Salut,cei din Vrancea știți ceva daca se prinde peste pe balta Varzaru in 2024 este apa?
Pentru a aplica in DV-2026 (loteria vizelor pentru USA) trebuie sa am 12 clase terminate cu bac? Trebuie sa am 18 ani?
Salut TPU! Stie cineva cam ce preturi sunt la Lacul Verde Resort - jud. Prahova pentru nunti? (preturi de meniuri...etc) Multumesc!
Buna! Stie cineva daca in data de 15, fiind Sfânta Mărie, se poate vizita Cimitirul Vesel de la Săpânța? Facem un ocol destul de mare, de câțiva kilometri buni, ca să îl vedem. Mulțumesc!...? (mai mult)
Vreau sa merg in america curand, stiu ca poate dura cateva luni nu ma grabesc, dar am auzit ca e mult mai greu sa ajungi daca vrei sa muncesti. Vreau sa ajung acolo, sa aplic pentru un job si sa vad...? (mai mult)
Salut, pot lua bilet de tren de la ghiseu cu o zi inainte? Spre exemplu vreau sa plec miercuri si sa iau biletul de marti…
Salut. O sa merg în Chișinău și am nevoie sa închiriez masina acolo. Eu am permis de 6 luni, dar din ce am văzut pe net, aproape toate site- urile cer 1- 3 ani vechime. Aveți recomandare de...? (mai mult)
Unde va place mai mult la mare la noi în România pe litoral sau în străinătate de exemplu:Grecia Turcia etc.?
Unde e mai scump : - pe litoralul românesc în concediu sau in Grecia? Gen cazare, mâncare, alte distracții...
Buna! As vrea sa va intreb cu vi se pare Londra ca si oras? Adica eu dupa mine nu m- aș muta niciodata acolo prea multi oameni de alte nați care se ocupa cu orice altceva decat munca am o ruda care ...? (mai mult)
Salutare! Ce știți despre prezența urșilor pe traseele din Retezat?
Buna TPU. Unde am voie sa fac grătar și camping in Transfagarasan și Transalpina? DAU FUNDA.
Salut, poti pune in bagaj, cand circuli cu avionul si gantere? O pereche de 20kg fiecare (40kg), ma gandesc ca ar trebui sa fie ok atata timp cat platesc mai mult pentru greutate, nu? Si care e greutatea...? (mai mult)
Cum se ajunge mai repede in stațiunea Sovata? Care este cel mai scurt drum?
Buna ziua, Trebuie sa merg la o conferinta in China in octombrie. Stie cineva ce trebuie facut si cat ar dura aceasta obtinere de viza?
Buna ziua. În câteva săptămâni voi face traseul în Transfăgărășan pentru două zile și vreau să fac un camping in apropierea traseului pe care îl vom face noaptea. Ce locuri sunt pentru camping?...? (mai mult)
Care credeti ca este cea mai frumoasa tara din Europa?
Unde sunt cele mai frumoase manastiri și cetăți din România?
Daca am uitat carnetul de note acasă si sunt elev în tren numai vu biletul cumpărat cu carnetul de note, cum sa fac sa nu plătesc biletul in tren?
Oare pentru a calatori in Vancouver - Canada trebuie viza? Si daca da, oare ce viza si de unde se poate lua? Multumesc frumos!
Ce imi recomandati sa vizitez in Barcelona? Voi sta 2 zile acolo.
Ați reușit să mergeți în vreo excursie pe undeva, până în prezent, in vacanță asta de vară? Unde?
Hei, TPU, îmi recomandați și mie un hotel/pensiune/hostel în București mai ieftin de 200 de lei? Mai știți vreun alt site mai ieftin? Că pe Booking sunt doar prețuri exorbitante. Deci poate...? (mai mult)
Unde credeți ca sunt plajele cele mai frumoase: Grecia Turcia sau Bulgaria?
Care este numărul de telefon al Pensiunii Boema din Hunedoara?
Cu culoare merge la etriere la o mașină cu gri și cu jante tot gri?
Salut, am mi- a trecut prin cap sa vizitez America cu soția. Am fost la interviu soția a luat viza, eu canci ...ma întrebat multe, dacă știu engleza, i- am spus că f. putin vreo 1O%, apoi lucrez...? (mai mult)
Salut. Intrebare pentru cei din Brăila: Autobuzul 33 merge doar incepand cu ora 8:10 cum scrie in orar? Sau e doar vara? Nu merge deloc mai devreme de ora 8 niciodata?
Salut, mă gândeam să merg singur la mare in Eforie Nord. Nu am cu cine sa merg și nu mai mers de 4 ani la mare. Și nu știu cât de ok sau ciudat oare, dar nu am ce face. Și voiam să știu câte...? (mai mult)
Vreau să merg la mare în Costinești cu prietena mea și vreau să întreb ceva legat de cazare. O colegă de lucru mi- a spus că atunci când te dai jos din tren sunt anumiți oameni cu, cazări care...? (mai mult)
Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul vostru. In cateva saptamani urmeaza sa plec intr- o vacanta in Italia, mai exact Milano, si este pentru prima data cand calatoresc cu bagaj de cala. Am tot cautat...? (mai mult)
Salutare, urmeaza sa merg cu cortul intr- o zona unde stiu ca de dimineata pana pe inserate soarele va bate pe cort si il va incinge pe dinauntru. As vrea sa evit asta ca sa pot sta in anumite parti ale...? (mai mult)
Ce părere aveți despre America?
Bună ziua! Dacă am făcut check in la bilet și nu am bagaj de cala adăugat la bilet La aeroport mai pot sa îl plătesc sau nu se mai poate?
Buna. M-am cunoscut acum 7 luni cu cineva din SUA si faza este ca vrem sa ne mutam amandoi la el în America dar nu stim cum sa facem. Ma pot muta acolo daca ne casatorim?
Unde se mănâncă bine în Paralia Katerini Grecia? Nu am fost decât în Peloponez și câteva insule și merg pentru prima data acolo!
Numai imi gasesc buletinul. Pot zbura in Olanda decat cu pasaportul valabil?
Pot depune bani pe cardul de bursă
Unde credeți ca sunt cele mai frumoase plaje: Cipru Grecia Turcia sau Croația?
Salutare, ma bate gandul sa imi fac si eu pasaport, momentan nu am nevoie de el, nu planuiesc sa plec nicaieri, dar vreau sa il fac avand timp liber acum, gandindu- ma ca pe viitor daca o sa am nevoie...? (mai mult)
Salut. Cum te poti muta în Canada definitiv? Ce trebuie sa le demostrezi celor de la ambasada ca sa te poti muta acolo de tot? Conteaza cumva si ce scoala ai? Daca ai scoala daca ai liceu ceva? Eu de ...? (mai mult)
Bună. Poate cineva sa îmi recomande un hotel în Mamaia pentru familie cu copii? Atâtea recenzii am tot văzut ca nu prea știu ce sa aleg. Eu eram între Hotel Parc și Hotel del Mar. Dar nu știu ...? (mai mult)
Bună! De ce acte am nevoie ca să pot da în chirie un apartament pe noapte? Am un apartament pe care nu îl folosesc și am observat că mai multe persoane aleg varianta asta.
Hei TPU! A fost cineva din Galati catre Braila, cu taxi recent? Ce pret ar avea?
Buna Seara, daca un restaurant este intr-un hotel si nu esti cazat acolo, poti intra pentru restaurant?
Buna. Ma voi duce in Ungaria in curand si voiam sa va intreb daca merita acolo mai bine sa fac platile in euro sau in forinti? Ms
Salut! As vrea sa merg în Grecia cu masina dar am permisul de conducere de mai putin de un an luat. Exista restrictii pentru incepatori? Pot circula cu masina ca si începător in Bulgaria si Grecia?
Bună ziua, unde pot gasi un restaurant in Mamaia sau Constantă si sa pot plati cu voucherr de vacantă up?
Salut,a zburat careva cu wizz air din Spania catre Romania? Am 17 ani oare pot sa calatoresc singur, pe net scrie ca da, am intrebat pe cineva si a spus ca nu l a lasat singur...
Vă salut, prieteni! Am nevoie de un sfat, referitor la concediu. Vă rog să mă ajutați cu sugestii și opțiuni pentru un loc frumos din țară (nu exagerat de departe de București), un loc unde...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!