Salut TPU. Dintre Olanda, Belgia, Danemarca, Norvegia, Suedia, ce tara ati alege pentru emigrare sau plecare, ca sa lucrati sau sa va mutati de tot acolo? In prezent sunt inscris pentru programul...? (mai mult)
Salut! Sunt din București și vreau să îmi fac pașaport. Unde mă pot duce? Și de ce acte am nevoie?
Bună ziua. Am făcut o rezervare la un hotel prin booking și am plătit prin ordin de plata. Din motive personale a doua zi am anulat rezervarea, am primit un email în engleza ca rezervarea a ...? (mai mult)
Heii, Imi puteti recomanda o cazare frumoasa si accesibila pentru 4 persoane in Budapesta, zona relativ centrala?
Daca ești din Botoșani, asta înseamnă că ești botoșănean. Dar dacă ești din Bacău?
Buna. Am posibilitatea de a imi lua dormitor direct din tren? Adica sa vorbesc cu cineva care lucreaza acolo cum ar fi in controlor sau ceva. Iar ca sa ocup un dormitor am nevoie de ceva mai special ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Hotelul Arad de la Neptun-Olimp?
Nu sunt exact la curent cu ce se intampla, dar functioneaza aeroporturile din Romania? E nesigur sa zburam acum?
Au venit la mine în vizită o familie din Anglia cu copii, cel mai mare are 8 ani si cel mai mic 1 an SI DORESC SĂ ÎI DUC UNDEVA LA ZĂPADĂ! NU AM NICI O IDEIE UNDE AȘ PUTEA SĂ II DUC să nu fie...? (mai mult)
Buna, sper sa imi acordati 2- 3 min sa imi răspundeți la intrebare. Am 13 ani si imi doresc sa merg intr- o tabăra la mare anul acesta sa ma distrez, sa imi fac prieteni noi, etc..parintii ma lasa,...? (mai mult)
Buna! Vrem sa mergem la munte un weekend(cu clasa, 30 de persoane). Am vrea sa mergem cu trenul pentru ca este gratis. Imi puteti spune cateva pensiuni(Bușteni, Brașov etc) la care ati fost si voi....? (mai mult)
Buna! Organizăm o excursie cu clasa la Complexul Valea Șipotului si am vrea sa mergem cu trenul. Știți cumva ruta trenului sau daca avem o gara in apropiere de acest complex? Va mulțumesc
Salut! Știți cumva dacă am nevoie de test sau vaccin Covid in aeroportul din Lyon? Vreau sa ma întorc in Aprilie in țara și nu știu dacă este nevoie de ceva. Mulțumesc!
Am nevoie de vaccin sau test in aeroporturile din Paris? Vreau sa ma intorc in tara in Aprilie si nu stiu daca am nevoie de ceva de genul asta. Multumesc anticipat!
Pot pleca in Cipru cu o persoana de 19 ani eu avand 17 fara procura parintilor?
Pot sa merg la un hotel daca am 17 ani? Trebuie acordul verbal al parintilor?
Vreau sa merg la un hotel sa ma cazez. Totusi, cum fac? Doar merg acolo si cer o camera? (stiu ca trebuie sa iau si buletinul cu mine, dar e asa de simplu?) Pot merge la orice ora?
As vrea pe viitor sa ma mut in alta tara. Ce tara civilizata, cu vreme rece, ploioasa, mohorata (asa imi place mie) pe tot parcursul anului cunoasteti? Neaparat sa faca parte din UE pentru ca pe diploma...? (mai mult)
Bună ziua TPU. Vreau ca la această întrebare să îmi răspundă cineva care știe sau a trecut prin asta și îmi poate răspunde. Sunt din Suceava și Vineri, pe 4 Martie, vreau să plec cu Mașina...? (mai mult)
Bună! Urmează să merg într- o mini- vacanță în Oradea și căutam online piscine interioare. Din păcate, am aflat că majoritatea sunt doar pentru clienții hotelurilor din care face parte și...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva de unde se pot achiziționa bilete pentru meciurile PSG? As vrea sa merg la meciul de pe 9 martie dar nu gasesc mai pe nicăieri bilete online.
Am cumpărat un bilet de avion către Anglia și am uitat sa trec al doilea Prenume..are ceva?
Daca de exemplu te duci din aeroportul Henri Coanda in Italia/Spania/Grecia etc, la intoarcere, adica pe aeroportul strain, ce limba se foloseste pentru comunicare daca nu cunosti limba tarii vizitate...? (mai mult)
Daca n-ai bagaj la cala cati ml poti sa iti pui la anumite chestii?(sampon,creme, gel de dus, etc)
Am luat bilet dus- întors către Grecia, mai am doar 400 de euro şi parintii mei spun ca nu- mi ajung. Eu vreau neaparat sa plec! Cum sa fac în aşa fel încat sa- mi ajungă 400 de euro? Daca ...? (mai mult)
De cațiva ani buni vreau sa vizitez Egiptul, daca aveți cunoştinte care au fost acolo, puteti sa- mi spuneti cam câti bani au cheltuit? Citisem pe un forum că trebuie sa am 500 de euro pentru hotel...? (mai mult)
Salut, Mai este vreo posibilitate de aplicare pentru rezidență Anglia? Aștept un răspuns cu o afirmație. Funda!
Mi-e foarte frica sa merg cu avionul. Poți merge cu autocarul in Grecia?
Planuiesc sa vizitez o țară araba cum ar fi Dubai, Egipt sau Irak. Ați vizitat vreodată una din aceste țări ce pareri aveți? fara glume
Vreau sa merg in vacantă şi nu ştiu ce destinație sa aleg. Am stat o luna la spital sa ma tratez de covid ca nu puteam respira şi cred ca merit o vacantă. Problema este ca nu am cu cine sa merg....? (mai mult)
Salut. In Maramures la partia de ski Suior cota 1000, accesul cu o masina ce nu e 4x4 se poate? Evident nu vreau sa ajung pe partie cu masina, doar la un hotel din vecinatatea ei.
Salut TPU. Vreau sa fac referire la unul din programele pilot de emigrare, Atlantic immigration program si Rural northern immigration pilot program, nu conteaza la care din ele. 1) Cand depui cerere...? (mai mult)
Buna TPT, Pot zbura din Germania in Spania doar cu buletinul? Sau trebuie pașaport?
Salutare. Stie oare careva o pensiune faina in Deva unde se poate servi si micul dejun?
Salut, am un cont wizz air și am credite pe el și zice ca expira după un timp. Ce înseamnă asta? Mi-i dă înapoi sau îi pierd?
Bună grup. Îmi puteți recomanda va rog o pensiune /hotel ceva în jurul Brașovului, cu o priveliște frumoasa asupra munților și cu un raport bun calitate/preț. (dacă se poate sa fie și kids ...? (mai mult)
Buna. Imi puteti spune, va rog, daca poti calatori cu avionul in Europa fara pasaport, doar cu buletinul si test PCR in caz ca nu ai toate dozele facute? Mai necesita si alte documente? Vreau sa merg...? (mai mult)
Salut! O modalitate sau site pentru rezervări, gen Booking, mai există? Mi se par prețurile puțin umflate pe acest site și doream să știu dacă mai există și altele. Mulțumesc!
Salut, daca cineva merge cu viza de vacanta in Anglia după 6 luni primește înștiințare sa se întoarcă înapoi? Daca da, după cat timp poate intra din nou în Anglia? Funda!
Buna! Se poate transporta in bagajul de mana, in avioanele wizz, bauturi alcoolice? Am citit ca in bagajul de cabina ai voie maxim 1 litru de lichide in total. Dar nu am inteles daca poate fi alcool ...? (mai mult)
Salut TPU! Intre SUA, Canada, Australia, in care dintre aceste tari se poate obtine mai usor viza: - turistica - de lucru - permanenta Mai pe scurt, in care dintre aceste tari se poate ajunge ...? (mai mult)
Asta o sa fie o întrebare mai specială și sunt noua pe TPU; îmi pare rău dacă am ales categoria greșita. Eu locuiesc acum in Germania, iubitul meu este in Portland, Oregon. Din câte am înțeles,...? (mai mult)
Salut! La vara voi merge cu work&travel in USA si as vrea sa plec si cu Erasmus, din semestrul 2. n am mai fost pana acum, cum ati procedat cu venirea din tara aleasa cu erasmus si plecarea in USA?
Buna TPU! Pot lua un pachet de cafea de 250g in cabina (avion)? Compania cu care voi zbura e Ryanair.
Ce părere aveți de englezi, cum e lumea de acolo, țara?(Anglia) Mă refere la cei care lucrează sau au lucrat, sau chiar cei ce s-au stabilit în Anglia!
Buna,pentru a calatorii cu avionul din Anglia pana'n Romania ce trebuie sa am? nu am vaccin si nu stiu ce-mi trebuie, si as mai vrea sa stiu daca trebuie sa stau in carantina.dau funda
Vreau să plec într- o mică vacanță luna viitoare, în care să vizitez cât mai multe locuri interesante, ce locuri sau atracții turistice recomandați în zona Germaniei de sud? Mă refer la Nuremberg,...? (mai mult)
Pentru ruta Manchester-Suceava, cu escala la Bergamo, cine stie ce documentatie e necesara?
Ultima data la aeroport după ce am trecut prin scannerul corporal, a apărut o pata roșie pe ecran în zona sutienului și a trebuit sa merg intr- o cabina sa fiu controlată. De asemenea, mi s- au...? (mai mult)
Buna seara, Peste doua zile plec din Germania catre Romania si am vaccinul, vreau sa stiu daca a mai plecat cineva recent vaccinat si i- a cerut si testul PCR, m- ar ajuta foarte mult aceasta informatie....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti