Cei mai activi useri din categoria Turism pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Buna seara, Peste doua zile plec din Germania catre Romania si am vaccinul, vreau sa stiu daca a mai plecat cineva recent vaccinat si i- a cerut si testul PCR, m- ar ajuta foarte mult aceasta informatie....? (mai mult)
Salut,cam de cati bani avem nevoie dacă vrem sa plecam după August Septembrie cam prin iarna așa eu cu iubita mea la Londra? Vrem sa stam o săptămâna eu am 19 ani ea 17
Bună la intrarea în țară trebuie să completezi acel formular de care tot se vorbește la știri chiar dacă ești vaccinat dacă a trecut cineva vama Nădlac? Vă rog frumos să- mi spuneți și...? (mai mult)
Vreau sa merg prin februarie la ski cu trenul in azuga si voiam sa va intreb ce autobuz sau daca sunt taxiuri pe care le pot lua de la gara pana la partia cazacu pentru ca stiu ca sunt 4- 5 km adica 1 ...? (mai mult)
Bună ziua. Urmează sa călătoresc în UK cu fiica mea în vârstă de 1 an și 2 luni cu Wizzair. Biletele le- am cumpărat fără bagaj de cala. As dori sa știu dacă 1 : pot aduce și căruciorul...? (mai mult)
Buna ziua, pentru cei care au fost, îmi puteți recomanda o cazare in Paris, dar la un preț acceptabil? Nu stau decât un weekend, iar ce prețuri am găsit pe booking, trivago, zici că închiriez...? (mai mult)
Salutare! Cateva informatii despre Pamporovo? Restaurante? Unde te poti opri sa mananci pe drum atunci cand vii dinspre vama Giurgiu?
Hello prieteni! Detin un apartament si intentionez sa- l introduc in sistem Airbnb, Booking, regim hotelier etc. Am neclaritati vis a vis de legislatie si impozitare in special. Ma puteti ajuta va rog...? (mai mult)
Salut. Am de schimbat doua trenuri si la una din statii nu au cumparare bilet online. Asa ca trebuie cumpărat din statie. Problema e nu cunosc statia. Nu am mai fost. Nu stiu nici daca se poate cumpăra....? (mai mult)
Buna stie cineva ce contine full pass ul de la summer well 2022 pentru ca am auzit ca ai cazare si bautura gratis pentru ca se incardeaza in bilet dar nu prea cred stie cineva ce contine?
Bună ziua, știe cineva dacă la Wizz Air pentru bagajele de mână limita de 100ml la lichide se refera strict conținutul recipientelor? Are ceva dacă spre exemplu vreau să iau un parfum cu gramaj...? (mai mult)
Salut TPU, știe cineva dacă se cere test la plecarea din norvegia? Multă lumea a zis ca nu.
Daca vreau sa ma cazez la un hotel, pot sa o fac si cu test covid-19?
Buna ziua, pe data de 20 dec am zburat cu avionul pana in Italia, am avut nevoie de plf, acum la intoarcere, trebuie sa il fac din nou? Sau se poate folosi tot cel la venire?
Salut! Am o skoda octavia 2 2008 și de ceva vreme am observat ca perna dreapta spate este uda. Aveti idee de la ce ar putea fi uda?
Salut,pentru ce I care călătoresc cu trenul! Dacă acceleratul oprește în gara doar un minut? Asa îmi arata pe aplicație dar totuși intr-un minut nu ai timp sa cobori
Ce aplicație exista în România pentru trenuri? Sa vad exact unde sunt un fel de gps
Sunt sofer pe comunitate si vreau sa imi iau iubita cu mine. Stie cineva daca am voie sa fac asta? Nu e cazul sa conduca, doar sa ma insoteasca prin Europa. Avem ambii vaccin si pasaport
Ce taxe se platesc daca iti cumperi produse din strinatate, mergand fizic. Nu ma refer la comandat online. In fazul meu e vorba de electronice, un telefon.
Bună ziua. Am rezervat pe airbnb si am anulat rezervarea inainte ca ea sa fie acceptata. Banii au fost retrasi de pe contul bancar iar astazi am anulat din aplicatie rezervatea, in conditiile cerute ...? (mai mult)
Bună TPU, cât costă telecabina boabele și sfinxul, pentru o singură persoană? Este posibil sa ca in ianuarie sa nu meargă din cauza zăpezii, dar dacă este nor sau soare, poate fi...? (mai mult)
Salut Doresc sa stiu cam cumpar un bilet de tren de distanta lunga: Nuremberg-Geinsenfeld si daca am nevoie de ceva in special. Multumesc
Buna.Vreau sa stiu daca biletul de tren este gratis pentru elevi cu carnetul, sau este ca inainte la jumatate de pret.Multumesc.
Salut TPU o sa merg pentru prima dată cu trenul! Dacă îmi iau bilet îmi arata pe el ce scaun am? Știu că nu se tine cont?! (CFR)
Salut,cât de aglomerat este pe data de 24? ( în tren)
Buna Mi am luat bilete de avion la Wizzair pentru Italia la sfârșitul lui februarie și am primit în urma cu puțin timp email sa mi spună că pe ruta aceea se anulează zborul și mi au dat varianta...? (mai mult)
Salut TPU! Este pentru prima dată când merg cu trenul CFR am 14 ani și nu știu dacă sa-mi fac griji adică sa stau tot drumul cu mana în buzunar de frica sa nu fure cine va ceva
Buna ziua, am creat o pagina de Facebook, o pagina publica si doresc, ca o anumită persoana, sa nu poata comenta sau să dea like, la postările de pe aceasta pagina, va multumesc si astept răspunsul...? (mai mult)
Bună! Am achiziționat bilete de avion de pe Vola și în emailul de confirmare e scris si urmatorul lucru: "Cererea ta a fost inregistrata, iar biletele vor fi emise dupa efectuarea cu succes a platii....? (mai mult)
Buna seara. Vreau sa merg în Dubai, anul viitor. Prin aprilie. Ma poate ajuta cineva sa gasesc o cazare bună? Prin "buna" ma refer la: aproape de principalele obiective turistice, si accesibilă ...? (mai mult)
Salutare! Am si eu nevoie de o tranamisiune a unui jurnalist roman, dintr o zonă de conflict, Iran, Irak, Afganistan, Liban, etc, de preferat din perioada 1995- 2005, pentru un proiect școlar....? (mai mult)
Salut! Careva care a mers cu trenul de la Brasov la Sibiu? Imi puteti spune de pe ce linie se ia trenul spre Sibiu de la ora 14:27, trenul R2103. Va multumesc mult!
De ce acte am nevoie pentru a pleca în Birmingham câteva zile?
Se poate lua animalul de companie (caine) in avion?
Buna! Vreau sa calatoresc la vara de la Bucuresti la Kiev cu trenul pentru a merge la un concert. Stiu ca exista o singura ruta directa Bucuresti- Kiev, dar acel tren nu circula decat o data pe saptamana. ...? (mai mult)
Ai nevoie sa arati buletinul/alte date de identitate ca sa iti poti lua un dormitor de unul singur in tren cfr ca un adult?
Ce planuri de vacanta aveti pentru 2022?
Buna, as vrea sa calatoresc in Italia, dar nu am vaccinul, daca imi fac vaccinul maine adica 06.12. 2021 pot sa ajung pana de craciun acolo? Vaccinarea anti- SARS- CoV- 2, cu certificarea finalizării...? (mai mult)
Când cumperi un bilet de tren de adult, trebuie arătat buletinul?
Cum se obtine viza de turist? (Vreau sa ma duc in America, temporar).
Se poate anula un zbor cu avionul Tarom? Biletul l-am cumpărat ieri online. Îmi pot lua banii înapoi pe el dacă nu mai plec? (E din cauza situației cu covidu, așa peste noapte se face carantina)
Care ape din România sunt cele mai curate (râuri, lacuri)?
Bună, am o întrebare trenul IR 1630 Brașov București Nord mai circulă? Am cautat pe CFR Călători și nu imi da nici o informație despre el, trebuie să ajung neapărat mâine dim la București...? (mai mult)
Bună ziua. Imi puteti recomanda o pârtie de schi/snowboard care să fie uşor de găsit, unde nu trebuie sa mergi cu masina pana la partie? Si ar fi bine daca preturile nu ar fi mari si sa fie buna ...? (mai mult)
Salut, cam cat costa o cazare de o persoana/noapte la Costinesti?
Dacă ați putea crea o arhitectură să fie pur românească sau pentru orașul vostru, din originalitatea voastră, ce idei ați avea?
Bună seara. Pe data de 4 decembrie as dori sa fac o călătorie de o zi de la București la Turtucaia (Bulgaroa). Sunt Nevaccinat. Întrebarea mea este dacă pot trece normal granița în BG și înapoi,...? (mai mult)
Ce este special în România, în marile orașe din țara noastră? Am avut o discuție cu partenerul de viață (din altă țară) despre locul unde vom locui toată viață. Eu am propus tot felul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?