Ce parere aveti despre Irlanda?
Unde pot vedea temperatura apei marii de exemplu pentru Costinești, Vama Veche?
Bună dimineața. Dacă vreau sa plec în Turcia și am pașaport valabil, mai este nevoie de o viza? Stampila ceva? Mulțumesc
Știe cineva mai multe siteuri de pe care se închiriază cabane/case de vacanță integral în afara de OLX?
Salutare oameni buni, vreau sa merg impreuna cu sotia si cei 2 copilasi in concediu 1 saptamana sau 2 in luna august. Suntem din jud Timis si nu vrem sa ne deplasam prea departe. Astept recomandarile ...? (mai mult)
Bună TPU. Stie cineva daca se poate merge pe jos de la Mănăstirea Agapia (Neamț), până la Mănăstirea Sihla?
Buna! Se mai circula gratis cu trenul ca elev? Vazusem ceva pe site la cfr ca nu poti merge mai mult de 300 de km, iar eu as avea nevoie undeva la 500 si ceva de km. Imi poate oferi cineva aceste...? (mai mult)
Salut! Pentru a călători în Italia ce documente am nevoie? Dacă am 18 ani mai am nevoie de ceva in afara de Buletin? Mai este nevoie de vreun certificat pentru covid?
Salut, zilele urmatoare calatoresc singur cu avionul, care ar fi pasii pentru aceasta calatorie?
As vrea sa vizitez Italia luna viitoare, dar n-am nici o idee ce site este cel mai bun pentru a cumpara bilet de avion sa ajung in Bologna, daca ma puteti ajuta, mi-ar fi foarte de folos.
E mai rentabil, placut sa mergi la mare in Bulgaria decat in Romania?
Bună fraților. Am venit în țară în sfârșit după aproape 3 ani lipsă. Așa că vreau să recuperez mergând în excursii cu bicicleta la munte. M- ar interesa Transfăgărășanul. Problema e ...? (mai mult)
Bună trebuie să ajung la CAU Summersteak in mamaia sat, până acolo am înțeles că merg cu autobuzul din gară cu gsm si apoi la intoarcere nu as putea merge tot cu autobuzul? Si de unde il pot lua...? (mai mult)
Bună, TPU! Am o nelămurire. Am un ID de elev la CFR, care îmi oferă gratuitate la orice tren CFR la clasa a 2- a. Mereu când călătoresc trebuie sa am și carnetul de elev vizat la mine, sa ...? (mai mult)
Cum se numesc vagoanele de tren care au compartimente separate pentru călători, nu ma refer la cușetă sau vagon de dormit, deoarece am mai întâlnit la clasa a 2- a de câteva ori, sunt de obicei...? (mai mult)
Ce părere aveți de tabara pentru studenți în tarile de afara vara? De ex Grecia, Italia etc. Merita sau este teapa?
Salut TPU. As vrea ca sa ma duc la Campia Turzii, dar nu stiu unde sa ma duc. La cheile Tureniului sau la Cheile Turzii? Multumesc anticipat!
Neata, cum pot corecta o eroare legata de transportul in comun pe Google Harti?
Salut pe 1 iunie plec in UK, daca imi expira pasaportul acum pe 19 iunie mai pot pleca? Tin minte ca trebuie sa fie valabil inca 6 luni pana la data expirarii cand parasesti UE
Salut pe 1 iunie plec in UK, de precizat ca am settlement acolo, si am urmatoarea intrebare eu fac un tratament pentru par si va trebuii sa iau un tub de spuma (minoxidil) acesta Nu se elibereaza pe...? (mai mult)
Salut, 1 iunie plec in UK si am intrebarea urmatoare, eu fac un tratament pentru par si va trebui sa iau un tub de spuma (minoxidil) aceasta nu se elibereaza pe baza de reteta si vine intr- un tub de...? (mai mult)
Merită să mergi in vacanță în Armenia? Găsești peisaje frumoase /locuri de admirat?
Salut, joi pe data de 05, voi pleca cu avionul in Italia, Bologna intrebarea mea este mai trebuie certificatul verde? Am vaccinul si certificatul.
Salut, pot sa-mi iau camera la un hotel fix in ziua in care ajung in oras? Gen sa merg direct acolo la ei sa-mi dea o camera
Salut, as vrea sa merg și eu în o țară din Europa de Vest sa vad cum e. Nu am la cine să trag așa că singura varianta e să mă duc eu de capu meu sa vad cum e. Cred că pot să fac rost de bani...? (mai mult)
Unde este mai scump, in Thassos sau in Lefkada?
Vreau să vizitez București împreună cu 5 prieteni, vrem să mergem în iunie cu trenul vreo 4 sau 5 zile. Întrebarea mea este unde ar trebui să ne cazăm, în ce zona, hotel, sector astfel încât...? (mai mult)
Salut. Vreau sa calatoresc in Germania luna viitoare iar cineva de acolo imi spunea ca trebuie sa am toate vaccinurile covid, insa eu am trecut prin boala recent, am si vaccinul Jhonson facut in Octombire...? (mai mult)
As dori si eu sa stiu cateva locuri de distractie in zona Sucevei pentru adolescenti!
Buna TPU, cum pot ajunge cu trenul din Bacău până în Slănic Moldova vă rog?
Vreau niste idei de vizitat, castele biserici sau orice altceva.
Voi ce țară ați alege din Ungaria sau Estonia fiind bună? Că as vrea să merg într-o vacanță.
Buna, știe cineva malluri din Bodrum(Turcia) sau din Istanbul?
Bună! Știe cineva dacă trebuie neaparat programare online pentru pașaport. sau pot merge acolo și fără, pentru ca tot încerc sa mă programez online și nu găsesc locuri libere in județul...? (mai mult)
Buna ziua! Aveti idee cu cat timp inainte sa completeaza plf-ul? (EUROPEAN DIGITAL PASSENGER LOCATOR)
Buna seara dacă mă duc în China asta înseamnă că voi manca DECAT MANCARE CHINEZEASCA sau ...adică mă gândesc că mâncarea ROMÂNEASCĂ e FOARTE APRECIATA n occident și...
Salut, credeti ca in viitorul semi-indepartat (20-30 ani) zborurile vor fi mai ieftine sau mai scumpe decat acum?
Cum e in china adica e frumos am auzit ca ai ce sa vizitezi "cica" au CLADIRI VECHI de ~2000de ani MANASTIRI DINALEA BUDISTE deci "cica" e SUPERB asa e sau...
Bună, știe cineva cum te poți muta în uk? Sau care este cea mai rentabila viză pe o perioada destul de lunga ( nu cea de 6 luni) mai exista vreuna în afara de ea pe o perioada și mai mare? Și...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cum e cu mutarea în Uk acum? Sau cât pot sta cel mai mult cu viză? Exista posibilitatea de a mă muta acolo pe o durata lunga poate definitiva?
Dintre orasele Timisoara, Oradea si Cluj Napoca care v a placut cel mai mult? Ma refer la cum arata si mai putin la angajare/ studii.
Bună! Doresc să plec din țara însă nu am pașaportul făcut. as vrea totuși cat mai repede să îl fac, însă la mine în oraș ( Pitești ) programările sunt undeva prin Iulie iar dorința mea...? (mai mult)
Salut! Dacă sunteți din Suceava, spuneți-mi un parc sau ceva nu știu gen ca sa-mi pot face niște poze Dau funda!
Hey lume! A fost cineva anul asta, sau anul trecut în satul de vacanta Ic Ponor din Padiș, Apuseni? Cum este pe acolo? Condiții de cazare etc...se merită? Îs ceva probleme?
Bună ziua grup, sunt in Franța și vreau să plec in România cu mașina personală doar că vreau sa ocolesc Germania, ce trebuie să pun pe GPS că să ocolesc? Mulțumesc
Buna! Ce parere aveti despre Rotterdam? Pt cei care ati fost. Ma intereseaza in principal sa stiu cat de friendly lgbt este. Vreau sa plec din tara asta homofoba
Salut, va rog sa raspunda cineva care stie. Autobuzele Bucuresti Giurgiu merg sambata si duminica asta?
Stie cineva daca exista vreun site pe care sa arate pe unde mama naibii sa iesi la metrou ca sa ajungi spre exemplu pe un anumit bulevard? Si sa nu mai caut singura in statie, sau un ghid ceva
Salutare. Am o nelamurire, eu cu prietena mea trebuie sa plecam in Germania, marti in 18. Suntem amandoi vaccinati, eu cu Johnson o singura doua, ea cu pfizer 2 doze. Am fi curiosi daca a calatorit...? (mai mult)
Salut, daca vreau să- mi cumpăr 2 bilete la CFR, online, o să- mi pot alege locurile? Sau măcar o sa fie unul langa celălalt? Și încă o întrebare, biletele trebuie tipărite? Sau doar arat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!