Care credeti ca este cea mai indepartata tara de Romania in care poti ajunge lejer si cu autocarul (exclus avionul), chiar daca timpul calatoriei dureaza mai mult decat la avion (chiar si mai mult de ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa calatoresc cu trenul si stiu ca daca esti elev beneficiezi de o reducere de 100 la suta, adica mergi gratis. dar treaba e ca eu am carnetul vizat pe anul scolar 2021/2022 dar acum...? (mai mult)
:)) Sper ca am ales bine categoria, anyway. Peste o săptămâna am primul meu zbor cu agenția wizz, am doar bagaj de mâna, încadrarea lor este de 40x30x20 eu am o geanta de 38x30x15 deci perfect....? (mai mult)
Dacă aveți timp, și daca nu aveți ce face, puteți să îmi dați o listă cu toate țările care există?
Salut! Ce camine studentesti(medicina) recomadati in Timisoara? De preferat 2-3 oameni in camera.
Urgentttt! Bună, acum 2 luni mi- am cumpărat biletele de avion pentru mine, soțul și copilul de la Lufthansa și nu am dat mare importantă biletelor și pe toate biletele de avion apare doar numele...? (mai mult)
Salut TPU. Am rezervat un bilet de avion la o firma pentru data de 1.07.'22, azi am primit Gmail sa dau detalii despre pasager. Am completat iar la ruta de întors detaliile sunt primite, la ruta de plecare,...? (mai mult)
Vreau sa plec din Cluj cu trenul la un meci de fotbal in Arad pe data de 9 iulie. Meciul este seara asa ca as avea nevoie de o cazare, se poate sa gasesc undeva? Eu fiind minor (17 ani)
Hei,cate ore faci de la Sibiu la Cluj Napoca cu autocarul? De ala de 20 și ceva de persoane
Cardul turist pass de la sodexo merge folosit și la restaurante sau e obligatoriu doar pentru vacanta?
Buna lume! Cine a fost in Turcia, regiunea Kusadasi, hotel Pigale Family club /Pigale beach resort? Cum vi s-a parut locatia, mancarea, bautura,camerele, etc. Multumesc anticipat!
Buna seara chat! As avea o întrebare dacă știe cineva sa îmi raspunda. Pe data de 29 iunie 2022 am un bilet pe ruta Bruxelles (CRL) Către București (OTP) cu compania Wizz Air. Ideea e ca sunt minor....? (mai mult)
In cazul calatoriilor dintr-o tara straina in Bucuresti cu avionul (Grecia, Spania de exsemplu), ce limba se foloseste in avion pentru ca romanii sa poata comunica cu personalul avionului la nevoie?
Buna seara, știe cineva da in Sharm el Sheikh in Egipt exista în aeroport magazin Orange Egipt? Găsisem o oferta 20 GB de net cu 120 lire aproximativ 30 de lei Și dacă cineva a activat în Egipt...? (mai mult)
Salut, lume! Vreau să vă întreb dacă știți vreo excursie/tabăra de vara din Iași sau din apropiere, gen Suceava sau Piatra Neamț în care m- aș putea înscrie. Tind sa menționez ca: 1.As ...? (mai mult)
Buna seara, vreau sa merg in Dubai prin Septembrie și pe booking scrie clar "plata in avans " adică plătesc acum pentru Septembrie hotelul in care o sa stau, dar mai scrie pe "românește" ca plata...? (mai mult)
A călătorit cineva cu cei de la AloHotels? Au o oferta suuper bună pe Egipt, cu 200€ mai puțin decât orice agenție, dar mi- e cam teamă de ei. Sunt siguri sau sunt țepari? Ati avut vreo experiența...? (mai mult)
Bună ziua TPU, am o întrebare legată de voucherele de vacanță (dacă pot fi folosite la tren, restaurante și monumente turistice, mai multe detalii mai jos), și despre diferența dintre clasa...? (mai mult)
Salut, Vreau sa merg in Grecia si nu stiu nici o zona, ma uit pe google, dar nu vad nimic concret.Ma interseza o locuinta pe la sate, comune ..sa fie si marea pe apropae ..pret chirie... daca ati...? (mai mult)
Poti lua mai multe bilete de tren cu reducere cu un singur carnet de elev?
Se cere in aeroport certificat verde pentru calatorii in Italia? A fost cineva zilele astea? Vreau raspuns exact. Multumesc funda
Cum este cu America? Daca vrei sa te muti acolo? Stiu ca îti trebuie viza sau cum? Sa mi explice cineva detaliat va rog cine se pricepe?
La ryanair imi cere document de covid. Ce se intampla daca dau completeaza mai tarziu? E neaparat de completat? Nu pot sa las gol acolo si sa merg asa? Nu am chef de probleme in ultimul moment la aeroport...? (mai mult)
Salut TPU Vara asta plănuiesc sa merg intr- o vacanta timp de 5 zile la mare. Anul trecut am fost in Romania dar mi sa părut totul scump și aceelasi litoral învechit… Sunt oferte foarte bune la...? (mai mult)
Cate temple hinduse sunt în România, și unde?
Cum se face check in? Trebuie sa fac check in in ultimele 48 sau 24 de ore, am inteles ca asta e doar online. Si cu cat timp trebuie sa ajung in aeroport si ce trebuie sa fac acolo? Trebuie sa fac check...? (mai mult)
Daca vreau sa plec in Italia, am nevoie de altceva in afara de pasaport, bilet avion, masca?
Salut TPU, stie cineva cum se poate face check in online la Wizz Air cu titlu de calatorie, ținând cont ca la tip document sunt doar 2 opțiuni (pașaport și buletin)? Mulțumesc!
Salut.Pot face pasaportul in alt judet/oras? De exemplu eu sunt din Ploiesti si este o aglomeratie foarte mare la pasapoarte si trebuie sa plec urgent din tara, pot face pasaportul in bihor sau in alt...? (mai mult)
Bună îmi puteți spune niște pensiuni cât mai APROAPE de spitalul Băile Felix de la Oradea?
Hey TPU! Am o excursie cu scoala de 3 zile. Ce ar trebui să imi iau? Mentionez ca in prima zi vom manca ce ne vom lua de acasa. Si cum as putea sa ma fac remarcata in fata unui baiat? Multumesc! Pentru...? (mai mult)
Cat ar costa aproximativ doua bilete de adult din Arad pana in Tg Jiu. Avion/tren. Dus întors.
Helllooo, dacă sunt student și vreau să mă cazez la o pensiune (în Oradea) oare pot primi ceva reducere sau nu contează ca sunt studentă?
Bacul din Bechet are toaleta, in caz ca este nevoie?
Bună ziua, Mă puteți ajuta cu o părere pentru un sejur turistic in Romania?
Ce parere aveti despre Booking.com? Ce experiente ati avut cu rezervarile de pe acest site?
Buna! Va rog frumos sa imi raspundeti la 2 intrebari. Cum trebuie procedat daca vreau sa imi cumpar bilet spre Franta prin wizz air, dar la nume nu ma lasa sa il scriu cu diacritice asa cum este el. ...? (mai mult)
A călătorit careva dintre voi vreodată în America de Sud? În Columbia, Venezuela sau Brazilia?
Ați auzit sau văzut vreodată de comuna Găiseni(Giurgiu)? Eu am auzit am și fost la Găiseni la comuna, mie chiar îmi place. Vouă vă place? Eu știu puțin ce a fost in ea.
Buna. In ce condiții se obține viza din România spre America pe o perioada de aproximativ o luna?
Bună. Vara aceasta trebuie să vină cineva din străinătate pentru o scurtă perioadă însă, trebuie să plec și eu cu acea persoană și aș prefera să selecționăm același zbor. Există vreo...? (mai mult)
Ce părere aveți de Elveția? Ați trăit în / stat în / vizitat vreodată Elveția? Cum vi se par oamenii de acolo?
Imi puteti recomanda cea mai buna Shaorma din Timisoara?
Cum se face accesul la vagoanele de tip bar la CFR? Trebuie bilet special?
Banii de pe cardul sodexo turist in afara de cazare pe la hoteluri, pensiuni cu tot cu meniu se mai pot folosi prin magazine, benzinarii, comenzi de meniuri acasa sau unde? Se mai pot valorifica poate...? (mai mult)
Salut! In urmatoarele zile voi pleca cu avionul din Madrid spre Bucuresti, nu stiu daca voi avea zbor cu escala. Am voie sa iau in troller/bagajul de cala 40- 50 becuri economice si niste baterii ...? (mai mult)
Buna (prea) dimineata. In programul acesta "Litoralul pentru toti", e obligatoriu sa cumperi biletele dintr-o agentie de turism? Nu-mi raspundeti ca "trebuie sa traiasca si ei".
Salut! Pentru cei care stau in Constanța/Mamaia, sunt deschise acum ceva terase, fastfood- uri, magazine, restaurante etc? Dar satul de vacanța? Plănuiesc sa merg 5 zile acum la sfârșitul lui ...? (mai mult)
Buna, Stiti unde se mananca ieftin in Cluj?
Salut! Urmeaza sa plec cu avionul din Madrid sau Barcelona(ramane de vazut) peste aproximativ 10 zile inspre Bucuresti, probabil voi avea si o escala intr- o alta tara, n- am idee, in fine... Voi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...