Salut. Am rezervat 3 bilete de avion (ruta nationala) si la detalii check-in am gresit ziua de nastere a unui pasager. Este vreo problema daca nu modific greseala?
Poti modifica de 2 ori data unui bilet de avion? Sau este permis doar o data?
Salut, m- am nascut si locuiesc in Republica Moldova, am 17ani, doresc sa plec in regiunea Transnistreana, nu stiti ce fel de documente o sa am nevoie ca sa intru in Transnistria? Buletinul va fi...? (mai mult)
Bună! Este vreo problema, sau am vreo piedica dacă am o rezervare la avion pe fostul nume de fata, deși buletinul este pe noul nume de după căsătorie?
Bună! Cu ce cantitate de tigari si alcool pot intra in Bulgaria, respectiv iesi din Bulgaria in Romania, de persoana?
Buna, maine voi pleca cu avionul si nu stiu daca am voie sa iau aceste lucruri cu mine in bagajul de mana. Vreau sa iau incarcatoare, gopro, selfie stik, borseta in care imi tin elastice si cleme. ...? (mai mult)
Bună seara TPU! Aș vrea vă rog să-mi dați argumente pro și/sau contra despre o vacanță în Egipt. Să-mi spuneți de ce ar fi o idee bună sau de ce nu să mergi acolo.
Salut Care locatie cea mai ieftina o recomandati pentru cazare o noapte sau doua in cluj? dar ieftină Va rog locație si pret aproximativ pe noapte Care vine cu comentarii la mișto genu, , gasești...? (mai mult)
Buna TPU! Urmează curand sa ma mut in Bucuresti, doar ca încă nu sunt asa de hotărâtă, imi puteti da o părere despre Bucuresti? Plz dau funda!
Daca vreau sa-mi iau bilet de avion online imi trebuie datele din buletin?
Cum e mai ok sa pleci in Istanbul? La all inclusive cu bilete de avion dus- intors incluse, sau la hotel doar cu mic dejun si avion separat? Aveti si alte idei? Mi- ai putea arata? Eu vreau pentru la ...? (mai mult)
Aveti idee daca trebuie completat vreun formular pentru Portugalia?
Stie cineva de ce cetatea Devei si implicit telecabina sunt acum inchise? Informatia este confirmata. Dar nu stiu motivul.
Din acest mesaj "Anulare gratuită cu 14 zile înainte de sosire! Se va încasa prețul unei nopți în caz de anulare în cele 14 zile dinaintea sosirii." se înțelege: avansul dat va fi primit înapoi...? (mai mult)
Zilele astea voi ajunge in Danemarca pentru prima data. Trebuie sa fac vreo setare la telefon pentru a putea vorbi de acolo cu cunoscutii din Romania? Whatsapul imi va merge la fel de bine de acolo? Si...? (mai mult)
Salut! Am intrat la liceu, clasa a9a. Mai pot merge cu trenul cu carnetul de clasa a8a? Este vizat și anul acesta.
Care sunt cele mai populare destinații turistice din India(cu poze)?
Imi place sa calatoresc. Vreau sa fac o excursie dar nu mai am idei. Cine mă poate ajuta?
Salutare, aveți idee daca e permis in bagajul de mână sa iau cateva ciocolatae (wizzair), e prima vacanta cans vin cu avionul si ma gandeam sa nu le cumpar degeaba. Mulțumesc anticipat.
Daca am o rezervare pe Booking si deja mi au luat banii, insa eu am anuntat de cateva zile ca nu pot ajunge la data respectiva, daca vreau sa stabilesc alta data cu hotelul va trebui sa platesc alta ...? (mai mult)
Am făcut check in cu numele de familie greșit. Ce pot sa fac in acest caz?
Salut TPU, stiti niste site-uri sau agentii de unde as putea sa iau un bilet foarte ieftin de avion?
Buna! As avea nevoie urgenta de o schema care sa contina o automacara. ( pentru facultate).
Bună! Anul acesta vreau să merg în excursie în Franța. Problema e că e prima excursie pe care o organizez într- o altă țară. Biletele sunt luate, dar unde îmi găsesc cazare? Știu de Booking...? (mai mult)
Buna Am nevoie de pasaport daca vreau sa zbor de la cluj la Bucuresti? De ce am nevoie fiind si minora si ma duc cu un prieten? Parintii mei sunt de acord, dar de ce am nevoie?
Au toalete trenurile Softrans?
Dacă ar fi să merg în Egipt, ce destinații mi-ați putea recomanda?
Brașov sau Iași?
Ce țări ați vrea să dispară?
Salut,daca am facut o rezervare pe Booking la un hotel,fara sa bag nici un card bancar si nu o mai pot anula,ma va taxa cumva, cu factura la adresa, daca nu ma prezint la hotel?
Salut, am gasit un hotel un obzor cu 1.400 lei pentru 3 persoane, all- inclusive. Credeti ca merita? Cum e plaja din zona? Am mai gaist un hotel cu 1.100- 1.300 la Nisipurile de aur, tot cu all inclusive. ...? (mai mult)
Buna! La Wizz Air poți lua cu tine in bagajul de cala lichide (sampon, gel de dus etc.) care sa depășească 100ml, respectiv un litru si o lama de ras?
Salut! Planuiesc sa vizitez Delta Dunarii, dar doar in trecere. Vin din Constanta in Tulcea, si as vrea sa stiu ce este se vizitat cat de cat aproape de ruta asta?
Pot lua un câine pe tren fără cușca? Menționez ca este pui din rasa akita
Buna ziua! As vrea sa merg in Anglia pentru a munci, dar am inteles ca imi trebuie viza. Nu stiu nimic legat de asta. Ma poate ajuta cineva cu niste informatii? Multumesc!
Fata, 21 ani. Am mai urcat de două ori m. Bucegi pana la Babele, Sfinxul, Cruce etc., insa cu cineva, deci pot spune ca cunosc traseul, mai ales ca e inscriptionat cu semn pe fiecare copac, respectiv...? (mai mult)
Salut, cum îmi pot face procură pe un prieten de 18 ani ca să călătorim din Moldova în România? Tatal meu este plecat în Londra și mama este acasă, cum pot face procură? Am 16 ani, buletin...? (mai mult)
Cum incarc poze pe Google Maps?
Buna ziua! Am achizitionat bilete de avion cu Wizz si am trecut un singur prenume. A calatorit cineva recent cu aceeasi problema si a intampinat dificultati?
Eu si cam toti prietenii mei (majoritatea cunoscutilor) am vizitat destul de multe tari din Europa in ultimii ani. Am cunoscuti care au ajuns si in America, altii in Asia ori Africa. Dar ce parere aveti...? (mai mult)
Salut! In luna mai am achizitionat o oferta in Hurghada, Egipt in perioada 20.08. 2022 - 27.08. 2022 prin agentia de turism D**tour cu un zbor direct T*rom. Curand, am observat mai multe neregularitati: ...? (mai mult)
Cei care ati fost in Bulgaria, Sunny Beach. Cum este? Sunt români multi pe acolo? Multumesc!
Buna! A calatorit cineva cu Tabita Tour? As avea nevoie de niste informatii in privat daca se poate. Multumesc.
Salutare. Stie cineva cu ce se poate ajunge la babele si sfinx? Exista telecabina sau masina, ceva cu care sa se poata ajunge cat mai aproape? Sunt persoana cu dizabilitati locomotorii! Multumesc...? (mai mult)
Buna! Am si eu o nelamurire! Incerc sa fac check in online la Blue air, dar cand selectez data emiterii la un pasaport (3/8/22) mi se contureaza casuta cu rosu si nu ma lasa sa continui Am incercat cu...? (mai mult)
Salut! Daca plec cu cortul la munte, ce metode as putea folosi pentru a incalzi cortul? Ma refer la metode "naturale" nu la butelii sau alte genuri. Ceva sfaturi? Dau funda!
Ce alte modalitati de a te distra la mare va mai vine in minte in afara de cele binestiute de toata lumea (adica balacit in mare, stat la plaja pe sezlong, mers in cluburi, mancatul la restaurante si...? (mai mult)
Bună TPU! O să calatoresc prima data in state și nu am gasit concret ce am voie să duc și ce nu, ce trebuie să declar și ce nu. Mă puteti ajuta? Și dacă vreau să duc alcool (de ex palinca de...? (mai mult)
Voi unde v-ați retrage/ evada din afara junglei de beton de la oraș?
Buna! Imi puteti recomanda niste restaurante la un pret accesibil in Constanta? M-am saturat sa platesc 80 de lei pe o pizza. Va multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?