltat, ma refer in apropiere de pestera. Eu vreau sa plec din Targoviste si ma...? (mai mult)
Buna sunt din Timisoara si pe 16 aprilie am fost in plimbare prin tara, am ajuns in Drobeta Turnu Severin, am vazut ceva din Dunare si am fost sa vedem vestita comuna de palate Buzescu, e foarte frumos,...? (mai mult)
Cum vi se pare Austria? Cei care ati trecut pe acolo ce impresii v-au lasat, cum este clima, oamenii, preturile?:D
Hei buna TPU! Stie cineva cati km sunt de la Constanta la Focsani? Asa mai cu exactitate daca se poate. Multumesc mult si ofer funda si vot
Puteti sa-mi spuneti si mie taberele din Hunedoara cu peste 200 de locuri?
Daca cumpar un pachet turistic de tipul: "Weekend romantic pentru tine si partenera ta. Camera cu jacuzzi, acces sauna, piscina, masaj si tratamente de infrumusetare, cina romantica la lumina lumanarilor...? (mai mult)
Hristos a inviat, imi puteti da niste exemple de agentii de turism. As dori sa merg la litoral dar nu in Romania ci in Bulgaria deoarece in Romania nu gasesc hoteluri de 3* cu servicii all incusive.Niste...? (mai mult)
Stie cineva cand va avea loc anul acesta spectacpulu din padurea lilieciilor Mehedinti?
Parintii mei vor sa ne mutam in Austria, nu stiu exact in ce oras. Care este parerea voastra despre aceasta tara?
Hristos A Inviat! Ce spuneti despre hotelul Spa Azalia din statiunea Sf Constantin si Elena, Bulgaria? Se Merita? Funda
saluT! Eu si clasa mea (clasa a6a )vrem sa organizam o excursie la Brasov la o pensiune nu foarte scupma.Imi puteti spune si mie niste locuri turistice si niste pensiuni pentru 28 de copii?(13 fete...? (mai mult)
Vreau sa vad aurora boreala! Stie (a fost) cineva in Nordul Suediei, exista vreo statiune turistica pe undeva accesibila, in care cerul este brazdat in noaptea polara de aurora boreala?
Sal TPU! Vreau si eu site'uri de inchiriat cabane sasute in Orientali! Funda! Cele mai multe site'uri
Hey!(dau funda) Stiti sa imi recomandati si mie niste pensiuni/hanuri in Alba-iulia dar ceva mai ieftine?! As vrea sa fie situate in oras, nu in afara orasului. Multumesc
Ce s-ar putea vizita pe traseul Piatra-Neamt Targu Neamt? (manastiri, cetati)
Unde vreti sa calatoriti, si de ce?
Este vreun hotel in Romania, la mare cu optiunea All inclusive sau, de ce nu, Ultra All Inclusiv?
Știe cineva drumul spre comuna Cuca?
\ma ajuta cineva? Vreau sa stiu cat costa o asigurare de calatorie.Pentru un minor, sa fie valabila o luna sau cat imi putin... URGENT! Dau fundita
Cine poate sa imi zica zi mie niste hotele bune de 5 stele din turcia? De preferat cu plaja proprie, cu piscina si topogane daca se poate. Si daca ati petrecut vacanta in hotelul respectiv, imi puteti...? (mai mult)
Urgent! Cat dureaza sa ajung din Bucuresti in moldova? Dar din moldova in Bucuresti? Plec zilele astea cu ai mei si nu vreau sa ratez un serial...Plecam duminica dimineata (ora 3) si ne intoarcem? (mai mult)
ce mai faceti? imi spune si mie cineva de ud pot sa cumpa un bilet la mare pentru vara acesta in 2012? in Bulgaria sau Romania nu conteaza dar sa fie putin mai ieftin8-> plss vreau sa merg cu...? (mai mult)
cine stie un loc de vizitat nu prea departe de Timisoara?
Tripadvisor sau booking.com? Unde ati gasit un sfat mai bun si o caracterizare mai fidela a situatiei reale?
Daca unul dintre voi a facut Transfagarasanul sau Transalpina cum e?
Stie cineva care este programul de vizitare de la castelul reginei Maria din Balcic (Bulgaria) si cat costa un bilet de intrare? Unde ar fi mai bine sa schimb bani din lei in leva sau euro>leva?
Care dupa parerea voastra sunt cele mai frumoase locuri din lume?
Daca ati putea sa alegeti o destinatie la alegere unde sa va petreceti vacanta ...care ar fi aceasta? decizia mea. http://www.youtube.com/watch?v=ESldStIKh6Q& hd=1 *puneti si un video daca vreti? (mai mult)
Cati km sunt de la Oradea la Targoviste? Funda pentru cl mai rapid raspuns!
am o intrebare despre vacanta de vara.(scuze de categorie). Imi puteti da ceva site-uri sau ceva de la hoteluri de 2-3 stele din Costinesti?! Fundita!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?