A mai modificat cineva data unui zbor inainte cu 5 zile de data zborului initial? In cat timp v-a fost schimbata?
Pentru a te duce in Turcia (sau in alte state care nu fac parte din UE) iti trebuie obligatoriu pasaport sau te poti duce si fara pasaport? Daca iti trebuie pasaport, in cat timp iti este eliberat? Dau...? (mai mult)
Bună ziua. Am făcut o rezervare pe Booking și urma sa îmi tragă banii astăzi dar nu am avut atâția bani în cont. Zice sa plătesc acum sau imi va fi anulata rezervarea. Rămâne măcar astăzi...? (mai mult)
Salut! Doresc sa trec cu masina din Smârdan în Brăila cu bacul. Îmi puteți oferii ceva informații? Preț, durata, program, recomandări.
Buna seara, stiti cumva ce microbuze circula Constanta - Costinesti, si din ce zona se iau?
Bună grup. Vrem sa mergem cu copiii la mare la noi în țară. Ce plaja îmi recomandați? Sa fie curată stațiunea/plajă sa ne încânte și pe noi părinții și unde copiii sa se poată juca în ...? (mai mult)
Buna ziua, cât fac pe jos din gara Iasi până la Catedrala mitropolitană din Iași?
Salutare, plec pentru prima data din tara in Italia cu masina si am urmatorul traseu. Craiova - Serbia - Croatia - Slovenia - Italia La ce costuri ar trebui sa ma astept ca si taxe pentru a ...? (mai mult)
Pentru cei care au fost pe Rarau, ce traseu recomandati? Cu plecarea din Pojorata. Sau e mai ok din Campulung?
Bună ziua, ma puteți ajuta și pe mine cu niște cazări și stranduri în apropiere de jud MS? Ofer funda!
Bună, m-ar interesa și pe mine niște locuri cu piscina apa dulce + casute de cazare prin zona! Ma puteți ajuta?
Salutare. Voiam să întreb dacă există în 2022 vreun autobuz sau orice alt transport înafară de Taxi de la Mangalia(sau Constanța) până în Venus(Cap Aurora se numește zona din ce am înțeles). ...? (mai mult)
A fost cineva cazat la Hotel SELECT din MAMAIA? Cum este acolo!?
Salut! Astazi am fost la intrarea in portul Constanta si am intrebat niste oameni de acolo daca pot intra pana la Cuibul Reginei pentru ca autobuzul "City Tour" trece pe acolo si voiam si eu sa vizitez...? (mai mult)
Salut, știe cineva daca compania Ryanair verifica bagajele de mână, adică dacă am bagajul de mana mai mare decât cel corespunzător o să plătesc în plus sau nu o să aibă nimeni treabă cu ...? (mai mult)
Buna, TPU! O sa plec curand in Anglia si vreau sa stiu si eu cate cartuse de tigari pot lua in bagajaul de cala, am bilet la wizz. Multumesc!
Buna, TPU. Ce parere aveti de mersul singur intr- un club nou dintr- un oras nou (din tara, de pe litoral sau din strainatate, nu conteaza) pe care il vizitezi ca turist? E ceva ok, nu e ok? Ati incercat...? (mai mult)
VelTravel păreri? A fost cineva cu această firmă în vacanță?
Daca am platit cazarea la o pensiune integral in urma cu o luna, dar nu mai pot merge, imi pot recupera banii? Sau macar o parte? Perioada cazarii incepand peste 5 zile.
Mai pe scurt, sunt de la Chisinau si ma gandeam daca trebuie sa am 18 ani ca sa pot procura un bilet cu ruta pana la WeEinet(200km), daca nu trebuiesc ceva documente?
Salut, am un prieten care lucreaza in Anglia, pana sa- și reinoiasca viza de munca a lucrat in jur de o saptamana fara contract la un restaurant cand i- a venit viza de munca s- a dus inapoi la vechiul...? (mai mult)
Salut,oare stiti cât de scump e in Grecia pentru o sedere de vreo 2 săptămâni? incluzând și transport
Cum te scoti mai ieftin daca vrei sa vizitezi un oras din Europa? Alegand o oferta de city break sau ducandu-te pur si simplu, pe cont propriu?
Salut, am putina treaba in Bulgaria in octombrie și trebuie sa călătoresc către Sofia cu avionul din Aeroprtul Charleroi (Bruxelles). Ideea este că sunt minor (15 ani) și trebuie sa călătoresc...? (mai mult)
Cum să te trezești în tren dacă călătorești noaptea?
Ce sa imi iau pentru o vizita de 10 zile in alta tara? Plec pentru a scapa de tara asta si a vedea cat de diferit este vestul.
Buna ziua! Stie cineva daca pe Booking.com se poate plati cu card cu vaucere de vacanta? Va multumesc!
Salut. Ce tips&tricks puteti sa-mi dati pentru vacanta mea in UK? O sa stau 7 zile sa vizitez Londra si imprejurimile si m-ar ajuta orice sfat.Multumesc
In Busteni, Sinaia si alte orase mici de langa Brasov merita sa stai un weekend in fiecare sau nu e nimic asa interesant si o vizita de o zi e suficienta?
Poti calatori cu avionul si fara pasaport? Vazusem undeva ca daca e in spatiul senghen nu iti trebuie.
Buna ziua. Nu reușesc sa găsesc informația pe și am zis sa încerc și prin intermediul TPU. Ma interesează sa știu dacă este nevoie de test covid pentru a putea zbura cu avionul de la Budapesta...? (mai mult)
Salut TPU, am 14 ani si vreau sa merg singura cu trenul pana la Brasov si dup- aia sa ajung in satul Fundățica, problema este că știu că pot sa iau trenul pana la gara brașov dar dup- aia? vin ...? (mai mult)
Salut TPU! Merita un sejur in Bulgaria? Adică pentru cei ce au fost : 1. Cum vi sau parut preturile fata de România? 2. Carburanți sunt mai ieftini fata de Romania? 3. Plajele sunt mai bune că...? (mai mult)
Salut TPU! La vama cu Bulgaria se poate trece fara pașaport? Doar cu buletinul sau certificat de naștere în cazul copiilor?
Care din țării e mai bună Armenia sau Georgia? Vreau să am o vacanță în una din țările astea, și încă nu m-am gândit.
Bună ziua! Ma poate ajuta cineva cu niște sfaturi despre cazare pe insula Corfu, o stațiune ceva? N-am mai fost acolo merg anul acesta. Mulțumesc anticipat!
Bună seara ce restaurante accepta tichete de vacanta în Eforie Nord?
Mai trebuie prezentat carnetul de elevi pentru achiziționarea de bilete CFR dacă am un ID de elev creat deja acum o săptămână?
Salut TPU! Am o intrebare. Stie cineva unde pot lua un pranz la Brasov cu card SODEXO TURIST PASS fara sa ma cazez? Astept un raspuns urgent, va rog! DAU FUNDĂ!
Tips and tricks pentru primul zbor ( singura )?
URGENT Buna, zbor cu wizzair in Spania peste câteva ore, o sa am doar bagajul de mâna. Am voie sa iau la mine mai multe lichide care care nu depășesc 100ml sau am voie doar daca toate la un loc...? (mai mult)
Daca vreau sa plec acum la mare si online pe cfr calatori scrie ca nu mai sunt locuri disponibile pot sa ma urc in tren si sa iau bilet de la nas?
Buna! Ati fost careva anii trecuti la Brezoi Blues Festival? M- ar ajuta detalii vizavi de posibilitatea de a- ti pune cortul sau a te parca in apropiere, dar nu in interiorul camp- ului si cam ce distante...? (mai mult)
Ce zona a Romaniei nu merita vizitata?
Care sunt cele mai sarace zone ale romaniei? Am tot calatorit prin sate in ultima vreme transilvania, maramures, banat, crisana si cum am tot auzit ca in mediul rural e saracie sunt uimit de ce vile...? (mai mult)
Unde e avantajos sa calatoresti in septembrie anul acesta daca e iulie si pana acum nu am putut sa imi fac planuri? Mai gasesc ceva sau e totul deja booked? Si in afara si in ro
Locuieste cineva de aici in Hamburg? Cum e viata acolo?
Bună ziua! Am și eu o mică dilemă... În august voi merge într- o vacanță de- o săptămână organizată de niște profesori din fostul meu liceu. Problema e că am început să regret ușor decizia....? (mai mult)
Buna. Am si eu o intrebare. Vrem sa mergem vara asta cu trenul la Costinesti din Teius (undeva intre Alba Iulia si Cluj). Cum sunt cusetele de la CFR? Merita sa ne cumparam locuri la cuseta sau conditiile...? (mai mult)
Salut, oare mai este necesar vaccinul la intrarea în Germania la aeroporturi? Daca da, oare are ceva daca qr ul meu este expirat? Mulțumesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!