Care e diferenta dintre IR IRN R-E la tren mai exact la bilete ce semnifica aceste prescurtari?
Salut. Știti dacă se poate călători cu un umidificator micuț(usb) în bagajul de mana din cabina? Ma interesează dacă pot trece de securitate cu el... Mulțumesc!
Salutare, am si eu o intrebare! Testut RT-PCR si PCR sunt doua teste diferite sau se refera la acelasi tip de test?
Hey, joi urmeaza sa plec din Bucuresti spre Timisoara cu avionul. In afara de bilete si certificat verde, pe care le pot arata fizic/digital mai este nevoie de alte documente? (bineinteles in afara de...? (mai mult)
Buna, Stiti cum pot ajunge in Rimetea jud Alba? Am inteles ca ar fi un microbuz din Aiud, dar nu am gasit pe niciunde un program. Daca este un autobuz din Alba Iulia si mai bine. Multumesc!
Buna! Mi- am cumparat bilete pentru un sejur in Turcia cu plecare pe 16 aprilie. Recent m- am dus la agentie sa intreb daca este suficient sa fiu vaccinata cu cele 2 doze de vaccin de la Pfizer pentru ...? (mai mult)
Hei, de la gara neptun hc spre cap aurora se gasesc maxi taxi-uri?
Pună TPU, sunt din Moldova și doresc sa mergem în România, ce locuri îmi recomandați, mai aproape de Moldova?
Salut, scuze daca pare putin arogant ca intreb asa direct, dar am zis ca mai bine sa intreb niste oameni sa vad si o parere asa mai personala decat sa tot caut pe diferite siteuri pe net. As vrea ...? (mai mult)
Am o intrebare. In familia mea exista mai multi pensionari ce beneficiaza de transport gratuit feroviar, intrebarea mea este daca stie cineva de se poate sa fac vreo procura sau ceva de a utiliza eu ...? (mai mult)
Salut! Dacă plec din România în America ca turist, odată ajuns acolo pot sa aplic pentru imigrare? Care sunt șansele sa reușesc sa gasesc un loc de munca acolo?
Bună! Urmează să am primul zbor și am luat Wizz priority, mi s- a zis ca am prioritate la îmbarcare. Imi poate spune cineva cum se procedează in aeroport cu cei ce au prioritate? Scrie pe un panou?...? (mai mult)
Salut! Stiti cumva daca exista un fel de site gen olx pentru cautat chirie in Finlanda?
Buna,stiti un restaurant in Budapesta unde se mananca foarte bine dar si la pret bun destul de ieftin?
Cate pachete de țigări pot lua cu mine? Zbor cu airfrance spre portugalia
Buna, unde as putea pleca pe weekend? - Mijloc de transport comun(tren); - Nu mai mult de 4-5 ore in drum (tren din Iași); - Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc excludem din lista; Mulțu
Salut TPU! Daca vreau sa plec in Anglia, imi trebuie doar pasaport?
Cate pachete de tigari se pot lua in geanta de mana? Dar in bagajul de cala?
Buna, am o intrebare legata de aeroporturi. Pana unde pot merge fara bilet in interiorul aeroportului? Vreau sa stau impreuna cu un prieten pana ii vine zborul.
Buna ziua, in scurt timp voi pleca intr- o calatorie cu avionul. As dori sa stiu daca atunci cand esti la aeroport ti se verifica lucrurile personale din bagaj, anume pastile si alte lucruri personale....? (mai mult)
Buna, deci e o problemă mai ciudată. Eu am 15 ani si m- am saturat de Romania, de romani, de țigani, de manele sunt traumatizat efectiv de Romania si îmi vine sa ma omor. Ai mei nu mă încurajează...? (mai mult)
Cine a vizitat tari străine multe: Care este in opinia voastra cea mai frumoasa? Eu zic DUBAI.Voi!?
Ai nevoie de certificat verde pentru a calatori prin Europa?
Salut! Am 16 ani si sambata seara, din cauza unei probleme familiale voi fi nevoit sa plec la Sibiu si sa raman acolo o seara, insa, am doar 16 ani si nu stiu nicio proprietate pe care o pot inchiria,...? (mai mult)
Stie cineva cat dureaza viza pentru SUA? Cea de turist
La vara vreau sa plec in America la un unchi sa incep sa lucrez. Spuneti-mi va rog ce am nevoie. Mai trebuie viza? Ce acte trebuie, unde trebuie sa merg?
Bună, știe cineva cum pot să ma mut în Republica Dominicană? Adică ce îmi trebuie? Trebuie doar să-mi iau bilet de avion si sa merg și mă descurc acolo? Ce limbi se vorbesc? Spaniolă?
Salut! Știți vreun grup de Facebook/Whatsapp pentru călătorii/vacanțe în SUA? Pentru sfaturi, etc... NU PENTRU A PLECA SINGUR Mulțumesc!
Buna! Am o nelamurire, daca eu mai am un al 2- lea prenume (ex: Popa Andrei- MIREL) iar eu am facut o rezervare la Blue Air(am cumparat bilet) pe numele Popa Andrei, este vreo problema cand voi face ...? (mai mult)
Salut TPU, am auzit că poți călători în Uk fara visa până în decembrie anul 2025, este adevărat?
Bună! Am cumpărat din aplicația Wizz Air 2 bilete dus- întors Buc- Viena pentru luna iulie. Mi s- a emis rezervarea (factura) pe mail, însă cu numele incomplet, ca pe profilul aplicației, iar...? (mai mult)
Salutare. Imi puteti da si mie cateva idei unde am putea sa iesim in week end in zona judetelor Arad / Timis? Sa fie ceva dragut, poate si de vizitat ceva. Orice idee e bine venita, nu cunosc atat...? (mai mult)
Salut TPU, pe diverse site- uri ale companiilor ariene low- cost am vazut bilete ieftine, unele extreme de ietine cu pretul de 4, 99euro dus Sibiu- Liverpool exemplu pentru odata din viitor iar din...? (mai mult)
Buna. Ma ajuta si pe mine cineva care cunoaste cat de cat zona judetelor Arad - Timis? Imi puteti recomanda si mie niste locuri pe unde as putea merge in weekend? Sa fie ceva dragut dar si atractiv....? (mai mult)
Hei TPU! Stie cineva daca mai este nevoie de test pcr pentru intrare in Serbia? Multumesc
Bună ziua. Vreau sa călătoresc cu wizz din Franța în România. Dar nu am certificat valabil. Se mai cere asa ceva în aeroport?
Bună! Deci sa presupunem ca am casigat o excursie gratis in Europa cu avionul sau cu ceva in urma unui concurs la scoala, cum pot sa calatoresc in Europa? Ce ar trebui sa primesc? Concurs: cangurul...? (mai mult)
Vreau sa fac rezervare pentru un pasaport simplu online pentru un copil insa la mine in oras este disponibil abia in iunie. Este posibil sa aleg alt oras din apropiere unde sa ii fac pasaportul?
Salut, am primit recent o invitatie la Londra cu tot cu bilete de avion pentru sfarsitul lunii. Problema este ca eu nu posed decat un pasaport simplu temporar emis pentru o alta calatorie, acum cateva...? (mai mult)
Buna ziua, am un pasaport electronic si codul meu de bare de pe spate si numarul de pasaport sunt sterse(deteriorate) si cu acea serie(numar)sunt inregistrat la contul de GOV Uk pentru sedere acolo pe...? (mai mult)
Știe cineva nr.de telefon de la vila Ammos mamaia nord? A fost anunț pe olx acum 2 zile. https://www.booking.com/hotel/ro/ammos-mamaia.ro.html
Știe cineva nr de telefon la vila Ammos Mamaia Nord? A fost anunț acum câteva zile pe olx dar nu mai pot găsi nicăieri un nr de telefon.
Salutare! Nu am calatorit niciodata in afara tarii si as dori sa aflu daca pentru a calatori in Irlanda (cu autocarul) e necesar un pasaport sau daca e suficient actul de identitate tinand cont ca ei...? (mai mult)
Buna TPU, îmi doresc să merg in Tenerife dar nu- mi ajung banii.Mă gandeam sa iau un bilet dus - întors şi cand ajung acolo mă plimb şi seara mă urc inapoi la avion ca altfel nu am incotro. De...? (mai mult)
Voiam sa plec impreună cu 2 prietene în Dubai însa mama spune că e periculos pentru nişte fete singure. Ce se intamplă dacă merg doar eu cu fetele? Banuiesc că e politie peste tot, nu? A fost...? (mai mult)
Vreau sa plec intr-o vacantă. Ce tară aş putea sa văd cu doar 500 de euro, în preţ sa fie inclus şi biletul de avion?
Cât m-ar costa o vacanță in Tenerife dacă stau doar 3 zile? Câti bani mi-ar trebui pentru bilet de avion hotel si plimbări?
Salut tuturor, din nou :D Mi s- a recomandat foarte mult si aici, dar si de la cunoscuti sau internet, o alegere buna pe care o poti face daca vrei sa mergi la lucru sau sa emigrezi, Suedia. Cunoasteti...? (mai mult)
Buna TPU! O întrebare pentru cei din București. Știți cumva dacă firma Nelmatour mai face transport pe ruta București - Giurgiu? Și dacă da, cursa de la 17.40 mai este valabilă? Din zona eroii...? (mai mult)
Salut, Am o întrebare mai specială pentru cei care știu mai multe decât mine in ceea ce privește pașaportul făcut la ambasada in Germania. Apelurile și e- mailuri ce sunt trimise acolo primesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!