Cei mai activi useri din categoria Turism pe 22 Februarie 2025 sunt:
Ce preferati dintre statiunile vama veche si mamaia? argumente?
Bunaaa. un raspuns va rooog :) in cat timp ajungi din oradea in iasi? dar in pascani? cu masina :D. funda
Ma puteti ajuta va rog? Deci la vara vreau sa calatoresc ori in America ori in Australia ori in Germania.Mentionez ca in aceste 3 tari am rude si as cheltui bani pe avion(care vreau sa il cumpar...? (mai mult)
Traiesc in Portugalia de ceva timp si buletinul mi-a expirat cam de cateva luni si pasaportul imi expira cam peste 10 luni.Intrebarea mea este daca pot prelungi pasaportul aici in Portugalia fara...? (mai mult)
Daca vi sar oferi sa mergeti intr-o tara pe care sa o vizitati, ce tara ati alege? De ce?
Care sunt muntii sau zonele montane care v-au placut cel mai mult?
Stiti cabane ieftine in jud Brasov unde se pot tine chefuri de 30-40 de perosane?
Salut, prietenul meu este din Arabia Saudita ( Dubai) si vrea sa vina in Moldova vreau sa va intreb daca stiti cum poate sa obtina viza in Moldova?
La ce tabara sa plec vara aceasta imi recomantati vreo doua tabere care merita ft mult de plecat, mai concret unde sunt multe fete?
Pentru o cina Romantica in 2 pentru prima seara unde imi recomandati in cluj napoca
Unde e LPS ( liceul sportiv ) din Galați?
Cine stie vreun motel sau hotel in sectorul 1, cat mai aproape de str. Pietei. 2 conditii am daca se poate: sub 90 de lei si fara mucegai(intelegeti idee).
Buna!( cei care au fost in Grecia in vacante.)ce parere avti de orasul Pefkohori? despre plaja? si despre oras in general...multumesc anticipat!:D
Heii. Puteti sa-mi ziceti si mie niste agentii aeriene cu plecare din Iasi sau Bacau spre Torino sau Milano? Mentionez ca nu vreau sa coste mult:D
Am o intrebare putin mai absurda probabil. In poza din pasaport sunt bruneta cu breton si parul drept, iar acum in prezent am parul cret si as dori sa ma fac blonda inainte de calatorie, credeti...? (mai mult)
Am o intrebare este legal daca un copil de 13-14 ani calatoreste singur cu autobuzul in alte judete sau orase? NU ma refer calatorie in alta tara
Ce credeti despre disneyland? este un loc bun de vizitat?
FUNDA! Cum se numeste jungla in care a fost Bear Grills (Discovery) de 700 si ceva km patrati? Erau cei mai multi serpi veninosi din lume.
Ce locuri frumoase v-ar place să vizitați sau ați vizitat? :)
Cine este din ialomita(fetesti)?
Cine a fost in Italia, spuneti-mi, se vorbeste si engleza?
Ce va place la Timisoara?
Unde sa ma duc de ziua mea? La padure sau la Roma?
Daca ati avea posibilitatea de a va duce unde doriti, unde va v-ati duce? De ce?
Ce legaturi are autobuzul 105?
The Cosmopolitan of Las Vegas 2012 Din cate am auzit este costruit nou m-ar interesa daca aveti informatii despre el nu contaeza daca sunt in engleza sau romana.
Sint in Botosani camine de elevi (internate) care fac cazari la sfirsit de saptamana si in vacantele elevilor? Am gasit asa ceva in Oradea si m-am gindit ca poate si in alte orase sint. Multumesc.
Am un pasaport, tip vechi( este facut in 2008 si expira in 2013), as dori sa stiu daca as avea vreo problema cu el la iesirea din tara, daca trebuie sa imi fac altul dupa modelul cel nou. Multumesc...? (mai mult)
Intr-un top al oraselor din Europa si nu numai, pe care le-ati vizitat, ce ati recomanda?
Salut, sunt din Moldova si am nevoie de viza pentru a pleca in Romania pentru 2 zile, unde ma pot adresa pentru a o deschide rapid cine stie plizz raspundeti!
Eu in curand voi ajunge in Romania si aterizez la otopeni (henri coanda) dar chestia e ca nu stiu cate iesiri are aeroportul ala. Daca cineva e amabil sa-mi dea o imagine ii multumesc sau sa-mi explice;...? (mai mult)
Stie cineva daca Castelul Bran este deschis in perioada asta si pentru vizitatori? Daca da, aveti idee cat este biletul de intrare? (dar si la Casa groazei, parca asa se numea ) Mersi!
Intentionez sa vizitez la vara o parte a Moldovei si am auzit ca in orasul Bacau exista o insula de agrement pe Bistrita. Trebuie sa platesti ca sa faci o plimbare pe insula, de exemplu?
Cineva care a fost la hotelu Griffid Arabella, Nisipurile de Aur, Bulgaria. acestia au plaja privata cu sezlonguri si umbrelute sau trebuie sa le inchiriezi?:D Funda
Cat este intrarea la Brukenthal, Sibiu?
a fost cineva la parcul dendrologic Hemeiusi din Bacau? Cum este acolo? Multumesc
Spuneti-mi si mie care sunt TOATE regiunile Romaniei si cam ce judete intra in ele. Brasovul in ce regiune intra?
Care ar fi cel mai tare loc de excursie in vacanta de vara?
Orasul Slobozia este mai mare sau mai mic decat orasul Tulcea?
Romania is a good place to live? someone could tell me about romanian? im very interested about this country and wanna know more about Romania... ... bucharest city, cluj napoca, maramures, etc.? (mai mult)
Stie careva un job pentru promovarea diferitelor pensiuni pe net?
Va mai atrage plecatul la lucru in UK? Mie, englezii imi par niste oameni foarte aroganti iar pe romani ii dispretuiesc categoric.
La ce lac din arges merge crapul sau carasul acum in 2012 in afara de teiu sau barlogu! DAU FUNDAAAAAA
Cascada din croatia face parte din topul celp 10cascade ale lumii?
Cu ce mijloc de transport in Bucuresti, ajung din colentin/doamna ghica la unirii? Funda
Poate cineva sa-mi zica, va rog, de la Gara de Nord Bucuresti cum se ajunge la Colegiul National de Arte "Dinu Lipatti"? Multumesc.
este adevarat ca o declaratie precum ca unu din parinti este de acord ca poti calatori cu celalalt, iti trebuie doar la iesirea din romania? eu plec maine din Italia inapoi in romania mai am nevoie...? (mai mult)
Buna:) A fost cineva la pensiunea "La Valtoare" - Bran Tabara de Limba engleza. Am primit un fluturas cu descrierea pensiunii si activitatilor si as vrea cateva poze sau o parere despre tabara. ...? (mai mult)
Buna TPU :) Am 2 intrebari :D Cat costa sa mergi cu trenul din Iasi pana in Brasov? si. Cat costa sa mergi cu autocarul din Iasi pana in Brasov?
daca eu sunt in italia cu un parinte si vineri plec am declaratie de la celalalt parinte precum ca pot calatori cu celalalt, la iesirea din rom mi-a cerut aceea declaratie, acum la aeroport in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!